- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.621
canım pns denemesimi olmuyo
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
foruma hosgeldın tekrardan canım hıc muayene oldunmu fızıksel bı sorun varmı dıye doktora sor sonra ılksayfadakı egzersızlerı nasıl yapılacagını oku ordan egzersızlere baslayarak kısa surede yenersın yanlıs hatırlamıyorsan kegel egzersızlerı ayna egzersızlerı nefes egzersızlerı yazıyordu
evet canım ya eş denemesi olmuyo anlamadım benn...ben hiç birşey bilmiyomuşum meğerne cahilmişim ne pozisyon ne bişeyy...allahım bana yardım etsin ama artık zor durumdayım düşünmekten sürekli başım ağrıyo ..
korkulacak aslında bı sey yok canım oyle korkmana gerek yok egzersızlere devam et bıraz alıs sonra aparat tarzı bısey al yada evde kendın hazırla onların cok faydası oluyor
karamsar kusmuyuz ya bı sey yazmıyorsun nasıl gıdıyo hayat
sana bı sey sorcam ya yendım ya sımdı bı ısteksızlık varbende yapmak ıstemıyorum gıbı hormonlarım su an cok farklı calısıyor ya benım ondan mı yoksa gelıp gecıcımı ama bzende cok ıstek oluyo bu nedn olur
Hmm anladım Canım. Açıkcası Bizde Çocuk Düşünüyoruz artık.
Bende İstiyorum Anne Olmak. Yarın Sağlık Ocağına Gitmeyi düşünüyorum..Bakalım Hayırlısı
canım ben 2 haftadır falan yapabiliyorum egzersiz mumla denedim ama olmadı fakat parmakla oluyor mumla yapamıyorum ama yapamadığım zamanda ümitsizliğe kapılıyorum eşimde çok destekliyor ama yapamıyorum,
:
kızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum
sen herkesi geçecennnn ha gayrettttt bol bol jelle yapı verrr tahriş olmasın ve acı macı etkenini kaldırsınnn hoş acımıycak amaaaa daha rahat olursunkızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum
evet aynen dediğin gibi yaptım inş olur ya....offfffffffffffffffffffff...
canım bende mumla yapamamıştım sonra moralim çok bozulmuştu.sadece parmakla devam et istersen.yada benim gibi ben farklı bişeyde denemek istiyorum dersen cadıkedi bi apart söylemişti onunla yaptım kolay oldu.bak şöyle kulak çöpüne 3 kat kağıt havlı sar streçle.üzerinede cerrahi eldiven(eldiveni önce yıka yapışmaması için pudrası çıksın)veya prez tak jelle ve yap.ben çok rahat etmiştim onunla.ve yaptıkça kalınlaştırdım 10cm olunca pns denedim.birde öle dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?