Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese merhabalar

bişey sorucam. biçok kişi gleit gelen jel kullandığından bahsetmiş. nasıl kullanıyosunuz bu jeli? ilişki sırasında mı egzersizlerde mi?

bende jel kullandımmmm yeryer kullanıyorumda halaaa ama gleit jell değildi markası markada bir ayrım yoktur zatennnn yaniii bu jell dediğin kayganlaştırmak mahiyetindeki su bazlı bir jel ise şayetttt cevaplıyorummmmmmm

aparatına elinee dökyosunnn yani egzersiz aşamasında iken içine takarkennn :)
uffffff anlatınca kötü cümleler olduuu afedersiniz

yani eline dök apartana iyceee bulaştırrr elinideeevajineeee değğğ iyceee ıslansınnn :) sonra başa egzersizineeee zaten aparatınnnda prez... takman gereekkk bunu ihmal etme allah korusun tahriş edersin çizersin kendini :) ha eş denemesindede yine eline dök bu kezzzz p.....s e bulaştırrr veeeeeeeeee............ işteeeee

gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................

korkun belki parmağınla temasdan dolayıda olabilir yabancı bir aparat daha rahat bile olabilirrrr.... ilk aparatın kulak çöpü olsunnnn onla deneee ve dikkat edeceğin nokta acı sızı yok rahat oll ve anüs yönüne doğru itmek gerek anlaştık mı

gölceciğim daha kegel ve tek parmaktayım,aparata veya iki parmağa geçemiyorum korkuyorum.yani bi hazırlayabilsem aparatı ilerlicem ama....................

canım parmak egzersizi yapıyosan tırnaklarını tamamen kesmeyi unutma bu arada ben kendi parmağımı değilde eşimin parmağını alabiliyodum ondada tırnaklarını hissedince içim fena oluyodu o yüzden mümkün olduğunca eldiven takarak yap daha rahat olur

evettt yön çok önemliiiiiii ben yendikten sonra ki 5.denememizde bi ağrı hissettim ve eşime hemen yönü hatırlattım eşim direksyonu popoya doğru çevirdi ve cuppp ağrı kesildi

inan bana mum dan parmaktan daha kolay p...s çünkü elastiki bir yapısı varrrrrrrr sen egzersize devam etttt dediğin gibi genişler kasların alışırrr

minacığım tebrikler mum aparatını rahat yapıyosan iyi gidiyosun darısı benim başıma ,hangi pozisyonda aparatı çalışıon

Kızlar belki bu resimleri görmemiş olanlar vardır o yüzden tekrar paylaşmak istedim :

Burda parmağınızın nasıl olması gerektiği ve vajina yönü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…