Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dilatörü yapyorsan küçük parmak ve ayna haleltmişindir ... ama benceee kulak çöpüyle popo yönüne yönelterek hallede bilirsin gelincikk.... taze evlisinnn :) inşlh hallolurrrr

canım kulak çubuğu ile çalışabilirsin ama ben küçük parmağımla başlamıştım sonra serçe parmak sonra orta ve 2 parmak birden falan... en sonda mumdan aparat yapım şimdi onunla çalışıyorum..

kayracım Allah yardımcın olsun canım ya.eşin demiyomu karımın özel hayatına müdahale ediyosun diye anasına.canım benim sen hep hazır kıta olmaz ki böyle

teşekkür ederim minacım .. öyle çok rahatsızlık vermıyolar kı bana ben yukardayım o assagıda özel hayata müdahale yok yani :)) sadece diyorum ki ben egzersize başlayınca pat die gelicegi tutar dıe korkuyorum.yalnızım ya evde gündüz yemege caya falan cagrıyo seslenıo duymuyorum mecbur cıkıyo kadın da yukarı ne bılım .off bılmıyorum

daha çok yenisin canım ne güzel egzersilere de başlamışsın... kulak çubuğunu pecete ve havlu kağıtla kalınlaştırıp istediğin inceliktte bi aparat elde edebilirsin canım ( bu arada havlu kağıda sardıktan sonra stretch le ve prezervatife koy jelle ve öyle kullan)

dikkat ettiysen eleştirmedim kapını bacanı kaynananııı .... cidden harika anlaşabilmenizzz.... keşke bizimkide iyi olaydıdaaa altta değil evimin içerisinde yaşayadı ama bizim adammm anlaşamıyorrrr:)

sen dediğin gibi yapp öyle her dkk olmaz zaten sizdeee ... zaten egzersizdeee kesintisisz 5 saaat yapyoz diye bir kaide yok.... sen dediğni yappp 1 yakaalnırsın bacak alyordum dersin
2de neyseee içimden akıntı geldide onun için banyoda yıkanıyordum dersin vs...

sen yap bacımmm ama jel şarttt onu hallet jelsiz deneme yapma sakınn.. öyle vazelinmiş bebeyağıymış onlarıda asla kullanma
prezervatif şart yani bu malzemelerini iyi kullannn:)
yakalanma

bence de canım daha cok yenısın ve bizler gıbı daha cok vakıt kaybetme derim bende . allah yardımcın olsun

gökçecim daha belirtmiştim ben tam eşimle denerken baş kısmından biraz fazlasını alabiliyorum diye yani bu durumda eşiminde boşaldığı oldu.(kusura bakma biraz açık oldu.)bu durumda ne olur bilemem.en son 20 gün önce böyle denememiz oldu.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım

tamam dinlicem sözünü öğretmenimm :)) o zman cıkayım ben şimdi birazcık calışayım dönerim yine. ben sana eleştiridn falan dmedim ha sakın beni yanlış anlama yada ben seni anlamım :) canımm çok saol

evet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...

kimse eleştirdin dedin demediii sadeceee okuyanlarrrr eleştirmesin diye yazdımmm durumunu
1 denir
2 denir sonra sen neden alttımda yaşıyolar diye olumsuz hisseder durursun

malum vaji bişeyleri erteleme bahane bulma hastalığı olunca herkesi kendim gibi vaka sanarak samimice yazyorummmmmm.... belki sonra anlatırım durumu

ya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…