- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.121
ne aşamadasınız bacılarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................
gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................
korkun belki parmağınla temasdan dolayıda olabilir yabancı bir aparat daha rahat bile olabilirrrr.... ilk aparatın kulak çöpü olsunnnn onla deneee ve dikkat edeceğin nokta acı sızı yok rahat oll ve anüs yönüne doğru itmek gerek anlaştık mı
korkun belki parmağınla temasdan dolayıda olabilir yabancı bir aparat daha rahat bile olabilirrrr.... ilk aparatın kulak çöpü olsunnnn onla deneee ve dikkat edeceğin nokta acı sızı yok rahat oll ve anüs yönüne doğru itmek gerek anlaştık mı
ne aşamadasınız bacılarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
inan bana mum dan parmaktan daha kolay p...s çünkü elastiki bir yapısı varrrrrrrr sen egzersize devam etttt dediğin gibi genişler kasların alışırrriyiyim gökçecim.mum aparatına iyice alıştım.akşam eşimle parmak denemesi yaptık.tek parmağı kolay aldım ama iki parmakla canım çok yandı.biraz bekledim yinede zordu.şimdi apa genişleticem.böyle işte...
iyiyim gökçecim.mum aparatına iyice alıştım.akşam eşimle parmak denemesi yaptık.tek parmağı kolay aldım ama iki parmakla canım çok yandı.biraz bekledim yinede zordu.şimdi apa genişleticem.böyle işte...
minacığım tebrikler mum aparatını rahat yapıyosan iyi gidiyosun darısı benim başıma ,hangi pozisyonda aparatı çalışıon
????????????????????????????????
bu sözüne bir klişe sözleeee birşey eklemek isteidim bacımm
"MİLYONLARCA SPERM ARASINDAN BİRİNCİ GEL,BİRDE ŞU YAŞADIĞIM HAYATA BAK...."
YANİİİ cidden atar halde vücut bebiş ancakkk 1 tanesi tutacaktaaa oda denildiği gibi milyonda bir sperm dennn:) amannnnnnn
ALLAHIM tüm yavrularmıza hayırlı gelecekler versinnnnn:)
anlamadım
....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?