- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.121
cnm profil resmine ve nick ine bayıldımmmmm
bu aradaaa özellikle ayberk_ece ve diğer arkdşlar hamile kalmaya planlamadan önce yapılası rutin kontrolleri yaptırınnnn derim belki yararlanırsınızzzz diye alttarafa linki atıyorummm vajiyi yendikten sonraaa hamilelik düşünenleri orada topluyozzzzz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler.html
saol tatlımmm hemen bakıyorum
ecem nerelerdesin tatlım sen? var mı bi haber
gökçem nasılsın canım? sesin çıkmıyo...
selam bacımmmmmmmmm ne olsun maşallah hatunlar gece uyumayıp konuşmuşlar bende onlarııı ancakkk okudummmmm :) idare eder bizde durumlar sen nasılsınn ne var ne yokkk
şu pazarları hiç sevmemişimdirrr ufff
:):) ev iş güç ütüüüüüüüüüü falannn yuvarlanıp gidiyoruzzzz
haa haaa becerdim galiba :62.
tam tersi ben severim ama kocam yanımda olmuyoki hep bi pazar özlemi olur bizde :) kıymetni bil, hakkını ver :) bişeyler okudum düzelmiştir durumlar inşaallah. bi de şu üst üste alıntıları nasıl yapıyosun tek tek o sayfalara gidip yazmak zor oluyor
ewt cnm bak ben diyorum sana baştan al kulak çöpünü yine tuvalette bir kulak çöpü 2 kuluk çöpü 3 kulak çpü sonra serçe parmakten diger bütün parmakları sırayla al son 2 parmak al ben fazla yapmadım sana kendii yaptıgımı söylüyorummm hemde bunları 1 günde yaptımm sen nasıl istersen öle yap ama ben böle yendim
canım hep takipteyim bazen ziyaretçi olarak bazende bakınıp çıkıyorum öyle
işteeee inişli çıkışlı bir durumm evlilik bu işte sandal gibiii :) alabora olmadıkdan sonraaaahoş biz alaboraları bileee milletin yardımıyla tekrar düzeltmiş insanlarız amaaa..... kocaman bir AMAAAAAAAAAA.... neyseeee milletin egzersiz şevkini artıralımmm herkes pazarını iyi değerlendirsin dünnnn 2 gelin ettik hattaaa 2.5 neredeyseeee bakalım bugun 3 ve 4 olabilir onlarrrr..... hopeforr bacım sorunuda cvblayayım evet sayfa sayfa gezme milletin yazılarnı alıcan diyeee okuduğun an sağ altta alıntı ile cevaplanın hemen yanında kutucuk gibi bişey var onlara tıkla alntı yap yap yap en sonunda birisini ya alıntı ile cvb ver yap yada konuya cvb ver dee o msj kısmında o tıkladıkların tek tek eklemiş hali çıkacaktır hadi dene istersennnn...
bu arada inşlh iyi anlatabilmişimdir bacımmmmmmm
cnm profil resmine ve nick ine bayıldımmmmm
teşekkür ederiiiiiiiiiiiim
herkese merhabalar
bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?
Kız ayberk_eceeeeee bebiş mi var gerçekteenn mesaj attım ki ben sana
haa haaa becerdim galiba :62.
becermekte laffmıııııı harikasınnnnnnnnnnn
saol tatlımmm hemen bakıyorum
kesinlikle bakkkk eklenn hattaaabebiş öncesi anneye hazırlık aşamalarnı yapppp tıpkı vaji egzersizleri gibi bu yüzden vajiyi yenipde hamile kalmak isteyenlerrrr baksınalrrrr linke bacılarrr
ne aşamadasınız bacılarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................
gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................
korkun belki parmağınla temasdan dolayıda olabilir yabancı bir aparat daha rahat bile olabilirrrr.... ilk aparatın kulak çöpü olsunnnn onla deneee ve dikkat edeceğin nokta acı sızı yok rahat oll ve anüs yönüne doğru itmek gerek anlaştık mı
korkun belki parmağınla temasdan dolayıda olabilir yabancı bir aparat daha rahat bile olabilirrrr.... ilk aparatın kulak çöpü olsunnnn onla deneee ve dikkat edeceğin nokta acı sızı yok rahat oll ve anüs yönüne doğru itmek gerek anlaştık mı
ne aşamadasınız bacılarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
inan bana mum dan parmaktan daha kolay p...s çünkü elastiki bir yapısı varrrrrrrr sen egzersize devam etttt dediğin gibi genişler kasların alışırrriyiyim gökçecim.mum aparatına iyice alıştım.akşam eşimle parmak denemesi yaptık.tek parmağı kolay aldım ama iki parmakla canım çok yandı.biraz bekledim yinede zordu.şimdi apa genişleticem.böyle işte...
iyiyim gökçecim.mum aparatına iyice alıştım.akşam eşimle parmak denemesi yaptık.tek parmağı kolay aldım ama iki parmakla canım çok yandı.biraz bekledim yinede zordu.şimdi apa genişleticem.böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?