Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu

kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu

Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim

Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim

bu sözüne bir klişe sözleeee birşey eklemek isteidim bacımm

"MİLYONLARCA SPERM ARASINDAN BİRİNCİ GEL,BİRDE ŞU YAŞADIĞIM HAYATA BAK...."

YANİİİ cidden atar halde vücut bebiş ancakkk 1 tanesi tutacaktaaa oda denildiği gibi milyonda bir sperm dennn:) amannnnnnn
ALLAHIM tüm yavrularmıza hayırlı gelecekler versinnnnn:)

herkese merhabalar

bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?

olabilir canım o normaldir bende sabah yapıyorum banyomu bazen oluyo bana da takılma

herkese merhabalar

bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?

egzersizdede ilişki esnasındada kullanıyolar cnmm egzersizlerde yardımcı oluyo kolay girmesindede ilişki esnasındada yeterli sulanma olmadıgı zaman jelle daha rahat yapıyosun

herkese merhabalar

bende jel kullandımmmm yeryer kullanıyorumda halaaa ama gleit jell değildi markası markada bir ayrım yoktur zatennnn yaniii bu jell dediğin kayganlaştırmak mahiyetindeki su bazlı bir jel ise şayetttt cevaplıyorummmmmmm

aparatına elinee dökyosunnn yani egzersiz aşamasında iken içine takarkennn :)
uffffff anlatınca kötü cümleler olduuu afedersiniz

yani eline dök apartana iyceee bulaştırrr elinideeevajineeee değğğ iyceee ıslansınnn :) sonra başa egzersizineeee zaten aparatınnnda prez... takman gereekkk bunu ihmal etme allah korusun tahriş edersin çizersin kendini :) ha eş denemesindede yine eline dök bu kezzzz p.....s e bulaştırrr veeeeeeeeee............ işteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…