- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.601
kızlarrr ben geldim..
malesef regl oldum bugün( tam da 10 cm kadar ilerlemiştim....
elab galiba aynı zamanda evlenmişiz..inşallah bende yenerim senin gibi 1,5 aydır kayınvalidemler bizdeydi.. o yüzden hiç çalışamadım..
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
haklısın valla geçenlerde regl olduğumda o sancıyla eşime bende bunu söyledim dedim eminim canım şu çektiğim acıdan daha az yanıcak hatta yanmıcak bunları çekiyoruz ondan çekiniyoruz yazık bana valla dedim oda güldü
inş. canım inş. az kaldı
Istanbul da doktor ariyorum.kendi basima yapamicam. Ama doktorlar cok pahali...offf..... smdi bi ozel hastanenin pskolog bolumunden randevu aldim. Vajinismus tedavisi yapiyormus. Yarn randevum var. Cok korkuyorum ya. Of ertelemekten helak oldum. Subat da 1.senemiz doluyor. 1 ay icinde yensem ne guzel olur dimi.... offff
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
hamile haberleri bize daha çok gaz vermeli diye düşünüyorum.inş vajili herkes kurtulur ve en kısa sürede anne oluruz...
akşama başlıyorum inş.jel falan eksikti akşama hem malzemeler hem de kendim hazır olurum.inş OLACAK....
sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam
sağol althea.dediklerini yapıcam.yarında paylaşıcam canım dua edin başarıyım.eşime hepsini anlattım.ben yokken yap dedi.zaten o varken tedrgin olurum.sadece bu akşam o evdeyken yapıcam
elab sen nerde oturuyosun yani hangi ilden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?