- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.601
akşama başlıyorum inş.jel falan eksikti akşama hem malzemeler hem de kendim hazır olurum.inş OLACAK....
sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam
sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam
elab sen nerde oturuyosun yani hangi ilden
hemen açıklık getiriyim eşim bana destek oldu herzaman kaçkere doktora gidelim diye ikna etmeye çalıştı hatta olmayınca kendi yapamıyorum diye çok üzüldü acı çektiğimi gördüğü an bırakalım der hep.o kendi kendime birşey sokma fikrine alışamadı.henüz çok yeni oda alışır zamanla.beni böyle görmek eşimi çok üzer o yüzden.ya ağlıcam şimdi kocamı çok seviyorum canım benim...
Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?