Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm senide tebrik ederim kurtulmuşsunyaa nasıl nerde olduğu önemli değil
Bide hamiseiinnnnnn sana çifte halay çekmek lazımmmm...Rabbim hayırlı sağlıklı olarak evladını kucağına almayı nasip etsinn..ve bizimde döbişlerimizi bebeksiz bırakmasınnn

halay çekmedenn bırakmammm

ecrinx hobby ve diğer arkadasım cevaplarınız için çok saolun ben daha once ankarada lina ya gittim doktor baktı hiç bi fiziksel problemın yok dedi v-baska bı doktora gttım o da hap verdi psikolojık dedı hiç birisi dersime çare olamadı ben çok korkagım oraya bişeyın gırecegıne ınanamıyorum sankı oraya bısey gırse ben ölecem oyle soyleyım derecesını anlayın mutluyken bile mutsuzum eşimde hiç baskı yapmıyor zavallım o bile kabullendi yenemeyecegimi galıba kendi başıma egzersız yapacak bı ınsan degılım galıba tembel v ihmalkarım su an sınavlarım var bıter bıtmez yıne doktora gıdecegım çok destege ıhtıyacım var bu sırrımı bı tek burdakı arkadaslar biliyo annem bile bılmıyor((

rukocum senin adına çoook sevındım allah hayırlısyle ve saglıklıca kucagına almayı nasip etsi umut ışığı oldun bana canım hangı doktora gıttın nasıl bı tedavı uyguladı

CANIMMM BENİMMM( seni tabiiki okadar iyi anlıyoruz yaşadık bunları inan yaşadıkk...ben oraya dokunamıyodum sanki dokunsam acıyodu psikolojik yani...sana gönderdiğim mesaj varya sağolsun arkadaşların desteğiyle anlattığım gibi denedim okulak çubuğu oraya girdi yaa bende olayy bittiiii....oraya bişey girdiğini anladığın an beyin otomatik olarak geri adım attırıyor olacak diyosunn...bak bi kez dene nooolurrrrr bişey kaybetmezsinnn....nce dediğim gibi vajiyi incele görmeye dokunmaya alış ıkınınca deliği gör....ben orda delik yok diyodumm bende kesin sorun var diye 2 farklı doktora gittimmm...sonra psşkolog psikiyatr emin ol onlarda egzersiz veriyor...sen yine git gitme demiyorummm ama önce dene lütfennnn!!!!!!!!!!!!!!!

O vajiye dokunamayan ben varyaaaaa kulak çubuğunun oraya girdiğini görünce 5 egzersiz günüyle yendimmm biliyomusunn...hiç bişeyy imkansız değilll ama şu varkiii BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISI:!!!!!!

canımmm benimm çok anlayıslısın gercektenn tüm kalbımle soyluyorum sen bana bı kerede daha ozelden yazmıstın ya ben dustan çıktıktan sonra ıkınıyorum bakıyorum çiş deliğinin altında boyle içe dogru yuvarlak birsey aclıoyor göruyrum elleyebiliyorum ama ınanamıyorum dediğin gibi oraya ufak bişey gırse beynim kabullenecek en yakın zamanda deneyecegım kulak çöpünü bi yanda da yüksek lisans sınavım var sürekli ona çalısyrum onlar bitsin off offf böyle derken bile ertelyorum

Hayırlı geceler arkadaşlar Allah hepinize rahatlık versin ben çıkıyorum Rabbim tez zamanda kurutulup hamiş olmayı nasip etsin kurtulanlarada hemencecik hamiş olmayı nasip etsin

bu ertleme hastalığı zatenn.....oraya en fazla 15 dk nı alır bunu yapman ve moralin yerine gelir erteleme derimm ben...

bakarsın sınava fulll moralle girersinnn:))moralini bozmaa bu ergeç olacak hepimiz yendikk kimse denerken anormal şeyler yaşamadı korkma sakın olurmu....

Rabbim inşallahhhh yüksek lisans sınavında yar ve yardımcın olsunnn ve vajiyi yenmende de

rukooo rukooo:) canım doktor ve tedavisi hakkında bilgi verrsen çook sevınırım

aminnnnnnnnnnnnnn canım benimmm aminn allah hiçbir kulunu darda koymasın buradaki herkesede vajiyi yenıp güzel evlatlara sahip olmayı nasip etsın kendimi çok yalnız hissediyordum dert ortagı oldunuz bana çok saolunnn

ecrinx seni çok cesur buldum 5 günde maşallahhh canımm:) kaç ay ya da yıl çektin bu vajiyi peki

canımmm bu cesaret değil bildiğin cehalett:)))))bilmediğimden vücudumu tanımadığımdan çekmişim ne çektiysem

ben miii ahh ahhh ben 1 yıl 1 ay çektimm ve başardığım gün hem sevindimm hemde bumuydu dedim yaa bumuydu geceleri uykumu kaçıran eşimden soğutan psikolojimi bozan!!!geçen aylarıma o 1 yılıma üzüldüm...gözümde bunu yapanlar olimpiyat şampiyonuydu burayı gizliden okurken:))))ama basit bir olayı büyütmekmiş meğer sorunnn bilmemektenmiş:))

rukocum senin adına çoook sevındım allah hayırlısyle ve saglıklıca kucagına almayı nasip etsi umut ışığı oldun bana canım hangı doktora gıttın nasıl bı tedavı uyguladı
yazbebeği doktorum kayseriden istanbula taşındı şu anda istanbulda nuran oğuzkaya kendisi psikiyatrist kadın dogumcu degıl yanı bana cok faydası oldu ben de aynı senın gıbıydım hıc umudum yoktu esımde kabullenmıstı artık ama ınad ettım ve yendım ben yaptıysam herkes yapar cunku benımkadar korkak bır ınsan olamaz o yuzden canını sıkma ve doktorumla telefonda bır kez de olsa gorus cok ıyı bırı numarası 05333803055 sana tavsıyem hergun bırakmadan egzersızlerını yapmaya calıs bana parmak egzersızlerı o kadar ıgrenc gelırdıkı bunu yapmaktansa boyle kalmayı tercıh ederım derdım ama soylenenlerın hepsını yaptım mantgıma sıgmasada lutfen sende egzersızlerını bırakma en kısa surede yenersın ınsallah

aminnnnnnnnnnnnnn canım benimmm aminn allah hiçbir kulunu darda koymasın buradaki herkesede vajiyi yenıp güzel evlatlara sahip olmayı nasip etsın kendimi çok yalnız hissediyordum dert ortagı oldunuz bana çok saolunnn

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinnn!!!!!!!!!!!1

ruko ve ecrinx <3 bu kalp size:)))))) varya anlattıklarınız tam benı anlataıyor benım hiç bişey soylememe gerek yok yani benim gözümde bu işi yapan ve cocuk doguran dünya şampiyonu altın kupa sahibi:)) yaa ben eskiden daha çok korkuyodum aslında şimdi kendımı acıya alıştrmaya calısyrum bi yerım kanadıgında faalan sırf vajiyi yenmek için acaba egzersız yapmadan ilişkı olunca mı cok acır egzersız yapılınca mı bi de egzersız yaparken zar yıpranırsa ilk ilişkide kan gelir mi amannnn bi sürü soru var kafamda işte

tebrikler canım çifte mutluluk senin ki önce halaylar gelsin...

sonrada biraz detaylı anlatır mısın nasıl yendiğini???

boşver kan gelip gelmesini canım benim ya.. ben 10 cm genişliğinde aparatı soktum hiç kan gelmedi... halbuki doktora gittiğimde zarın normal bir şekilde duruyor demişti.. nolur korkma eline kocaman bir ayna al incele.. ben ilk önce eldiven takıp küçük parmağımı denemiştim hop diye girdi buna inanamadım ağlaya ağlaya eşimi çağırdım ve gösterdim...

haklısın hobby böyle kafama sorular takıldıkça iyice uzaklasıyırum boyle bi de bu aralar rüyamda çok bebek görüyorum eşime diyorum bizimde olsun mu o da öyle hüzünlü bi tebessüm edıyookı içim acıyo böyle ruyalarımda bebek görünce resmen annelik duygusunu tadıyrum bi de bu vaji yüzünden kendimi evcilik oyunu oynuyomus gibi hissedyrum canım çok yanıyo

benden ne egzersiz yaparken nede sonrasında hiççç kan gelmedi...eşin problem etmediği sürece merak etme kan falan yokk...öyle boş anlatılan şeyler varkii evlenirkennn ne kadar boşşş....egzersiz yaparken kulak çöpüyle balıyoruzya ki onu anlamıyosun bilee sınra 1 cm 1 cm kalınlaşrıracak gidiyoruz haliyle esniyo vajii...tahriş olmaması için oraya özel kayganlaştırıcı jellerdende alırsannn kafan rahat olsunn...dediğin doğru şöyleki egzersiz yapmadan p...s denemesi aynı şuna benzer...elini yumuruk yap ve sık böyleykende sıktığın parmakların arasından kalem geçirmeye çalış girermi sence?? ben denedim olmuyoişte vajiyide biz böyle sıkınca p...s olmuyor..halbuki Allah vajiyi p...se göre yaratmışş hatta 4 kilo çocuk çıkıyo ordann p...s onun yanında devede kulak

sormak istediğin oldukça sor ki kafana takılanları atalım ordan yer kaplamasın boşaa sınavına yer açılsınn

yaz bebeği acı diye birşey yok önce onu söyleyeyim ne egzersizde ne ilişkide kesinlikle acı duymuyorsun ben şöyle çalıştım tek basıma hıc calısamadım hep esımle calıstım cunku hep on sevısme yaptım cunku ınsanı cok rahatlatıyor hemde vajın genıslıyor ve egzersızler cok rahat oluyor ben mumlarla calıstım kucuk mumlarla basladım sonra 15 cm lık muma kadar geldım sonra esımle denedık olmadı cok moralım bozuldu sonra ınternetten yapay penıs aldım ve sorunu cozdum yapayla calıstıktan ıkı gun sonra esımle bırlesme oldu sende boyle yap ıstersen ama hemen basla bende kpss sınavı derken ıkı yılım gıttı sınavlar bahaneymıs onu anladım kurtulmaya calıştıkca ve zaman uzadıkca kucuk bır tepe daga donusuyor bır an once basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…