Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inan yenersin biraz gözünü karart hiç bir şey yok kimse ölmediki bunu yaparken kötü bir şey olsa kim yapar canım...kendini hazırla bitirecem de bu işi bir adım attınmı gerisi geliyor...

inşallah canım.. yeneceğime inanıyorum bu inancı da buraya her gün gelip sizlerle konuştukça daha da artırıyorum inşallah.. dün regl oldum o yüzden biraz ara veriyorum egzersizlere ama biter bitmez devam edceğim inşallah bende ocak gelini olurum ve şubat tatilini balayı gibi geçeririz eşimle..

inşallah bende yenerim ve bu 15 tatil bize balayı olur tüm öğretmen arkadaşlara sesleniyorum..

canım ben hiç 3 parmak yapmadım hala da yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü insan fizyolojisi açısından o şekilde durmak çok zorr.ben 2 parmaktan sonra hemen denedim.hatta 2 parmakla bile çok fazla yapmamıştım.inşallah yenersiniz ve tatil için balayı planları yaparsınız.benim kocamın tatil anlayışı evde yatmak...ama vajiyi yendiğim için bize en yakın kayak merkezine götürcek beni(ılgaza)

birazda bizden kaynaklanıyor benciliz korkuyoruz yapamıyoruz ama eşlerimize haksızlık ediyoruz onların hakkı değilmi bu güzelliği yaşamak...ben bu sorunu yenmeden önce cok suclu hissediyordum kendimi eşimi bundan mahrum bıraktığımı düşünüyordum devamlı halbuki kim o 1.5 senedir benim bu sorunuma sesi bile cıkmadan beni bekleyen adam 1.5 senelik evliyiz ama 6 senedir beraberiz çok kötü bir duygu bir daha dünyaya gelsem bu sorunu yaşatmazdım kendime inan çok ama çok pişman oldum yendikten sonra sizde öyle diyeceksniz inşallah ii haberini alacağız senin ve diğer arkadaşların:))))))

ooooooohhhhh ne güzel tatil canım.. bizim yerimize de kayarsın artık

bende bursadayım ama eşimin uludağa götürmeye niyeti yok benimkide evde yatıp yuvarlanmayı seviyor:))))) sizlere iyi geceler kızlar Allaha emanet olun görüşmek üzere...

evet canım bizden kaynaklanıyor biraz cahillik biraz korku biraz cesaretsizlik oldu mu tamam işte olmuyor.. inşallah atıcaz bu düşünceleri kafamızdan.. buraya girip okuyacağız yazacağız ve daha da cesaretleneceğiz inşallah..

ooooooohhhhh ne güzel tatil canım.. bizim yerimize de kayarsın artık

ben yenmeden önce söz vermişti beni gaza getirmek için çünkü balayımız çok kötü geçmişti...vajiyi yen sana ikinci balayı yaptırcam demşti...kayacağımız pek sanmıyorum çünkü eşim orada da yatmaya devam edcek gibi geliyo.bzi dinlenmeye gelmedik mi diyeee...benim ki de bu model işte....neyse en azından bi kızağa bineriz herhalde.ben geçen sene öğrencierimi götürmüştüm ve çoookkkk güzel geçmişti...

kızlar bugün adetim bitti az önce eşimle yine yapalım dedik ilki olmadı sonra tekrar denemeden önce aynayla baktım ve vajinin aşağısında yarık gibi bişey olmuş çok yanıyodu ondan yapamadım neden olduki acaba bi bilgisi olan varmı:18:

bendede o yarık 2 defa olmuştu canım eş denemelrinde yanlış yere temas ettirdiğimiz için olmuştu bende, canım yanmıştı benimde geçiyor hemen ama korkulcak bişiy yok

korkma tatlım kolay değil epeydir oraya birşey girmiyordu.. biraz yanlış yere zorlandıysa ondan olabilir..

kızlar daha once de yazmıstım ıkı yıllık egır vaji vakasıyım yenmeyı çoook ıstıyorum ama hiç bi çabam yok bi de çok kafama takılıyor boyle uzun sure vajınısmus olanlar çocugu zor mu olur offf sankı vajınısmusu yendım de çocugu kaldı ama çok kafama takılıyorr

tatlımmmemeksiz yemek olurmu???çalışcaksınnn...bak şöyle düşün bir hafta kendine sıkı bi egzersiz eğitimi sözü ver ve en az yarım saat olmak kaydıyla düzenli yap hergün....vajinismusun arkeniyle geçiyle alakası yok canımm vajiliyken hamile kalan bile varr

kafana böyle olmayacak şeyleri takmayarak ilk adımı at mesla :))))

sormak istediğin ne varsa sor şimdilik burdayımm cevaplarımmm..hangi aşamadasınn neler yaptın doktora gittinmi fiziksel bi probleminin olup olmadığını öğrenmek için...

canım emin ol hepimiz kendimizi ağır vaji li olarak değerlendiriyorduk.. taki egzersizlere başlayana kadar.. ben orada bir şey var vajinanın girişinde bir şey var zannediyordum.. hatta zarımın kalın olduğunu yani fiziksel ve ruhsal çok büyük problemler var diyordum ta ki bu foruma takılana kadar.. buradakilerin hepsi de benim gibiymiş meğer ve yenmişler..

önce doktora gittim derdimi anlattım ve muayene oldum doktor hiç bir fiziksel problemin yok dedi gayet normal herşey dedi bilgisizlikten ve psikolojik olduğunu söyledi..

çok araştırdım nedenlerini ve sonunda egzersizlere başladım.. henüz yenmedim ama 10cm genişliğinde aparatı oraya soktum ve beklettim şimdi regl oldum beklemedeyim biter bitmez devam edicem meğerse kafada bitiyormuş herşey..

oraya hiç bir şey girmez derken.....

canımm sende baya yol aldınnn...hatta sonuna geldinn artık...adetin biterbitmez(daha kolay olduğunu söyleyeneler var)duş da alıcaksın nasılsa hemen egzersizini yapıp arkasına p....s dene...başaracağına inanıyorummm...

inşallah canım adet bitince banyodan sonra eşimin parmağını da denemek istiyorum.. eğer sorun olmazsa p....s denemesi yapacağım inşallah..
çok güdüledim kendimi bi de bugün yenen gelinkız8 beni çok gaza getirdi bakalım inşallah yenerim

merak etme olmazz...aklına bunları getirme sen 10 cm yapmışsın daha ne olsunnben 10 cm i zarrrr zorrrr alır almaz yapmıştımm alışmadan:)))

eş parmağı seni rahatlatır hemde eşinin yolu öğrenmesine de vesile olur inşaallah canımm...besmeleni çek başla..(besmelesiz başlanan iş bilirsin yarım kalır ve eşinle ilişkin bile ibadet oluyor canım))

iyi geceler arkadaşlar buraya çok fazla yazmadım ama çok fazla takip ettim ama sonunda bu dertten kurtuldum şimdi hastaneden geliyorum bt hgc yaptırdım ve hamileyim hemde ilk denememizde Allah'ın izniyle hamile kaldım üç hafta önce ilk kez birleştik ve hamileyim insan inanamıyor iki buçuk yıllık evliyim kaç kez olmayacak dedim ama sonunda kurtuldum kurtulmamda doktorumun da çok emeği var arkadaşlar inşallah hepiniz kurtulursunuz bu mesajı bende bir gün yazarmıyım diye çok istemiştim Allah nasip etti sizlere de nasip eder inşallah dualarım sizlerle iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…