Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

akşama başlıyorum inş.jel falan eksikti akşama hem malzemeler hem de kendim hazır olurum.inş OLACAK....

egzersizden önce ılık bir duş alırsan biraz daha gevşersin başlangıç için iyi bir adım olur.bu arada boş durma kegel egzersizlerini yap oturduk yerden.hadi bakalım inşallah akşama egzersizi yaptım diye gelirsin.ilk aşamayı atlatınca gerisi çok kolay hep aynı zaten.

sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam

sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam

eşin varken niye tedirgin oluyosun canım daha iyi olmalısın bence onun desteğini görünce daha çok yapmak isteyeceksin

mutludml arkadasımızıda tebrık ederız hem yenmıs hem hamıle kalmıss ıns saglıkla kucagına nasıp etsın allah dıger arkadaslarada bunlar moral olsun onlarda kararlı ve azımlı olup yensınler ben ınanıyorum kı herkes yenıcekk

benim eşim genelde gece evde olmuyor ama olduğu zaman onun yanında yaptım,bu konuda çok şanslıydım hep yanımda oldu.ilk başta anlatınca olur mu öyle şey saçmala dedi ama mumla yapabildiğimi görünce o da moral vermeye başladı,eee hadi egzersiz yapmıyor musun diye motive etti beni.aslında nelerle uğraştığımızı gördüklerinde kapris yapmadığımızı gerçekten çabaladığımızı görüyorlar.bence bu süreçte eşinin yanında çalışmaktn çekinme.bu aparatı içimde beklettiğim zamanlar biz hep yan yana film izledik mesela.ilerleyen zamanlarda detayları yine konuşuruz.hadi bakalım şampiyon akşam görelim seni

esınden destek alırsan daha kolay basarırsın canım konus esınle yardımcı olsun egzersızlerı yaparken bu sadece senın hastalıgın degıl beraber yasıyorsunuz cunku oyle ben yardım edemem demek cok ayıp sız ıyı gunde kotu gunde evet dedınız bırbırınıze luften esındenn destekk alll

hemen açıklık getiriyim eşim bana destek oldu herzaman kaçkere doktora gidelim diye ikna etmeye çalıştı hatta olmayınca kendi yapamıyorum diye çok üzüldü acı çektiğimi gördüğü an bırakalım der hep.o kendi kendime birşey sokma fikrine alışamadı.henüz çok yeni oda alışır zamanla.beni böyle görmek eşimi çok üzer o yüzden.ya ağlıcam şimdi kocamı çok seviyorum canım benim...

zaten eşlerimizin desteği ve anlayışı olmasaydı çok zor olurdu üstesinden gelmek Allah eşlerimizden razı olsun

bıde bızden kotu durumda olanlara bakmak lazım esınden destek gormeyen sıddet goren bosanan kayınvadıdesı ıstemeyen allah bunlardan korusun asıl dua edelım eslerımız anlayıslı ben doktora gıttıgımde bı kız geldı esıyle esıne dedıkı bu son sansn bunu yenemezsen bosanıcaz dedı ben adama ters ters baktım ıcımden dedım kı ya sen esıne destek olacagına nelerr dıyorsun tabıı hanımı korkar ıstemıyorum dıye cıktı gıttı kadıncacız o zaman canım nasıl yandı varya sankı o adamı orda pataklayasım geldı esımde yanımda bakakaldı dunyada ne ınsanlar var dedı ıns kadın gerı gelıp tedavı olmustur
yanı sunu demek ıstıyorum eslerımız cok anlayıslı cok mutlu guleryuzlu bıde kotusunu dusunun bu gercek uydurma felan degıldırrrrr

Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya

canım seni bekliyordum bende güzle haberlerinle egzersiz yapamadın mı sen ?

merhaba arkadaşlar bende bayağıdr takip edemiyordm forumu ama şimdi tekrar takip etmeye başladım bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusum banada yardımcı olabilirmisiniz

foruma hosgeldın tekrardan canım hıc muayene oldunmu fızıksel bı sorun varmı dıye doktora sor sonra ılksayfadakı egzersızlerı nasıl yapılacagını oku ordan egzersızlere baslayarak kısa surede yenersın yanlıs hatırlamıyorsan kegel egzersızlerı ayna egzersızlerı nefes egzersızlerı yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…