Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende egzersiz yapmadim daha dogrusu yapamadim su an yendim ama parmagini seyttiir orana deseler yine yapamam

ayberk ece sen hamılemısın degılmısın senden duymak ıstedım de hamıle degılsen takvım koymaya ne gerek var hamıle ol oyle koy bence ben hamıleyken koymadım ınsanları yanıltma

Canim meraba, gunler oncesinden yazilmis ama yeni gordum hamilelik takvimini hamile oldugum icin koymamistim sadece heves ve burada bahsetmistim totemimizden ama asla arkadaslarimi yaniltmak gibi bi cabaya girmedim ki zaten burada arkadaslarima nedenini soylemistim bu kadar tepki gostermene bi anlam veremedim ama neyse

kızlarr herkese teşekkürler halaylar için yazamadım işim vardı kusura bakmayın ocak gelini oldum bende darısı kalanların başına inş kanamamasını nedenini bilmiyorum esneklik demekki diyorum artık bi süre pek giremesem siteye ama girince bende egzersiz yapanlara yardım cı olmaya devam edicem keisnlikle

UmRim biran once yenerim Ama su iki parmak isini beceremiyorum yarin ilk firsatta iki parmagi denice penis denemesinde hangi pozisyonda yendin sen canim
elmass egzersizi yaptığm gibi yendim aparatla başarmıştım benn bacaklarım açık altımda birkaç yastık o şekildee yendim sayılırrr ve bol jel ile kontrol bende olacak şekilde yendimmm ayrıcaaa bir resim varrr onu hallederek yendikden sonra devam ettimmmmmm elmassss resmi ekliyorum bakabilirsin ayrıca bu resimler gerdek için önerilen pozisyonlarmışşş bilgin olsun bacım
Günaydın Kızlarr
günaydınn elabbb

canım inan hepsi psikolojik yenince görceksin oldu mu bitti mi bu kadarmıydı diyeceksin hepimiz genelde eşimize aynı şeyleri söyledik o yanmada herkeste oluyo ama dayanılmayacak bişey değil ayrıca aynı gün evlenmişiz galiba bak ben yendim hadi sende yen canım zor değil inan

Aaa evet ayni gun:) bende yensem senin gibi ne guzel ama iki parmagi yapamiyorum bide bende sabirsizlik varki sorma gitsin esim dur acale etme dio dusun:) jel olarak neyi kullandim sen canim

Aaa evet ayni gun:) bende yensem senin gibi ne guzel ama iki parmagi yapamiyorum bide bende sabirsizlik varki sorma gitsin esim dur acale etme dio dusun:) jel olarak neyi kullandim sen canim

canım yenersin merak etme bende sabırsızdım hatta psikoloğa gittim baktım kadın çok uzatıyo bir iki haftada tek boğum ilerletecek dedim bu iş böyle uzar ben sabırsızım bir an önce yapmalıyım dedim ve 2. görüşmeden sonra gitmedimsonra pek egzersiz yapmadan yendim hırs yaptım ve çok şükür yendim canım ben ultrasyon jeli kullanıyom halende bazen kullandığım oluyo iki parmakta zorlanıyom demişsin ya eğer eşin kabul ederse ona yaptır ben eşimin iki parmağını aldıktan sonra yendim kendim yapamazdım o cesaret verdi birde görmüyodum ne yaptığını beni kandırıyodu sanırım yok daha sokmadım ucunda diyodu bişeyler anlatıp duruyodu kafamı dağıtıyodu bi baktım parmakları içerde gel git yapıyo yani hiç bişey anlamadım ve o gece yendim zaten sende eşine yaptır daha kolay olur canım inş en kısa zamanda yenersin düğündaşım senin halayınıda çekeriz

gunaydin kizlarrrrrrrrrr :)

dun aksam parmak egzersizi yapamadigimi soylemistim ama soyle bi durum var ki ben es parmagini alabiliyodum keske egzersiz yapabilseydim en azindan daha az vakit kaybederdimm egzersiz yapmadan nasil yenebilirim diye dusunmeyin egzersiz sart ve kendi vucudunuzu tanimanin en kolay yolu

günaydın ne yaptın sen regliden sonra nasıl geçti yapacaktın anlatacaktın bekliyoz

Ahhhh cnm dugundasim halay ki ne halay horon tepicem valla:) esimin parmagiyla denedim ama onun demedine gore daha ucu girmisken ciiiikkk die bagirdim:) bende ayni sekilde psikiyatrise gittim daha dokunma evresindeydi ben tum parmagimi sokabildim cok yavas ilerlio iki haftadirda gotmiyorum zaten burdan takip ediyorum. Dedigin dogru ben hep oraya odaklaniyorum belkide ondan istemsiz kadiliyorum bugun televizyon izlerken denicem iki parmagi

canım bende önce parmağını başına getirdiğinde hemen kasıyodum kendimi o yüzden dur dur diyodum ama kasmasan bişey yok başka şeyler konuşun hayal kurun bi bakcan girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…