Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım

tamam dinlicem sözünü öğretmenimm :)) o zman cıkayım ben şimdi birazcık calışayım dönerim yine. ben sana eleştiridn falan dmedim ha sakın beni yanlış anlama yada ben seni anlamım :) canımm çok saol

evet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...

kimse eleştirdin dedin demediii sadeceee okuyanlarrrr eleştirmesin diye yazdımmm durumunu
1 denir
2 denir sonra sen neden alttımda yaşıyolar diye olumsuz hisseder durursun

malum vaji bişeyleri erteleme bahane bulma hastalığı olunca herkesi kendim gibi vaka sanarak samimice yazyorummmmmm.... belki sonra anlatırım durumu

ya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın

kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.

ya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın
okuyan sitem ediyorum sanacak başlığımdaaa yetti gayri bukadar diyom sanacak

neyseeee sen bir yennnn oğluna kzıımı veririzzz masraflar sizdennn ödeşirizz:) tabi bir kızım olursaaaaaa (inşlh) bence ben hiç bişey yapmadım yapmıyorumdaaa sadece bir kaç harf harfler kelimeleri kelimeler cümleelri cümleelr çat pat paragrafları oluşturdu okadar... inşlhh sen durrr hafta sonuna halledince görcezzzzzzzzz seni :)

Ben bu yanmadan kurtulamiyorum ilk denememde isaret parmagimi ve es parmaginin tamamini hemen alabildim ama ilk giris cok canimi yakiyor egzersizlerin devamini getiremedim anlayacaginiz 6aydir hep ayni yanma bu sekilde surekli yara varmis acisi ceken varmi dr a gittim sadece kizariklik var dio her gittigimde

kızlarr merhaba ben eski yenemeyenlerdenim malesef....egzersizi bi türlü beceremediğim için 4 yıldır vajinismus illetiyle uğraşıyorum...sonunda parmak egzersizlerini yapamadığım için dilatörle denemeye karar verdim ve sipariş verdim gerizekalılar bana dilatör yerine vibratör göndermişler,halimi siz düşünün sinir oldum... şimdi dilatör yolladılar inşallah egzersize başlıycam ama bi türlü gelemedi...tam tekrar egzersize başlamaya karar vermiş,kendimi hazır hissetmişken beklemek ve böyle şanssızlıklarla karşılamak çok sinir bozucu...size tek söylüyceğim şey anladım ki bu illet bekleyerek asla ve asla geçmiyor.tek çözüm egzersiz...şayet yapabiliyorsanız pes etmeyin çözene kadar egzersizi bırakmayan benim gibi olmayın...4 yılınızı heba etmeyinnn....herkese kolay gelsin kaderdaşlarım...

msj atamıyorum hopeforla msjlaştğm için dkkm dolmadııı henüzzzz uff bacımmm dur senin için derhal baktımm varrr 16 sını randevo nerede oturyon sen sana harikaaa ii bir dr önerecemmmm ve var 16 sında üstelik devlett ve bana çok dua edecennnnnnnn neredesin tam olarakkk.. ama zekai tahire gideceğne göreee yakınızzz hemmm olsunnn 16 sındaa var devlet varkenn özele gitmene gerek kalamz... dr da önceliğin bay mı bayanmı yoksa işini ii yapsın fark etmezmi... daha önce gittinmi böyle doktoraaaa ona göree cvb verecemmmmmmmmm sistem açıkkk randevoo

talımmmmm. aynı duygular bizde de vardı... parmak mı ıııyyyy falan.. bir gün eşim kızdı bana hiç çabalamıyorsun beni sevmiyor musun falan diye içim parçalandı..bütün malzemeleri almıştı bana.. o hızla bi gittim eldiveni taktım elime azıcık kayganlaştıcı sürdüm küçük parmağımla şöyle bi denedim cuk diye girdi.. nolur zorla kendini hiç acı yok eğer acıyorsa zaten popona bak nasıl sıkıyorsun orayı popondan anla... hemen gevşet kendini sal..

ben emla kullandığım için yanma oluyordu.. eğer kendini sıkmıyorsan kullandğın bişey yapıyor olabilir mi acaba ????????????????????

Son düzenleme:

kızlar şu takılan yer bayaaaaaa bi mesele oldu resimler nerdeydi bi yayınlasanız da hepimiz görsek takılan bir şey varmı orada diye ?????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…