Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bak şimdi :) için almayabilir ama başka yapcak bişeyin var mı? kendi haline geçmiyo maalesef... bunu senin kararlılığın yenecek sen yeneceksin. şimdi unutuyoruz tamam mı içimizin almayacağını falan zaten almayacak bişey yok.
biliyosun sen de işte kayıyo gidiyo çünkü orda kasmadın kendini şimdi ise kastığın için olmuyor.
önce bi rahatlat kendini nefes al ver ve gevşemeye çalış. daha önce bi artadaşa yazmıştım. öncesinde kendini sık bırak sık bırak. egzersiz sırasında kendini sıktığın anda o bıraktığın anları hatırla ve o şekilde bırak kendini. sonra prezarvatif geçir parmağına öyle dene.

parmak şart değiil bütün bunlara rağmen için almıyor diyorsan aparatla dene, aynı uygulamalar aparat içinde geçerli bunları kesinlikle yap. ayrıca belki aparatın ilk sefer için kalın olmuş olabilr. belki bundan dolayı da zorlanıyorsundur. aparatın kaç cm canım? istersen mevcut aparatın bi kenarda dursun daha ince bi tane yap ya da bunu incelt tekrar dene. ama alana kadar dene. alacaksın çünkü, bugün "aldım yaptım çok mutluyum" cümlesini duymak istiyorum senden tamam mı tatlım

ne tatlısın sen ya valla aparatım kalın değil mumdan biraz kalın işte

ne tatlısın sen ya valla aparatım kalın değil mumdan biraz kalın işte

:) teşekkür ederim. siz yendikçe daha mutlu olacağız :)
canım mumdan biraz kalınsa sen incelt onu biraz. ölçebileceğin bişey varsa da ölç yaz buraya tamam mı. bu arada çevresini ölçcen haa :) inceyle başlarsan daha kolay olur ve aldıkça kendine güvenin artar ve daha hırsla yaparsın egzersizlerini. aparatları aldığında biraz beklet içinde ki içersi esnesin biraz.ne kadar yapmam lazım demişsin egzersizleri, her aparatı rahat alıp çıkarana kadar o aparata devam et taki 10 cm e gelene kadar en son 10 cm de de aynısını uygulayacağız ve onu da rahat alıp çıkardıktan sonra eş denemesine geçcez ondan sonra da BİTCEEEEEK :)

itemiyorum yaa denedim

itemiyorum yaa denedim

cnm sen iterken ıkınıyomusun önce yeri bul ve ıkınnn ıkınınca açılır bide o agzından girene kadar girincee o kadar rahat ilerliyokiii inanamassın sen onu ıkınınca sok bu arada ben sanıyodumki zar hemen orda itince acıcak yok zar ilerde e baya ilerde o aparat acımakla alakası yok yani o vaji agzı esneyip girdigi zaman gersiii gelirrr bi daha dene hadi bakalım oturarakmı denedin pes etme bida dene önce kulak çöpünden başla 1 kulak çöpü 2 kulak çöpü 3 derken sonra parmak dene parmagın hepsini teker teker sokuncada aparat al hem açılır esner hadi bakalım al eline kulak çöp
ünü

kalbim duracak gibi oluyo itebilsem azcık kayıyo zaten ama itemiyorum yanıo biraz

tatlım yanma normal ilk defa o kalnlıkta bişey alıyosun yandiği zaman bekle çıkartma hemen. bak kayıyo diyosun kayaacak tabi. azcık aldın mı yanıyomu çıkartma beklet biraz o yanma geçecek, hadi valla yapcaz hadi yerimde duramaz oldum

bide resmi gördüysen popoya dogru itekleee aparatı gerçi tavalette oturunca tammm pozisyon oluyo ama hep popoya dogru itekle çok kolayyyyyyyy inanki başarabilirsin

kızlar ben de normal pozisyona geçeli 2 kere ilişkiye girim alltta ikennn belimin altına yastık koyupp bekledim bi saat bakalım inş tutarda burdan yazarım size hamileyiim dieee dua edin bizede

canım yaa serçe parmağını alabildim eskiden parmak kötü gelirdi şimdi aparat ben aparatsız denesem parmaklarımla ilerlesemde yenebilirmiyim

canım yaa serçe parmağını alabildim eskiden parmak kötü gelirdi şimdi aparat ben aparatsız denesem parmaklarımla ilerlesemde yenebilirmiyim

ben hiç aprat kullanmaddım cnm yaptım ama sokamadım ben sadece parmaklarımı aldımmm 2 sini bir en son 3 parmak aldım ilerisini de yapamadım direk eş denemesie geçtimm sen bilirsin illa aparat die bişi yokkk bak ne yap biliyomusun eş denemesinde eşin sırtına dönük sen sütte sırtın eşine dönükk yani yüzün eşine bakmıcak şekiilde sen p.... tutarak aparat gibi vajinin içine alll çok ahat oluyo yarısı bile girse tmm gerisi gelir denersen eş denemesi böle yap

yenersin tatlım evvelallah :) neyle rahatsan onla devam et. serçeyi rahat alıp çıkarabiliyorsan yüzük e onu da aynı şekilde yaptıktan sonra ıorta ve işaret ondan sonra .... sonrası bunları rahat rahat alıp çıkardıktan sonra
aradan günler geçmesine gerek yok serçeyi rahat aldıysan diğerine geçt süpersin bak senin içinin almadığı parmağı için aldı bile

kızlar ben de normal pozisyona geçeli 2 kere ilişkiye girim alltta ikennn belimin altına yastık koyupp bekledim bi saat bakalım inş tutarda burdan yazarım size hamileyiim dieee dua edin bizede

masumsu ben yendikten sonra adet oldum. söylemesi ayıptır bugün eşim boşaldı ve ben de 20-25 dk bekledim öyle :) 1 saat nası durdun kız helal valla :) ben 20-30 dk yeter diye biliyorum. inşaallah yendim bitti diye yazmayı nasip eden Allah ım hamileyim diye de yazmayı nasip eder bana sana ecrine eceye karamsara ve isteyen herkese amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

parmak egzersizinde sonra mı öle yapayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…