Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar.gecmıs olsun vajılı arkadslara.tez zamnda kurtulun emı :)

merhaba kızlar.akşam inş denemeye başlıcam.sizden su bazlı kayganlaştırıcı markası isteyecektim.kullananlar bi zahmet lütfen...

inş. canım yaaa aynen varya geberiyorum yerlerde sürünüyorum gözleri,m dudaklarım morarıyo bi süre sonra oakdar acı çekiyorum sıcak bişiyler iç iç en sonunda bi terlemeyle çöküyorum yatağa sonra yine başlıyo yani her ay doğum yapıyorum anlıyacağın inş. dediğin gibi olur yenince geçer kuzum

Istanbul da doktor ariyorum.kendi basima yapamicam. Ama doktorlar cok pahali...offf..... smdi bi ozel hastanenin pskolog bolumunden randevu aldim. Vajinismus tedavisi yapiyormus. Yarn randevum var. Cok korkuyorum ya. Of ertelemekten helak oldum. Subat da 1.senemiz doluyor. 1 ay icinde yensem ne guzel olur dimi.... offff

hamile olan herkese rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.bebişlerini sağsalim sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar inş.

geçer inş canım bende anlattığım gibi ilaç kullanmasam acillik oluyom bir kaç defa serum yedim yani o kadar oluyo ama bugün ilk günüm ama çok az var sancı demek ki evlenince geçer dedikleri doğruymuş diye düşündüm o yüzden yenmen için bir sebep daha çıktı inan bunun acısı sancısı kadar değil vajiyi yenmek bunu çeken onu hayli hayli yener

canım inşallah en kısa zamanda yenersin psikolog da aynı şeyleri yaptıracak yine iş sende bitiyor yani çünkü bende psikoloğa gittim ve baktım aynı şeylerden bahsediyo bıraktım 2. görüşmemden sonra inşallah sana faydalı olur

haklısın valla geçenlerde regl olduğumda o sancıyla eşime bende bunu söyledim dedim eminim canım şu çektiğim acıdan daha az yanıcak hatta yanmıcak bunları çekiyoruz ondan çekiniyoruz yazık bana valla dedim oda güldü
inş. canım inş. az kaldı

Tek basima yapamiyorum korkuyorum... belki pskologla konusarak daha rahat olurum diye dusunuyorum. 100 tl zaten dugerlerinden cok daha ucuz. Bu gidisle hep ertelicem yoksa. Yani bi faydasi olur dimi .... sonucta oda egzerzis yaptircak ablatir gosterir belki ozaman guvenirim kendime.

gurbetçi34 lütfen bırakma.ben de akşama başlıcam.herkes yenmiş bizde yaparız.ben burda çok rahatladım.zaman ve egzersiz tek çözüm kardeşim onu anladım ve de azim.lütfen devam et kardeşim.

kızlarrr ben geldim..

malesef regl oldum bugün ( tam da 10 cm kadar ilerlemiştim....

elab galiba aynı zamanda evlenmişiz.. inşallah bende yenerim senin gibi 1,5 aydır kayınvalidemler bizdeydi.. o yüzden hiç çalışamadım..

canım tabiki de git yine belki kendini daha rahat hissedeceksin tabiki faydası olur niye olmasın ki sen kendine güven yeter ki gerisi gelir zaten

canım sen bilirsin ama ben iki hatta 3 saylır.3 tane dr değiştirdim bi işe yaramadı burası sayesinde yendim çok şükür.tabi dediğim gibi bi dene en azından aklında kalmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…