Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar bacılar nasılsınnnızzz egzersizler nasılll
hobby nasılsınnnnnnnnnnnnn alisyaaaa ne aşamalardasınnnnnnn

kayraaa durumun nasıl daha iyi hissediyormusun bacım

inş bişey yoktur Allahım.şuan çok moralim bozuldu.korktum da bi yandan
bacımmmmmmmmm minacımmmmmmmmmmmmmm dur birr sakin ol cecem demiş zaten kesin yarın gidiver dr a..

ama bu dediğin bende de oldu reg döneminde çok iyi akıntım olamamıştııı ve bitince 4 gün sonraaa birtakım bitki çayları içmiştimmm ve evide koltukalrı kaldır süpür sil yapmıştımmm ve o zamanlar çok çok az da egzersiz yapardımmm öyle bir akıntım olmuştu 2 gün çok az şekildeee bakalım inşlh öyle düşük müşük değildi inşllhh git
ve bizleride haberdar etttt iyisindir İNŞALLAH

selaaaaammmm bacımmm hoşgedlin..

canım ya dua edin moralim çok kötü halen daha damla damla geliyo

ben şimdi dün akşam oturdum aynanın karşısına kulak çubuğu deilde parmakla denedim serce parmagımı yarısına kadar gırdırebıldım.sonra cıkardım her neyse bi ucundan başladım işte egzersize :)) ama sorun şu ki gündüzleri egzersiz yapamıyorum her an biri gelicek korkusuyla çünkü kaynanamlar alt katımda oturuyo napıcam ben ya

selam kızlar hepinize kolay gelsin...valla işten geldim ben çok yorgunum sınav dönemi şu aralar acayip yoğun geçiyor..evde de bir sürü iş birazdan ev işlerine başlıcam, bi buraya bakayım dedim ne var ne yok diye.ben hala regl dönemindeyim ama sonlarına yaklaşıyor, lekeye dönmedi ama 1-2 güne döner, bugün duş alıcam, duştan snra egzersiz yapsam adet bitmeden bişi olur mu acep?

egzersiz yapman harikaaaa.... şimdi bu kaynananlar günün her saatinde mi geliyorlarrrrr... kapını şak diye açıpmı geliyolar kitlesennn zili çalsalarr yahut uyuyordum desen vs... tövbe yarabbi yalana itiyorum bende yaaaaa.....
gündüz de madem evdesin yapman gerek zaten kegelleri yappp kaynanalar karşılıklı oturruken çay içerken bile yapabilirsinn sık bırakkk kasların gelişirrr....
aynayla muhakkak incele bacımmmm hergün bir önceki günün son dakikalarını tekrar edip ilerletmen gerekkkk... bir ödev gibi düşün.... yani kaynana hangi saatte rahatsız etmesse halletmen gerek sizler için yaniiii ne yapsakki

işte sorunda orda çat diye girebılıyolar içeriye :)) anahtar hep kapıda durucak illa içeri bi gırıp bakıcaklar kural bu bu evde çok sinir bozucu ... kegelleri yapıyorum her fırsatta onu dışardan bakınca anlayamıcaklarına göre D bu parmak egzersizi işini nası çözücem onlar evdeyken bilemiyorum işte acaba kendimi banyoya falan mı kitlesem acaba

ben de de durumalr aynı bacımmmm... yoğunum ama iştee burayada takılınca takılıp kalyorummmmmmm ufffffff bende kişisel temizliğe girişmem gerekkkkkkkk uffff şimide bu lazere yok hamileyimdir diyerekten gidemiyorummm anlayacağın ben herşeyi ertelemekten yaşadım bunları aman neyseeee...

duş alacannn ya o klasik gün döngünü geçtiysennnn o ilk anlarda dahi yapabilirsin millet regl ken cinsel birliktelik yaşıyorrrrr ama dinenn uygun değil allah rahmi dinlensin diye o günleri bizlere tatil yapmış

yaniii sen bilirsinnn basitten yaaap istersennn sanırım sıkıntı olmazzz ama rahim açık durumda budurumda düşünürümmm buyüzdenn hihyene daha bir dikkat ettt bacım

yatak odasına da mı çat diye girerler canım benim.. yatak odasının kapısını kitle gir içeri yarım saat çıkma çağırırlarsa da istirahat ediyordum dersin ne bileyim yalan oluyor mu egzersiz yaparken dinleniyoruz ya

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

noldu minaaa

anaaa ne kötüymüş kayra. Allah yardımcın olsun canım benim. bir sürü şey geldi sana şunu yap diyecek ama şu anahtar işi herşeyi bozuyor. kocanla konuş. egzersizlerden haberi var degil mi yapman gerektiğini de biiliyor. belki bi çıkış yolu bulursunuz tatlım. kocan anahtar ortaklığına son verebilir belki :)

ne bilim bir umut vardı öyle yaşayan kaynanayla öylesi 2 kat daha zorrr amaa halledersin tıpkı buraya zaman ayırıp girdiğin gibiii....

yanii kitleee odayaa banyoya yapıverrrr aynayı bir halletsennn bacım sonra wc de bile yapan arkdşlar oldu (canlarım ne zor yaşama şartlarındaaa yaaaa egzersiz yaptılarrr)

sende kitle yapıverr yakalanınca bacağmı alyordum falan deee ne bilim uydurrr.. yadaaaa cidden 3 -4 sefer aynayla yapıversen sonraaa görmedende yapabilirsinnn ama görsen daha olumlu olur beynin için.....

YAAAAAAAA KIZLARRR NE ZOR ŞARTLARDA EGZERSİZ YAPMAYA ÇALIŞMAK İÇİN BİLE BACIALRRRR NE SIKINTILAR YAŞIYORRR,,, BİR ÇOĞU SIKINTISIZCA ŞIMARIKLIĞINDAN YAPMIYORRRRRRRR DUYUN DUYU OKUYUNDAAA HIZ YAPIN KENDİNİZEEEE

Merhaba kızlar.bende 2aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum.canım acıcak diye korkuyorum.dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım.en küçük boyun yarısına kadar alabildim ama orda bişeye takılıyo sanki orayı geçemiyorum.biraz cesaretlenmem gerek.en küçük boy dilatörden önce ondan daha ince neyle deneme yapabilirim.siz neleri kullanıp egzersiz yaptınız?yani ince bişeyle egzersiz yapıp onun oraya rahat girebileceğini görmek benim amacım ki ilk boy dilatörlede çalışırken rahat olayımm..

aslında kötü deil iyi anlaşabılıyoruz ama tek sorun bu işte altlı üstlü oturunca bu gibi sorunlar olabılıyo.sürekli girip çıkmıyolar da ne bılım ben baslayınca pat die gelesileri tutar diye korkuyorum :)) kocamın egzersize başladıgımdan haberi yok sadece başlayabılırım demiştim o kadar biraz ilerletebılırsem söylerim ayrıca teşekkür ederim idare edicez artık napalım

kayracım Allah yardımcın olsun canım ya.eşin demiyomu karımın özel hayatına müdahale ediyosun diye anasına.canım benim sen hep hazır kıta olmaz ki böyle

diyelim hamileyim egzersizleri yapmak doğru olmaz dimi canım

ÖNCELİKLE VAJİLİYKEN HAMİLE KALAN VE YENENLERDE OLDUU BU İLLETİ... ama hamilelik bireysel farklılıklar gösterir bilirsin bunu en iyi seni en az 3 kez muayene etmiş takp eden doktorun önerebilir.... öyleki bir bayana ilk 3 ay yürüyüş yapma bile diyen doktorrrr bir başkasını ilk ayları bırak 9 aydada sırt üstü yatırtabilir düşük tehlikesine bağlı....
yani egzersizi yapan oldu biliyorum ama kaçıncı ayındaaa kaç zaman nasıl yaptılarrrr bilmiyorum açıkcasııı.... egzersizden kasıtttt kegelseee sıkıntı olmuyorr zaten doğum önceside o tarz egzersizler var (pilates gibiii kasalrı yumuşatmak için )
ama ilk 3 ay sanmamm tehlikeli olabilir....

eğer öyleyseee doktoruna sorarsın yinee ama yapmassın olur biter bebişden önemli değil hani... 3 ay sıkarsın dişini diycemdeeee uf karışık...

sen ne zaman öyle bir şey yaşadınmı eşinleee yani yumurtlama döneminde sürtünem dahi olsaaa birlikte olupda boşalma gerçekleştiyse hamilelik belki yoksaaa zorrrr yani değilsindir.... belki regl ve bel ağrısındandırrr kanamannnnnnn git bi doktoraaa

evet evet bence de en iyiisi banyoya bi odaya kilitlemek kendimi :)) işim vardı derim canım aaa açıklama yapmak zorunda da deilm ya .. bi alışayımda parmak işine ilerleyebilirsem aynasız da yaparım yeter ki biraz yol katedeyım. 1.5 yıl sonra cesaret etmişken egzersiz işine böyle ufacık sebepten dolayı ertelemım dımı daha fazla kadın isterse herşeyi yapabılır yalan beyaz yalan bunlar canımm aaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…