- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.701
canım bende önce parmağını başına getirdiğinde hemen kasıyodum kendimi o yüzden dur dur diyodum ama kasmasan bişey yok başka şeyler konuşun hayal kurun bi bakcan girmiş
günaydın kızlarr herkese..dün akşam ikinci denemem oldu biraz zorlandım ama oldu:) çünkü kremsiz emlasız yaptık sadece kayganlaştırıcı vardı ve oldu:) karamsar yardımına ihtiyacım var eşim hala biz daha %70 yapabiliyoruz çocuk için erken diyoo napcam ben bunun %100 ü nasıl oluyo nolur yardım et bana..bana göre oluyo tamamnen offff galiba eşim çocuk istemiyo ,bugüne kadar derdi biz çocuk istemiyoruz diye ama ben beni üzmemek için dediğini zannederdim..napcam bilmiyorumm..yardım edin bana nolurr..
günaydın kızlarr herkese..dün akşam ikinci denemem oldu biraz zorlandım ama oldu:) çünkü kremsiz emlasız yaptık sadece kayganlaştırıcı vardı ve oldu:) karamsar yardımına ihtiyacım var eşim hala biz daha %70 yapabiliyoruz çocuk için erken diyoo napcam ben bunun %100 ü nasıl oluyo nolur yardım et bana..bana göre oluyo tamamnen offff galiba eşim çocuk istemiyo ,bugüne kadar derdi biz çocuk istemiyoruz diye ama ben beni üzmemek için dediğini zannederdim..napcam bilmiyorumm..yardım edin bana nolurr..
Kuzucuklarımmm Günaydınnn Bu aradaa Hepinizee
Gününüz Güzel Ve Hayırlı Geçer İnşallah
Canım %70 Kısmını yapabiliyoruz. Demişsin anlamadım. :44::44:
Yapıyosunuz İşte Normal Olarak İlişkiye Girebiliyosunuz. %100 Oluyo budaa
Evet evet denicem bugun kesinlikle buarda yanlis yazip duruyorum telden giriyorum kusura bakma oldumu:)
işte beraycım bende anlamadım bana kalırsada oluyo işde diyorum eşim daha tam anlamıyla olmadı diyoo bi anlayabilsem :)
günaydın canımm gerçi bize öğlen oldu ama
canım belki eşinin demek istediği hani daha yenisiniz yani yeni yendiniz eşin alışmak istiyor tam düzene girsin tadını çıkarmak istiyor belki bu durumun o yüzden daha çocuk istemiyor olabilir mi diye düşündüm ben
Yani Hepsi Girmiyomuymuş. Onu mu söylemeye çalışıyo? :44::44:
HahahahahaKafam Karıştıı
Kuzucumm Saat 12'ye kadar Günaydınn derim
12'den Sonra da Tünaydınn
öyleymiş beraycım ama bana kalırsa giriyo hepsi yaa hissediyorum çünküü..:26:
galiba elabcım banada öle geldi sen diyince şimdi neyse akışına bırakayım ben bu işi allah bilir ne zaman olacağına teşekkür ettimm sizeee:)
Evet evet denicem bugun kesinlikle buarda yanlis yazip duruyorum telden giriyorum kusura bakma oldumu:)
canım bence çok normal.benim eşimde yenmeden önce ya çocuk olsun bu okadar önemli değil derdi.yendikten sonra şimdi olmasada olur diyo.sanırım biz onlar gibi düşünemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?