Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Banada bana da bana da bende gecen ay yendikten sonra 5kez yaptim ve hepsinde belimin altinda yastikla yarim saat kadar durdm ama olmadi yarin reglm bitiyo ve denemelere devamm bide yenip hamis olanlara bi tablo yapalimda henuz yenemeyenler onlari gorup daha da cabuk yensinler

alisyaaa eklediğim bilgileri alıp yararlandıysan ne ala bacımmm görüşürüzzzz teşekkürlerrr

kimse bişey yazmıyor.....kimse yok mu herkes gitti mi..oysa ben yeni katılmıştım aranıza
elifakgün en yakın zamanda denk gelmek ümidiyleee gece çıkmışız sen girmişin be bacımmm ama baya arkadaşım yardımcı olmuş harikaaaa görüşürüzzz

ahhh pakize ahhh evet kimle samimi olup konuşyorsam kocaları delirmiş gibi be bacımmm iyce gıcık oldummmm benimde aynennn sıkıntımmm yok dedim sana çocuk mocuk pazartesi ilk işim doğum kontrol hapı alacammm senleee aynenn hanii 4 sene liseyi ayrı okudum 4 sene üniversite 3 sene bekar çalışma hayatım ve şimdiii bukadar özgürlüğümden ben feragat ediyorummm fedaralığm cabası adammm :) şeytan diyor vur gebert :):):):) neyseee okuyup üflemek lazımmmm görüşemiyoruzz yahuuu hiç yoksunn bu arada şimdiden iyi tatiller diliyorum ılgaz harikadırrrr sucuk ekmek yahut föfte mangal :)
tatil demek benim için yemek demek (yemek yapmadan yemek yani yoksa her dkk yemek yerim)
yazbebeği bacımmm hoşgeldinnn çabam yok yazmışın ama sessizce durmayıp üye olmuş vede bunları yazdıysan ohooooooooo sen baya çaba safredenlerdensin kendine haksızlık etmeee... egzersizlerne devam et bacımmmm
benden korkağıııı yine ben yine bennnnn :) herşeyden ötede burada hallettim tatlı bacılarımla hallettim yoksa ne ailem nede kimseler biliyorduu 3.yılımda evliliğmin ancakk kurtuldummmm ankarada bissürü dr da buldum randevo aldımmmm taki ne zaman muayene olcam kaçtım heppp :) açıkca kendimle ve burayla halletmek olmasaydııı ben daha bacakalrmı açmayı beceremezdimmmm sende dur paniklemeeee hallledersinnnnnnn halledersinde sonrada gökçe jinekolog önerrrr nere gitsemmmmm , yahut hamilelilk öncesi ne yesem ne içsem dersinnn:) egzersize devammmmm bacımmm
ladyceren bacımmmm yeniden merhabaaa sanaaa hayırlı olsun 6 ayınız dilerim 6 yılınız 60 yılınız da olur bacım:) halledersin sakin olllll ne aşamalardasınnnnnnn nasılsınnn

Son düzenleme:
parmak egzersizinde sonra mı öle yapayım canım

ewt cnm bak ben diyorum sana baştan al kulak çöpünü yine tuvalette bir kulak çöpü 2 kuluk çöpü 3 kulak çpü sonra serçe parmakten diger bütün parmakları sırayla al son 2 parmak al ben fazla yapmadım sana kendii yaptıgımı söylüyorummm hemde bunları 1 günde yaptımm sen nasıl istersen öle yap ama ben böle yendim

kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu

kızlar bişi sorcm ben o kadar ayaklarım havada bekliyorum daha sonra üstümeü giyinip yatıyorum hemen bnyoda yapmıyorum ama sabah kalktıgımda çamaşırıma akmış oluyo neden öle sizede öle oluyomu

Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim

Onlar içinde beklemez ki, sen ayakların havada iken bile fırk fırk diye dışarı atmaya çalışıyo onları rahim

bu sözüne bir klişe sözleeee birşey eklemek isteidim bacımm

"MİLYONLARCA SPERM ARASINDAN BİRİNCİ GEL,BİRDE ŞU YAŞADIĞIM HAYATA BAK...."

YANİİİ cidden atar halde vücut bebiş ancakkk 1 tanesi tutacaktaaa oda denildiği gibi milyonda bir sperm dennn:) amannnnnnn
ALLAHIM tüm yavrularmıza hayırlı gelecekler versinnnnn:)

herkese merhabalar

bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?

olabilir canım o normaldir bende sabah yapıyorum banyomu bazen oluyo bana da takılma

herkese merhabalar

bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?

egzersizdede ilişki esnasındada kullanıyolar cnmm egzersizlerde yardımcı oluyo kolay girmesindede ilişki esnasındada yeterli sulanma olmadıgı zaman jelle daha rahat yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…