- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.641
canım ben 2 haftadır falan yapabiliyorum egzersiz mumla denedim ama olmadı fakat parmakla oluyor mumla yapamıyorum ama yapamadığım zamanda ümitsizliğe kapılıyorum eşimde çok destekliyor ama yapamıyorum,
:
kızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum
sen herkesi geçecennnn ha gayrettttt bol bol jelle yapı verrr tahriş olmasın ve acı macı etkenini kaldırsınnn hoş acımıycak amaaaa daha rahat olursunkızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum
evet aynen dediğin gibi yaptım inş olur ya....offfffffffffffffffffffff...
canım bende mumla yapamamıştım sonra moralim çok bozulmuştu.sadece parmakla devam et istersen.yada benim gibi ben farklı bişeyde denemek istiyorum dersen cadıkedi bi apart söylemişti onunla yaptım kolay oldu.bak şöyle kulak çöpüne 3 kat kağıt havlı sar streçle.üzerinede cerrahi eldiven(eldiveni önce yıka yapışmaması için pudrası çıksın)veya prez tak jelle ve yap.ben çok rahat etmiştim onunla.ve yaptıkça kalınlaştırdım 10cm olunca pns denedim.birde öle dene istersen
emin ol egzersiz yapmaya bile burada bissürü gün sonraaa ancaaaaa ikna oluyor bizim bacılarrr sen maşallahhhhinş yapıcam 1.5 yıl oldu ya yeter ama dimi:))sağolun siz olmasaydınız bunu asla yapamazdım.gerçekten çok sağolun...
kızlarr 1 ocakta kurtuldum vajidenn ve şimdi hamileyimmmm allahımmmm allahımmmm çokmutluyumm
kgökce valla sizin sayenizde oldu.ben burayı bir haftadır takip ediyorum iki gündür üyeyim ve yazıyorum.ikna olmak durumundayım;çünkü daha fazla erteleyemezdim.bu durum anca bizi daha beter hale sokardı.elimden geleni yapıcam.rabbim yardımcım olsun...
evet aynen dediğin gibi yaptım inş olur ya....offfffffffffffffffffffff...
tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı şekilde inşallah.. çok sevindim darısı tüm isteyenlere
Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?