Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçer inş canım bende anlattığım gibi ilaç kullanmasam acillik oluyom bir kaç defa serum yedim yani o kadar oluyo ama bugün ilk günüm ama çok az var sancı demek ki evlenince geçer dedikleri doğruymuş diye düşündüm o yüzden yenmen için bir sebep daha çıktı inan bunun acısı sancısı kadar değil vajiyi yenmek bunu çeken onu hayli hayli yener

canım inşallah en kısa zamanda yenersin psikolog da aynı şeyleri yaptıracak yine iş sende bitiyor yani çünkü bende psikoloğa gittim ve baktım aynı şeylerden bahsediyo bıraktım 2. görüşmemden sonra inşallah sana faydalı olur

haklısın valla geçenlerde regl olduğumda o sancıyla eşime bende bunu söyledim dedim eminim canım şu çektiğim acıdan daha az yanıcak hatta yanmıcak bunları çekiyoruz ondan çekiniyoruz yazık bana valla dedim oda güldü
inş. canım inş. az kaldı

Tek basima yapamiyorum korkuyorum... belki pskologla konusarak daha rahat olurum diye dusunuyorum. 100 tl zaten dugerlerinden cok daha ucuz. Bu gidisle hep ertelicem yoksa. Yani bi faydasi olur dimi .... sonucta oda egzerzis yaptircak ablatir gosterir belki ozaman guvenirim kendime.

gurbetçi34 lütfen bırakma.ben de akşama başlıcam.herkes yenmiş bizde yaparız.ben burda çok rahatladım.zaman ve egzersiz tek çözüm kardeşim onu anladım ve de azim.lütfen devam et kardeşim.

kızlarrr ben geldim..

malesef regl oldum bugün ( tam da 10 cm kadar ilerlemiştim....

elab galiba aynı zamanda evlenmişiz.. inşallah bende yenerim senin gibi 1,5 aydır kayınvalidemler bizdeydi.. o yüzden hiç çalışamadım..

canım tabiki de git yine belki kendini daha rahat hissedeceksin tabiki faydası olur niye olmasın ki sen kendine güven yeter ki gerisi gelir zaten

canım sen bilirsin ama ben iki hatta 3 saylır.3 tane dr değiştirdim bi işe yaramadı burası sayesinde yendim çok şükür.tabi dediğim gibi bi dene en azından aklında kalmamış olur.

10 cm ilermişsin iyi canım regl olduğun için üzülme sevin çünkü reglden sonra orası genişliyor reglin bittiği gün egzersizini yap ve bence penis denemesine geç orası geniş oluyo bu fırsatı kaçırma bende reglimin bittiği gün yenmiştim şimdi kegel egzersizi yapabilirsin vajiyi kas bırak kas bırak. Bu arada günlere bakılırsa birgün arayla evlenmişiz galiba:)

Son düzenleme:
ay ne guzel herkez basarıyzo bıde hamıle kalıyo =) tebrık ederım

dua edın yarın olumlu gecsın ...eger pskolog kadını seversem ve guzel olursa rahatlarsam baslarım tedavıye
ve ınsallah 1 ay da hemencık düzelırım evlılık yıldonumune olsa ne mutlu olur benım bıtanem =)

dua edın bana ya

benim eşimde kendi demişti bu çektiğin acıdan daha azdır buna katlanıyon ona katlanamıyon diye hehe

merhaba canım daha önce forumu takip ediyor muydun bilmiyorum seni hatırlayamadım.karar senin kararın sonsuz saygı duyarım ama bence burda egzersizlere başla yaptıklarını bizimle paylaş doktora onca para dökme.uzun zamandır forumda olan biri olarak nacizane fikrim ileri derecede olan arkadaşlar vardı onlar bile burda yendi,sen de burda yenebilirsin.garantisi yok ama 1 ayda yenmemen için de bir sebep yok.

hamile haberleri bize daha çok gaz vermeli diye düşünüyorum.inş vajili herkes kurtulur ve en kısa sürede anne oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…