Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10 cm ilermişsin iyi canım regl olduğun için üzülme sevin çünkü reglden sonra orası genişliyor reglin bittiği gün egzersizini yap ve bence penis denemesine geç orası geniş oluyo bu fırsatı kaçırma bende reglimin bittiği gün yenmiştim şimdi kegel egzersizi yapabilirsin vajiyi kas bırak kas bırak. Bu arada günlere bakılırsa birgün arayla evlenmişiz galiba:)

Son düzenleme:
ay ne guzel herkez basarıyzo bıde hamıle kalıyo =) tebrık ederım

dua edın yarın olumlu gecsın ...eger pskolog kadını seversem ve guzel olursa rahatlarsam baslarım tedavıye
ve ınsallah 1 ay da hemencık düzelırım evlılık yıldonumune olsa ne mutlu olur benım bıtanem =)

dua edın bana ya

benim eşimde kendi demişti bu çektiğin acıdan daha azdır buna katlanıyon ona katlanamıyon diye hehe

merhaba canım daha önce forumu takip ediyor muydun bilmiyorum seni hatırlayamadım.karar senin kararın sonsuz saygı duyarım ama bence burda egzersizlere başla yaptıklarını bizimle paylaş doktora onca para dökme.uzun zamandır forumda olan biri olarak nacizane fikrim ileri derecede olan arkadaşlar vardı onlar bile burda yendi,sen de burda yenebilirsin.garantisi yok ama 1 ayda yenmemen için de bir sebep yok.

hamile haberleri bize daha çok gaz vermeli diye düşünüyorum.inş vajili herkes kurtulur ve en kısa sürede anne oluruz...

akşama başlıyorum inş.jel falan eksikti akşama hem malzemeler hem de kendim hazır olurum.inş OLACAK....

egzersizden önce ılık bir duş alırsan biraz daha gevşersin başlangıç için iyi bir adım olur.bu arada boş durma kegel egzersizlerini yap oturduk yerden.hadi bakalım inşallah akşama egzersizi yaptım diye gelirsin.ilk aşamayı atlatınca gerisi çok kolay hep aynı zaten.

sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam

sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam

eşin varken niye tedirgin oluyosun canım daha iyi olmalısın bence onun desteğini görünce daha çok yapmak isteyeceksin

mutludml arkadasımızıda tebrık ederız hem yenmıs hem hamıle kalmıss ıns saglıkla kucagına nasıp etsın allah dıger arkadaslarada bunlar moral olsun onlarda kararlı ve azımlı olup yensınler ben ınanıyorum kı herkes yenıcekk

benim eşim genelde gece evde olmuyor ama olduğu zaman onun yanında yaptım,bu konuda çok şanslıydım hep yanımda oldu.ilk başta anlatınca olur mu öyle şey saçmala dedi ama mumla yapabildiğimi görünce o da moral vermeye başladı,eee hadi egzersiz yapmıyor musun diye motive etti beni.aslında nelerle uğraştığımızı gördüklerinde kapris yapmadığımızı gerçekten çabaladığımızı görüyorlar.bence bu süreçte eşinin yanında çalışmaktn çekinme.bu aparatı içimde beklettiğim zamanlar biz hep yan yana film izledik mesela.ilerleyen zamanlarda detayları yine konuşuruz.hadi bakalım şampiyon akşam görelim seni

esınden destek alırsan daha kolay basarırsın canım konus esınle yardımcı olsun egzersızlerı yaparken bu sadece senın hastalıgın degıl beraber yasıyorsunuz cunku oyle ben yardım edemem demek cok ayıp sız ıyı gunde kotu gunde evet dedınız bırbırınıze luften esındenn destekk alll

hemen açıklık getiriyim eşim bana destek oldu herzaman kaçkere doktora gidelim diye ikna etmeye çalıştı hatta olmayınca kendi yapamıyorum diye çok üzüldü acı çektiğimi gördüğü an bırakalım der hep.o kendi kendime birşey sokma fikrine alışamadı.henüz çok yeni oda alışır zamanla.beni böyle görmek eşimi çok üzer o yüzden.ya ağlıcam şimdi kocamı çok seviyorum canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…