- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.621
hemen açıklık getiriyim eşim bana destek oldu herzaman kaçkere doktora gidelim diye ikna etmeye çalıştı hatta olmayınca kendi yapamıyorum diye çok üzüldü acı çektiğimi gördüğü an bırakalım der hep.o kendi kendime birşey sokma fikrine alışamadı.henüz çok yeni oda alışır zamanla.beni böyle görmek eşimi çok üzer o yüzden.ya ağlıcam şimdi kocamı çok seviyorum canım benim...
Kızlar bugün hiçbirşey yapamadım;( kayınvalidem geldi bebek diye tutturdu;( bilmiyoki daha adım atmadık.. O gitti eşim saat dört gibi eve geldi;( ya olece kaldım nasıl ilerlicem ben ya
canım pns denemesimi olmuyo
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
foruma hosgeldın tekrardan canım hıc muayene oldunmu fızıksel bı sorun varmı dıye doktora sor sonra ılksayfadakı egzersızlerı nasıl yapılacagını oku ordan egzersızlere baslayarak kısa surede yenersın yanlıs hatırlamıyorsan kegel egzersızlerı ayna egzersızlerı nefes egzersızlerı yazıyordu
evet canım ya eş denemesi olmuyo anlamadım benn...ben hiç birşey bilmiyomuşum meğerne cahilmişim ne pozisyon ne bişeyy...allahım bana yardım etsin ama artık zor durumdayım düşünmekten sürekli başım ağrıyo ..
korkulacak aslında bı sey yok canım oyle korkmana gerek yok egzersızlere devam et bıraz alıs sonra aparat tarzı bısey al yada evde kendın hazırla onların cok faydası oluyor
karamsar kusmuyuz ya bı sey yazmıyorsun nasıl gıdıyo hayat
sana bı sey sorcam ya yendım ya sımdı bı ısteksızlık varbende yapmak ıstemıyorum gıbı hormonlarım su an cok farklı calısıyor ya benım ondan mı yoksa gelıp gecıcımı ama bzende cok ıstek oluyo bu nedn olur
Hmm anladım Canım. Açıkcası Bizde Çocuk Düşünüyoruz artık.
Bende İstiyorum Anne Olmak. Yarın Sağlık Ocağına Gitmeyi düşünüyorum..Bakalım Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?