Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinxcim çok güzel anlatyısunn var ya böyle gaza geldim şimdi sen terapist falan mısın yoksamm bi insan bi durumu duyguyu baska biri için bu kadar güzel ifade eder:))) aynen dedıgın gıbı ayna karsısında ıkınıyorum ora acılıyor ama ödlek ben bu işi yapınca ölecem korkudan sanıyorum yaaaa off ne korkagım ne becerıksızım:)

aynen canım aynı duygular bende de var ve benim eşimde çocukları çok seviyor okadar çok istiyor ki çocuğu olsun diye.. bir yerde çocuk mevzusu oldu mu birbirimize bakıp gözlerimiz doluyor..
işte o rüyalar seni gaza getirmeli bence bir an önce başla lütfen ERTELEME

canımmssınnn yaa:)))neler çektiğimi bir ben bilirim bide sen gibi vajililer çünkü hepimiz yaşadıkk...beni terapistler anlamadı oyüzden çok kızdımm onlaraa bide 2 ile 5 arası para alıyolarr yazıkkkkkk((bunu yaşamayan bilmez ondandır caınmm:)))

bu arada deliği gördünnn güzelll....korktunnnn buda güzel niyemi bende korktumm sokar gibi oldum elim gitmedii...derin nefes aldımmm azıcık pamuklu yeri kadar girdi sanki bayılcam dedimm çıkardımmm en sonra yetttin uleennnn dedim bi soktummm vıjjjttt kaydı gittiii:))) merak etme doğru yoldasınnn korkuda normal şaka yapmıyorumm valla bunları yaşaya yaşaya yaptık hep...

inşallah bende yenerim insallah düzenli olarak takıp etcem yazıcam sıze artık artık aynen dediğin gibi çekenin halınden yalnız çekenler anlıyor özellikle kadın doktorlar bu konuda koca bi sıfırlar hiç yardımcı olmuyrlar ben şimdi yatıyım malum sınavlar var ama yarın yıne yazıcam vakıt bulunca çooook teşekkür ediyrum aklıma takılanları soracagım derdımı paylasacagım ınsanların olması güzelmiş

aynen tatlımm şimdi yat dinlennn...rahatlaa...sorr ne istersen mutlaka cevaplayanlar olur ben olmasamda...vazgeçme vajinin seni yenmesine izin verme:)))iyi geceler

günaydın kızlaaaar
kimse yoktur şimdi hemen hemen hepinizin kocası yanındadır ne güzel...
sadece bir gün girmedim aman Allah ım 32 sayfa birden ilerlemiş valla okuyamayacaktım ama okudum hepsini :)
yeni gelenler var, yeni gelinler var :) hamile olduğunu öğrenenler var..... canlarım hepinizi tebrik ediyorum elde ettiklerinizden dolayı. toplu tebrik ediyorum yazdığınız sayfaları bi daha bulamayabilirim :) yeni gelenler de hoşgelmişler gerçekten hoş gelmediyseniz bile hoş gideceksiniz Allah ın izniyle :)

canım çoook sevindim Allah bi daha yaşatmasın aynı sıkıntıları :) gelenegimizi yerine getirelim değil mi ama

canım o bende de olmuştu yerini tutturcaz diye yanlış yeri zorlamaktan olmuştur korkma, zorluyorsa seni ara ver biraz yoksa öyle bişey bişey olmuyor korkma. penisi alırken azcık vajinin girişinde dolaştır daha kolay bulursun yeri

siteyi şu anda takip edenler eğer üye olup da vakitsizlikten giremeyenler değil ise, arkadaşlar size sesleniyorum;
bir an önce üye olun. burda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. en başta yalnız olmadığınız, içinizi dökebildiğiniz için kendinizi mutlu hissedeceksiniz. ve herşeyden önemlisi burda bu sıkıntının üstesinden geleceksiniz Allah ın izniyle. ben de sizler gibi önce takip ettim sonra üye oldum ve burdaki arkadaşların da yardımıyla kurtuldum Allah ıma şükürler olsun :) keşke daha önce bulsaydım bu siteyi diye çok hayıflandım.

haydi! mutluluğunuzun önündeki engeli kaldırmak için ilk adımı atın

günaydın kızlar yaa bugn psikolojim çok bozuk başlayamıyorum egzersizlere canım sıkılıyo sanki hiç yapamıcam ben bu işi aparatımı hazırladım ilk koyar koymaz girmedi diye pes ettim ne beceriksizim ben nolur bana yardım edin yaa 6 ay oldum tam bugn evleneli

cnm sıkma canını kendine güvenin olmalı öncelikleee...bak ben 3.5 sene sonra yendim senin daha 6 ay olmuş korkma kendine güven bak sana bi tüyo verim git şimdi tuvalete çişini yapar gibi otur öle dene aparatı sokmayı bilmiyorum kulak çöpü soktunmu önce kulak çöpüyle başlaaa aparattan çok parmak daha mantıklı orayı hissediysynn hadi kalk erteleme aparatlamı neyle yapacaksan tuvalete otur öle dene çok kolay oluyo ben hepsini öle yaptım d yendim cnmm hadi kalk ertelemeeeeeeeeeeee

canım moral bozmak yok yapacaksın yapamıcam diye bişey de yok...... hiçbirimizde öyle hoooop girivermediki tatlım. ne kadar uğraştığımı ben bilirim. ilkinde olmayabilir. çünkü yeni bişeyler almaya çalışıyorsun sne içine. hemen pes etme. bak ben 15-20 dk uğraştığımı bilirim ilk aparatımı alcam diye, benim de yorulduğum oldu, olmuyor dediğim oldu ama oluyor... sakın pes etme şimdi eğer vaktin varsa bir daha dene. bol kayganlaştırıcı sür. nefes alıp verererk kendini gevşet ve bi daha dene... olacak hadi sonuçları da yaz mutlaka. bir de kaç cm aparatla ve hangi pozisyondasin bunları da yaz da daha net bişeyler söyleyebilelim sana

katılıyorum masumsu, ben de ilk orta parmağımı wc de almıştım sonra 2 parmak biraz aldım ondan sonra aparata geçtim. parmak vajinannın içini hissetmek açısından çok önemli bence. sonra dediğim gibi aparata geçtim, bunu da önemsiyorum çünkü kendi adıma benim parçam olmayan bişey girmişti içeri, benim için penis gibi bişeydi. ondan sonra da çokk şüküür :))))

ben doktorun eşimin kendimin parmağını rahatça aldım klinikte hatta çok şaşırmıştı hemşire çok rahatsın diye ne güzel kayıp gidiodu :) ama evde alamadım parmak falan ağlama krizlerim başladı nasıl kötü olmuştum tiksiniyodum parmaktan falan ama 5 gündür falan buraya üyeyim parmak cazip gelmeye başladı aslında bu bile gelişme diye düşünmüyo değilim hani :) var ya burdaki herkes bu kadar mı tatlı olur nasıl sıcak bi ortam allah hepinizden razı olsun

5 gün oldum buraya üye olalı bi tane kulak çubuğundan aparat yaptım ama alamadım onu ama klinikte parmak falan almıştım kaydığını biliyorum parmağın ama içim tuhaf oluyo bide ne kadar yapcam egzersiz acaba

ewt cnm bak ben yendim ama hala bırakamıyorum burayı...çünkü herkes burda aynı dertten yakınıyoo herkes birbirini çok ii anlıyo kimseye anlatamadıklarımızı burdakilere rahatça anlatıyoruz inş sen dde yeneceksin hadi kalk dene sonra buraya yaz bekliyoruz

çoook teşekkür ederim yanımda olduğunuz için hemen kalkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…