- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.521
bacımmmmmmmmm minacımmmmmmmmmmmmmm dur birr sakin ol cecem demiş zaten kesin yarın gidiver dr a..inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan
merhabalar bacılar nasılsınnnızzz egzersizler nasılll
hobby nasılsınnnnnnnnnnnnn alisyaaaa ne aşamalardasınnnnnnn
kayraaa durumun nasıl daha iyi hissediyormusun bacım
bacımmmmmmmmm minacımmmmmmmmmmmmmm dur birr sakin ol cecem demiş zaten kesin yarın gidiver dr a..
ama bu dediğin bende de oldu reg döneminde çok iyi akıntım olamamıştııı ve bitince 4 gün sonraaa birtakım bitki çayları içmiştimmm ve evide koltukalrı kaldır süpür sil yapmıştımmm ve o zamanlar çok çok az da egzersiz yapardımmm öyle bir akıntım olmuştu 2 gün çok az şekildeee bakalım inşlh öyle düşük müşük değildi inşllhh git
ve bizleride haberdar etttt iyisindir İNŞALLAH
bacımmmmmmmmm minacımmmmmmmmmmmmmm dur birr sakin ol cecem demiş zaten kesin yarın gidiver dr a..
ama bu dediğin bende de oldu reg döneminde çok iyi akıntım olamamıştııı ve bitince 4 gün sonraaa birtakım bitki çayları içmiştimmm ve evide koltukalrı kaldır süpür sil yapmıştımmm ve o zamanlar çok çok az da egzersiz yapardımmm öyle bir akıntım olmuştu 2 gün çok az şekildeee bakalım inşlh öyle düşük müşük değildi inşllhh git
selaaaaammmm bacımmm hoşgedlin..
canım ya dua edin moralim çok kötü halen daha damla damla geliyo
aleyküm selam bacımm iyisindir inşlhhh...
ben şimdi dün akşam oturdum aynanın karşısına kulak çubuğu deilde parmakla denedim serce parmagımı yarısına kadar gırdırebıldım.sonra cıkardım her neyse bi ucundan başladım işte egzersize :)) ama sorun şu ki gündüzleri egzersiz yapamıyorum her an biri gelicek korkusuyla çünkü kaynanamlar alt katımda oturuyo napıcam ben ya
egzersiz yapman harikaaaa.... şimdi bu kaynananlar günün her saatinde mi geliyorlarrrrr... kapını şak diye açıpmı geliyolar kitlesennn zili çalsalarr yahut uyuyordum desen vs... tövbe yarabbi yalana itiyorum bende yaaaaa.....
gündüz de madem evdesin yapman gerek zaten kegelleri yappp kaynanalar karşılıklı oturruken çay içerken bile yapabilirsinn sık bırakkk kasların gelişirrr....
aynayla muhakkak incele bacımmmm hergün bir önceki günün son dakikalarını tekrar edip ilerletmen gerekkkk... bir ödev gibi düşün.... yani kaynana hangi saatte rahatsız etmesse halletmen gerek sizler için yaniiii ne yapsakki
ben de de durumalr aynı bacımmmm... yoğunum ama iştee burayada takılınca takılıp kalyorummmmmmm ufffffff bende kişisel temizliğe girişmem gerekkkkkkkk uffff şimide bu lazere yok hamileyimdir diyerekten gidemiyorummm anlayacağın ben herşeyi ertelemekten yaşadım bunları aman neyseeee...selam kızlar hepinize kolay gelsin...valla işten geldim ben çok yorgunum sınav dönemi şu aralar acayip yoğun geçiyor..evde de bir sürü iş birazdan ev işlerine başlıcam, bi buraya bakayım dedim ne var ne yok diye.ben hala regl dönemindeyim ama sonlarına yaklaşıyor, lekeye dönmedi ama 1-2 güne döner, bugün duş alıcam, duştan snra egzersiz yapsam adet bitmeden bişi olur mu acep?
işte sorunda orda çat diye girebılıyolar içeriye :)) anahtar hep kapıda durucak illa içeri bi gırıp bakıcaklar kural bu bu evde çok sinir bozucu ... kegelleri yapıyorum her fırsatta onu dışardan bakınca anlayamıcaklarına göreD bu parmak egzersizi işini nası çözücem onlar evdeyken bilemiyorum işte acaba kendimi banyoya falan mı kitlesem acaba
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
işte sorunda orda çat diye girebılıyolar içeriye :)) anahtar hep kapıda durucak illa içeri bi gırıp bakıcaklar kural bu bu evde çok sinir bozucu ... kegelleri yapıyorum her fırsatta onu dışardan bakınca anlayamıcaklarına göreD bu parmak egzersizi işini nası çözücem onlar evdeyken bilemiyorum işte acaba kendimi banyoya falan mı kitlesem acaba
noldu minaaa
anaaa ne kötüymüş kayra. Allah yardımcın olsun canım benim. bir sürü şey geldi sana şunu yap diyecek ama şu anahtar işi herşeyi bozuyor. kocanla konuş. egzersizlerden haberi var degil mi yapman gerektiğini de biiliyor. belki bi çıkış yolu bulursunuz tatlım. kocan anahtar ortaklığına son verebilir belki :)
diyelim hamileyim egzersizleri yapmak doğru olmaz dimi canım
ne bilim bir umut vardı öyle yaşayan kaynanayla öylesi 2 kat daha zorrr amaa halledersin tıpkı buraya zaman ayırıp girdiğin gibiii....
yanii kitleee odayaa banyoya yapıverrrr aynayı bir halletsennn bacım sonra wc de bile yapan arkdşlar oldu (canlarım ne zor yaşama şartlarındaaa yaaaa egzersiz yaptılarrr)
sende kitle yapıverr yakalanınca bacağmı alyordum falan deee ne bilim uydurrr.. yadaaaa cidden 3 -4 sefer aynayla yapıversen sonraaa görmedende yapabilirsinnn ama görsen daha olumlu olur beynin için.....
YAAAAAAAA KIZLARRR NE ZOR ŞARTLARDA EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞMAK İÇİN BİLE BACIALRRRR NE SIKINTILAR YAŞIYORRR,,, BİR ÇOĞU SIKINTISIZCA ŞIMARIKLIĞINDAN YAPMIYORRRRRRRR DUYUN DUYU OKUYUNDAAA HIZ YAPIN KENDİNİZEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?