Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merb.
Buradan beni bilen varmı hala bilemiyorum. Ben evleneli neredeyse 19 ay oldu. Evliliğimin 1 sene 3 haftasını vajinismuslu olarak geçirdim. 1 sene 3 hafta sorunda çok şükür yendim. Buradaki yazıları okurdum kendimi telkin etmeye çalışırdım.
Vajinismusu yendikten sonra o kadar çok bebek istiyordumki hiç korunmadım hemen bebeğim olsun istedim. Her ay bir umut bebeğim olsun diye tam 7 ay bekledim. Ve bu ay sonunda bebişimin olduğunu öğrendim. o kadar mutluyumki. 1.5 seneyi aşan evliliğimde hiç olmadığım kadar huzurlu, l, başı dik. Eşime gerçek anlamda eş olabilmenin huzuruyla yaşıyorum şu anda.
Ben bunu burda anlatma gereği duydumki benim gibi vajinismusu yenip bir an önce hayallerine kavuşabilmek adına bütün arkadaşlarıma bir umut aşılamak istedim. Rabbim hepinize gönlündekini versin.

sen beni hatırladınmı bilemem bacımmmmmmmmmm geçen yıl nisan mayısda konuşyorduk ayyyy sennnnnn haaaa bebek haa harikaaaaaaaaaaa bacımmmmmmmmmm ben ve umutta yeni yendik sayılır hatırlarsannnnnnn (kasımdaaa) ayy bizlere ve burdaki herkese dua et

canım hatırlamazmıyım az mı konuştuk buralarda. Ben anlattım hep şöyle yendim böyle yendim diye az destek vermedim. demek yendiniz sizde nasıl sevindim anlatamam. hadi bakalım sıra bebişlerde :)

canım bende hatırladım seni allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..........

25 mi?????????????????????????????????????????????????
27 BACIMMMMMMMMM AHHH AHHHH zaman akıp gidiyorrrrrrrr sen kaçsın hayallllllllll

canım hatırlamazmıyım az mı konuştuk buralarda. Ben anlattım hep şöyle yendim böyle yendim diye az destek vermedim. demek yendiniz sizde nasıl sevindim anlatamam. hadi bakalım sıra bebişlerde :)
ayyy evetttttttttttt wawessssss valla çok sevindimmmm bacım harikaaaa hamilelik nasıl gidiyorrrrrrrrrrr ben kasımdan beri rahatım şükürr darısı burdaki ve burda olmayıpda arayışda olan bacılarımaaaaa... sen dua et hamilesin dua daha makbuldür bacımmmmmmmmmmm
keşke güldürebilsen,haaaaaaaaaaa yüzden çok güler yüzlü bi insanım ama kalbim ruhum içim mutsuz
hayallllllllllllll uffffffffffffff bendeeee öyle olduğum analrım çok oldu amaaaa lütfennnnnn be bacımmmmmmmmmmmm mutsuzum diye beynine olumsuz mesajlar yollama
mutluyum deee
çok şükür deee
beni seven bir eşim var de
evim eşyam
mutfağım varrrr de
sonraaaa güzelim sağlıklıyım deee nebilimmmm harikasındır eminimmmmmmm tek derdin vaji olsun kızzzzzzzzzz onu yenecezzzz inşlhhhhhhhhhhhh bennn varya tam 1 yıl burda milletle konuştummmmmmmmm artık kızıp laf sayyolardı banaaaa az azar işitmedim vallaaaaa çık git bile diyen oldu millet senin yüzündennnnnn egzersizden soğuyor diyen bile yazanalr oldu ne kötü olmuştummmm varyaaa bende dedim yenecemmmmm veeee burada bulunucam anlardada gayet ılımlı olacağım dedimmm ve inşlh yardımcı oluyorumdurrrrr....

hallolacak hayal bacımmmmmmmmmmm
yani artık hayal değil yeneceksinnnnnnnnnn BACIM

canım bende hatırladım seni allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..........

rabit senide anımsadımmmmmmmmmmmm çok konuşmadık ama bulunduğumda sende oluyordun sayfadaaaa yaa birde eykurt vardııı ocean vardı onalrla konuşyom zaten selayla gülsevdamla çilekliyleeeeeee ayyyyyyyyyyyy ammaaa kıdemli olduğum çıktı duyun okuyunda göründe kızlarrrrr anlayın halimiiiiiiiiiiiii

BEN YENDİYSEM HERKESSSSSS YENERRRRRRRRRRRRRRR VALLAHİİİİİİİİİ

canım etmezmiyim sizlere dua. dualarımda o kadar çok arkadaşım var ki. Hamile kalmak isteyenler, vajiyi yenmek isteyenler, bebeklerini sağlıkla kucağına almak isteyenler. Bizi ayakta tutan birbirimize ettiğimiz dualar değil mi zaten.

bacım özelden attımmmm :) sen neredennnnn bacım

ben 1.5 yıllık evliyim.olmuyo bi türlü olamıyo.hoşbulduk öncelikle teşekkür ederim.bu hastalıkla uğrasan herkes kadar iyiyim bende.sayfanın basındakılerı hep okudum okuyorum ama başka bişey yok hepsı bu kadar yani.çıkamıyorum işin içinden .

bacımm kesinlikle yalansızca riyasızca çıkarsızcaaaa burdaki bu sosyal ağdaki duacılarımızzzzzzzzzzz.... iyiki bu siteyi yapmışlar ve iyiki bizlerde burada tevafukennnnn karşılaşmışızzzzzzzzzzz ... burayı ve sizleri (bir çoğunuzu) tanıdığım için çok mutluyummm adeta ailemden bir parçaaa oldunuzzzz inanınnnnnnnn... hayırlı akşamalr bacılarrrrrrrrrrr

bol egzersizli akşamlarrrrrrrrrr
:26:

tamam tama artık olumsuzluk yok,bende yenicem ve bende senin gibi yenemeyenlere cesaret vercem,yenmek anaca destekle olur sanırım.
ben 24 yaşındayım

3 yıllık evliliğimde yenden birine diyorsunnnnnnnnnn bunu unutmaaaa

üstelik daha dün 8.yıllık evli birisi yendiiii burdaaaa bunu da belirteyim kayraaaa...
sakin olll
olmayannn da sanki fermatın son teoremi sanarsammmm aaaaaa
öyle zor bir ispat değil bu emin ollllllllllll

ben 1 yıl dediğim gibi milletinde anasını ağlattımmm...

dur sakinceeee anlaaşlım senleee
kegeli yaptınmı
sen şimdi ne yap aynayı al karşına a ve vajinanı inceleyerek başla olurmuuuu bacımmmmmmmm
ıkın ve bacakalrnı aç deliğini görrrr

gördükçeee nefes al ıkın ve kendinin farkında oll olurmuuu şimdilik bunları yapalımmmmmmmmmmm hallolurrr paylaş yine aşamanı bak ciddennn uygulamaya geççç kaslarını sen yönet ...yönetkiiii kurtulasınnnnn bacım

tamam tama artık olumsuzluk yok,bende yenicem ve bende senin gibi yenemeyenlere cesaret vercem,yenmek anaca destekle olur sanırım.
ben 24 yaşındayım

ne etcem şimdiii belki benim moralim bozulduuuuuuuuu...

şaka şakaaa bacım kayraaa diye bir arkdşda gelmiş baya sıkıntılı sizlerde aşamalarnızı paylaşın bu arkdşlaaa belki aynı anda yenersiniz ....

canım çok güzel bi duygu. hamilelik dışında güzel olan vajinismusu yenip, 7 ayı bekleyip mucizeye kavuşmak daha güzel bir duygu. Bunu biz daha iyi anlarız inan bana. zaman zaman vajinismusu hiç yenemeyiğ hiç bir zaman bebeğimin olamayacağını bile düşündüğüm zamanlar olmuştu. o yüzden buradaki arkadaşlarım bu dertten kurtulup hamile kaldıklarında benim hissettiklerimi çok iyi anlayacaklardır. bir mutlu olacağına bin mutlu oluyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…