- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.541
dikkat ettiysen eleştirmedim kapını bacanı kaynananııı .... cidden harika anlaşabilmenizzz.... keşke bizimkide iyi olaydıdaaa altta değil evimin içerisinde yaşayadı ama bizim adammm anlaşamıyorrrr:)
sen dediğin gibi yapp öyle her dkk olmaz zaten sizdeee ... zaten egzersizdeee kesintisisz 5 saaat yapyoz diye bir kaide yok.... sen dediğni yappp 1 yakaalnırsın bacak alyordum dersin
2de neyseee içimden akıntı geldide onun için banyoda yıkanıyordum dersin vs...
sen yap bacımmm ama jel şarttt onu hallet jelsiz deneme yapma sakınn.. öyle vazelinmiş bebeyağıymış onlarıda asla kullanma
prezervatif şart yani bu malzemelerini iyi kullannn:)
yakalanma
evet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...gökçecim daha belirtmiştim ben tam eşimle denerken baş kısmından biraz fazlasını alabiliyorum diye yani bu durumda eşiminde boşaldığı oldu.(kusura bakma biraz açık oldu.)bu durumda ne olur bilemem.en son 20 gün önce böyle denememiz oldu.
gökce hanım gökce hanım mesajınız var stop. bi bakıveriniz lütfen stop.
hopefor baktım yazdım bileneeeeeeee çok çok sağollll yaapcammm tekrar
defne yaprağını bulamadım 1 aktara sordum yarın başka caddeden gelecem inşlh bulurummm aktarlardaaa
wawwwwwwwwww bacım sen harikasınnnn şimdi 8cmlikde rahatsın gitgellerde içinde bekeltmelerde dimi....arkadaşlar birşey sormak istiyorum size ben en son 7-8 cm kalınlıgındaydım bügün sanrım 10-12 cm geçtim ama tam girmiyor bide kaç cm girmesi gerekiyor napmalıyım
o halde 9cm -10cm olarak geçişni yap zaten 12 olunca eşli denemeye geçersinnnnnnnn bileeee tam girmiyor diyosun yaaa ucunu dikkat et azcık p...s gibi ayarlamayı çalış inann 8 cm giriyorsa bile penis dahakolayyyy bunu sende yaaşyınca ancaaa yazacaksın ben gibi.... bence içinde bekletmeyiii deneee 15 dkk
20dkk
30 dkk
sonraaa 10cm yappp bakalım illa hergün 1cm artırmana gerek yok bir öncekinde en rahat hale gel sonraaaa yani ama yok bence cuma cmrtesi pazarrrr sen bitttin :)
tamam dinlicem sözünü öğretmenimm :)) o zman cıkayım ben şimdi birazcık calışayım dönerim yine. ben sana eleştiridn falan dmedim ha sakın beni yanlış anlama yada ben seni anlamım :) canımm çok saol
kızlarr ben geldım bayadır giremıyorum nett bozukktuu nasılsnz sizlerii çok özldm ben
evet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...
gökçe randevu aldım dev. has.den çok ileriye attı.yarın özele gidicem.acil durum olursa artık bilemiyorum.
minaa sen ankarada değilmiydinnnn devletten alalım hemen sanaaaa randevooooevet evet doğruuu bacımmmm hmmmmmm ne desemki şimdi bilemedim sen hemen randevo all devlete gideceksen aç sistemden al randevonu vee gitttttttt hatta aile hekimlerinde kan testinde bilene çıkarrr yahu hamileysen öyle bir düşme falan desemmm daha yeni regln bitmedimiii ayyyyy mina kızzzz doktora gitmen farz olduuu...
gökçe randevu aldım dev. has.den çok ileriye attı.yarın özele gidicem.acil durum olursa artık bilemiyorum.
sana linki atacamda msj sürem dolmadııı ... yakında kk ne proye olacammm sevmiyom bu 10 dk beklemeleri yahuu
canım kulak çubuğu ile çalışabilirsin ama ben küçük parmağımla başlamıştım sonra serçe parmak sonra orta ve 2 parmak birden falan... en sonda mumdan aparat yapım şimdi onunla çalışıyorum..
okuyan sitem ediyorum sanacak başlığımdaaa yetti gayri bukadar diyom sanacakya gökçe sen olmazsan ben ne yapardım bütün arkadaşlar sagolsun ama sen başkasın çok hakkın geçti ve halen geçiyor allah razı olsun dilerim rabbim seni zor günde birakmasın
kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.
Ben bu yanmadan kurtulamiyorumilk denememde isaret parmagimi ve es parmaginin tamamini hemen alabildim ama ilk giris cok canimi yakiyor egzersizlerin devamini getiremedim anlayacaginiz 6aydir hep ayni yanma bu sekilde surekli yara varmis acisi ceken varmi dr a gittim sadece kizariklik var dio her gittigimde
ha bide egzersilerle kaç günde yendin
hayal dun anıden cıkmak zorunda kaldım gelırsen eger yazımı okursun ben baya egzersızlerle ugrastım belkı 2 ay veya daha fazla yenerkende allttakı pozısyonda yendım gorusuruz tekrar ıns
kulak çubuğuyla nasıl çalışçam kızlar.ben direk dilatörle başladım.parmak yapamıyorum yani kendi vücudumdan bişeyi oraya sokmak çok zor geliyor.doktora giitğimde doktor parmak verdi.ben parmakla yapamıyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyo dedim.dilatörle çalış dedi.dilatr sipariş verdim.aldım ilk denemede yarısını aldım.ama o takılan yerde kalıyorum.o yüsden birazdaha ince bişeyle çalışmak istiyorum.kulak çubuğunu kaçartane kullandınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?