- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.581
ben pek iyi değilim ya mafoldumben
egzersiz yaparken çok rahatsız oluyorum önceden dayanabiliyordum ama artık dayanamıyorum
mumu çıkarırken çok tuhaf oluyorum acı gibi değil acı olsa yine iyi ama çok tuhaf ya anlatamıyorum ki ne yapıcam biliyorum mafoldumben
kızlar bugun guzel bısey ogrendım.bebısım normal dogum pozısyonunda :==)
canım benim adet sancılarımda çok şiddetli olurdu bekarken hep evlenince geçer derlerdi ama ben vajili olduğum şimdiye kadar halen çekiyodum tabi keramet gelin olmaktaymışben gelin olduktan sonra ilk adetimi yaşıyorum bugün ve sancım çok az o öldürücü sancı yok ben ki ilaç almasam acillik olurdum ama şimdi çok az var yani sende gelin ol inş senin de azalır
merhaba kızlar.akşam inş denemeye başlıcam.sizden su bazlı kayganlaştırıcı markası isteyecektim.kullananlar bi zahmet lütfen...
merhaba kızlar.akşam inş denemeye başlıcam.sizden su bazlı kayganlaştırıcı markası isteyecektim.kullananlar bi zahmet lütfen...
inş. canım yaaa aynen varya geberiyorum yerlerde sürünüyorum gözleri,m dudaklarım morarıyo bi süre sonra oakdar acı çekiyorum sıcak bişiyler iç iç en sonunda bi terlemeyle çöküyorum yatağa sonra yine başlıyo yani her ay doğum yapıyorum anlıyacağıninş. dediğin gibi olur yenince geçer kuzum
Istanbul da doktor ariyorum.kendi basima yapamicam. Ama doktorlar cok pahali...offf..... smdi bi ozel hastanenin pskolog bolumunden randevu aldim. Vajinismus tedavisi yapiyormus. Yarn randevum var. Cok korkuyorum ya. Of ertelemekten helak oldum. Subat da 1.senemiz doluyor. 1 ay icinde yensem ne guzel olur dimi.... offff
geçer inş canım bende anlattığım gibi ilaç kullanmasam acillik oluyom bir kaç defa serum yedim yani o kadar oluyo ama bugün ilk günüm ama çok az var sancı demek ki evlenince geçer dedikleri doğruymuş diye düşündümo yüzden yenmen için bir sebep daha çıktı inan bunun acısı sancısı kadar değil vajiyi yenmek bunu çeken onu hayli hayli yener
geçer inş canım bende anlattığım gibi ilaç kullanmasam acillik oluyom bir kaç defa serum yedim yani o kadar oluyo ama bugün ilk günüm ama çok az var sancı demek ki evlenince geçer dedikleri doğruymuş diye düşündümo yüzden yenmen için bir sebep daha çıktı inan bunun acısı sancısı kadar değil vajiyi yenmek bunu çeken onu hayli hayli yener
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
Tek basima yapamiyorum korkuyorum... belki pskologla konusarak daha rahat olurum diye dusunuyorum. 100 tl zaten dugerlerinden cok daha ucuz. Bu gidisle hep ertelicem yoksa. Yani bi faydasi olur dimi .... sonucta oda egzerzis yaptircak ablatir gosterir belki ozaman guvenirim kendime.
Tek basima yapamiyorum korkuyorum... belki pskologla konusarak daha rahat olurum diye dusunuyorum. 100 tl zaten dugerlerinden cok daha ucuz. Bu gidisle hep ertelicem yoksa. Yani bi faydasi olur dimi .... sonucta oda egzerzis yaptircak ablatir gosterir belki ozaman guvenirim kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?