- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.101
masumsu ben yendikten sonra adet oldum. söylemesi ayıptır bugün eşim boşaldı ve ben de 20-25 dk bekledim öyle :) 1 saat nası durdun kız helal valla :) ben 20-30 dk yeter diye biliyorum. inşaallah yendim bitti diye yazmayı nasip eden Allah ım hamileyim diye de yazmayı nasip eder bana sana ecrine eceye karamsara ve isteyen herkese amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
alisyaaa eklediğim bilgileri alıp yararlandıysan ne ala bacımmmgökçecim sen çok tatlısın ya, çok teşekkür ederim bu bilgiler için, valla buradaki birçok kişi benim için o kadar değerli ki...burası bambaşka bir ortam gerçekten..bu arada bugün yazdıklarını da okumuştum eşinle ilgili sorunları, eşin psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir ve bazı söylediklerini sadece sinirle söylüyor olabilir, bu geçici bir dönem olabilir bunu da düşün bence...yani biz de sinirle neler söylemiyoruz, ama yine de sen bilirsin canım.ben de 7 aylık evliyim, ben de birçok yaşadım ama hep tatlıya bağladık çok şükür.bir de şunu deneyebilirsin, mesela keşke boşanma kararımdan vazgeçmeseydim diyorsun ya, ondan boşandıktan snra nasıl bir hayat seni bekliyor, boşanmaya hazır mısın?bunları düşün bence.hatta yapabilirsen şöyle 1 hafta birbirinizi görmeden ayrı evlerde yaşayın iyi gelebilir belki.tartışmalarda insanın aklına geliyor boşanma ama ciddi düşünmeye başlayınca iş değişiyor bende, sevgim ağır basıyor...umarım anlatabilmişimdir canımm.şunu da söylemeden geçemicem, bu dünyaya bir defa geliyoruz ve tercihlerimizden oluşuyor hayat, hangi durum senin için daha iyiyse onu seç canım.
elifakgün en yakın zamanda denk gelmek ümidiyleee gece çıkmışız sen girmişin be bacımmm ama baya arkadaşım yardımcı olmuş harikaaaakimse bişey yazmıyor.....kimse yok mu herkes gitti mi..oysa ben yeni katılmıştım aranıza
ahhh pakize ahhh evet kimle samimi olup konuşyorsam kocaları delirmiş gibi be bacımmm iyce gıcık oldummmm benimde aynennn sıkıntımmm yok dedim sana çocuk mocuk pazartesi ilk işim doğum kontrol hapı alacammmgökçecimmmmmmm canım benim yaaa senin evde bayyaaaaaa sıkıntılar varmış çok üzüldüm bacım..Allahım eşine inşallah bi an önce akıl fiikir verir inşallah.ben de d benimkiyle kavga ettim bugün hiç ele avuca gelmeyecek şeyler yüzünden...bütün gün ağladım.küsüs şimdi.gerçi işe giderken zorla öptü ama çok kırdıbeni çokkkkkkk....nedir bziizm bu adamlardan çektiğimiz yaaa.ben 4 sene ailemden ayrı okudum 3 sene öğretmenlik yaptım...öğrendiğim tek şey bekarlık sultanlıkmışş.....bebek hevesi falan kalmadı.ona da söyledim zaten sen beni böyle üzeceksen Allahım ermesin bize bebk dedim.sonrada pişman oldum.yaa kabul olurda çocuğum olmazs a diyeee.ağzımdan çıktı işteeee öyle .canım çok kafana takma seninkini de ..paramız var pulumuz var yahuuuuuu....siz nasıl tanışmıştınız çok sevgili kaldınız mı..
yazbebeği bacımmm hoşgeldinnn çabam yok yazmışın ama sessizce durmayıp üye olmuş vede bunları yazdıysan ohooooooooo sen baya çaba safredenlerdensin kendine haksızlık etmeee... egzersizlerne devam et bacımmmmkızlar daha once de yazmıstım ıkı yıllık egır vaji vakasıyım yenmeyı çoook ıstıyorum ama hiç bi çabam yok bi de çok kafama takılıyor boyle uzun sure vajınısmus olanlar çocugu zor mu olur offf sankı vajınısmusu yendım de çocugu kaldı ama çok kafama takılıyorr
benden korkağıııı yine ben yine bennnnn :) herşeyden ötede burada hallettim tatlı bacılarımla hallettim yoksa ne ailem nede kimseler biliyorduu 3.yılımda evliliğmin ancakk kurtuldummmmecrinx hobby ve diğer arkadasım cevaplarınız için çok saolun ben daha once ankarada lina ya gittim doktor baktı hiç bi fiziksel problemın yok dedi v-baska bı doktora gttım o da hap verdi psikolojık dedı hiç birisi dersime çare olamadı ben çok korkagım oraya bişeyın gırecegıne ınanamıyorum sankı oraya bısey gırse ben ölecem oyle soyleyım derecesını anlayın mutluyken bile mutsuzum eşimde hiç baskı yapmıyor zavallım o bile kabullendi yenemeyecegimi galıba kendi başıma egzersız yapacak bı ınsan degılım galıba tembel v ihmalkarım su an sınavlarım var bıter bıtmez yıne doktora gıdecegım çok destege ıhtıyacım var bu sırrımı bı tek burdakı arkadaslar biliyo annem bile bılmıyor((
ladyceren bacımmmm yeniden merhabaaa sanaaa hayırlı olsun 6 ayınız dilerim 6 yılınız 60 yılınız da olur bacım:) halledersin sakin olllll ne aşamalardasınnnnnnn nasılsınnngünaydın kızlar yaa bugn psikolojim çok bozuk başlayamıyorum egzersizlere canım sıkılıyo sanki hiç yapamıcam ben bu işiaparatımı hazırladım ilk koyar koymaz girmedi diye pes ettim ne beceriksizim ben nolur bana yardım edin yaa 6 ay oldum tam bugn evleneli
ecem nerelerdesin tatlım sen? var mı bi haber
gökçem nasılsın canım? sesin çıkmıyo...
selam bacımmmmmmmmm ne olsun maşallah hatunlar gece uyumayıp konuşmuşlar bende onlarııı ancakkk okudummmmm :) idare eder bizde durumlar sen nasılsınn ne var ne yokkk
şu pazarları hiç sevmemişimdirrr ufff
:):) ev iş güç ütüüüüüüüüüü falannn yuvarlanıp gidiyoruzzzz
ecem nerelerdesin tatlım sen? var mı bi haber
gökçem nasılsın canım? sesin çıkmıyo...
selam bacımmmmmmmmm ne olsun maşallah hatunlar gece uyumayıp konuşmuşlar bende onlarııı ancakkk okudummmmm :) idare eder bizde durumlar sen nasılsınn ne var ne yokkk
şu pazarları hiç sevmemişimdirrr ufff
:):) ev iş güç ütüüüüüüüüüü falannn yuvarlanıp gidiyoruzzzz
tam tersi ben severim ama kocam yanımda olmuyoki hep bi pazar özlemi olur bizde :) kıymetni bil, hakkını ver :) bişeyler okudum düzelmiştir durumlar inşaallah. bi de şu üst üste alıntıları nasıl yapıyosun tek tek o sayfalara gidip yazmak zor oluyor
parmak egzersizinde sonra mı öle yapayım canım
işteeee inişli çıkışlı bir durumm evlilik bu işte sandal gibiii :) alabora olmadıkdan sonraaaatam tersi ben severim ama kocam yanımda olmuyoki hep bi pazar özlemi olur bizde :) kıymetni bil, hakkını ver :) bişeyler okudum düzelmiştir durumlar inşaallah. bi de şu üst üste alıntıları nasıl yapıyosun tek tek o sayfalara gidip yazmak zor oluyorhoş biz alaboraları bileee milletin yardımıyla tekrar düzeltmiş insanlarız amaaa..... kocaman bir AMAAAAAAAAAA.... neyseeee milletin egzersiz şevkini artıralımmm herkes pazarını iyi değerlendirsin dünnnn 2 gelin ettik hattaaa 2.5 neredeyseeee bakalım bugun 3 ve 4 olabilir onlarrrr..... hopeforr bacım sorunuda cvblayayım evet sayfa sayfa gezme milletin yazılarnı alıcan diyeee okuduğun an sağ altta alıntı ile cevaplanın hemen yanında kutucuk gibi bişey var onlara tıkla alntı yap yap yap en sonunda birisini ya alıntı ile cvb ver yap yada konuya cvb ver dee o msj kısmında o tıkladıkların tek tek eklemiş hali çıkacaktır hadi dene istersennnn...
bu arada inşlh iyi anlatabilmişimdir bacımmmmmmm
canım hep takipteyim bazen ziyaretçi olarak bazende bakınıp çıkıyorum öyle
Banada bana da bana da bende gecen ay yendikten sonra 5kez yaptim ve hepsinde belimin altinda yastikla yarim saat kadar durdm ama olmadi yarin reglm bitiyo ve denemelere devamm bide yenip hamis olanlara bi tablo yapalimda henuz yenemeyenler onlari gorup daha da cabuk yensinler
kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu
işteeee inişli çıkışlı bir durumm evlilik bu işte sandal gibiii :) alabora olmadıkdan sonraaaahoş biz alaboraları bileee milletin yardımıyla tekrar düzeltmiş insanlarız amaaa..... kocaman bir AMAAAAAAAAAA.... neyseeee milletin egzersiz şevkini artıralımmm herkes pazarını iyi değerlendirsin dünnnn 2 gelin ettik hattaaa 2.5 neredeyseeee bakalım bugun 3 ve 4 olabilir onlarrrr..... hopeforr bacım sorunuda cvblayayım evet sayfa sayfa gezme milletin yazılarnı alıcan diyeee okuduğun an sağ altta alıntı ile cevaplanın hemen yanında kutucuk gibi bişey var onlara tıkla alntı yap yap yap en sonunda birisini ya alıntı ile cvb ver yap yada konuya cvb ver dee o msj kısmında o tıkladıkların tek tek eklemiş hali çıkacaktır hadi dene istersennnn...
bu arada inşlh iyi anlatabilmişimdir bacımmmmmmm
bacın yesin seni
herkes kendi çektiğini bilirmiş ben ne desem seni teselli etmez tatlım ama sen o dağın karısın, yüce Allah seni onun başına yar ol diye, derle topla diye, aklını başına getir diye yağdırmıştır. Bu arada sen de yıpranırsın belkiama ne biliyorsun belki de sabrının karşılığını Allah sana mutluluk olarak, huzur olarak, sevinç olarak verecektir canım neye karar verirsen ver hayırlısını iste Allah doğru yoldan ayırmasın canım benim. bu arada teşekkür ederim bıstık anladım
Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim
Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim
kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu
bacın yesin seni
herkes kendi çektiğini bilirmiş ben ne desem seni teselli etmez tatlım ama sen o dağın karısın, yüce Allah seni onun başına yar ol diye, derle topla diye, aklını başına getir diye yağdırmıştır. Bu arada sen de yıpranırsın belkiama ne biliyorsun belki de sabrının karşılığını Allah sana mutluluk olarak, huzur olarak, sevinç olarak verecektir canım neye karar verirsen ver hayırlısını iste Allah doğru yoldan ayırmasın canım benim. bu arada teşekkür ederim bıstık anladım
bu aradaaa özellikle ayberk_ece ve diğer arkdşlar hamile kalmaya planlamadan önce yapılası rutin kontrolleri yaptırınnnn derim belki yararlanırsınızzzz diye alttarafa linki atıyorummm vajiyi yendikten sonraaa hamilelik düşünenleri orada topluyozzzzz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler.html
herkese merhabalar
bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?