Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlarr herkese..dün akşam ikinci denemem oldu biraz zorlandım ama oldu:) çünkü kremsiz emlasız yaptık sadece kayganlaştırıcı vardı ve oldu:) karamsar yardımına ihtiyacım var eşim hala biz daha %70 yapabiliyoruz çocuk için erken diyoo napcam ben bunun %100 ü nasıl oluyo nolur yardım et bana..bana göre oluyo tamamnen offff galiba eşim çocuk istemiyo ,bugüne kadar derdi biz çocuk istemiyoruz diye ama ben beni üzmemek için dediğini zannederdim..napcam bilmiyorumm..yardım edin bana nolurr..

Canım %70 Kısmını yapabiliyoruz. Demişsin anlamadım. :44::44:
Yapıyosunuz İşte Normal Olarak İlişkiye Girebiliyosunuz. %100 Oluyo budaa

canım belki eşinin demek istediği hani daha yenisiniz yani yeni yendiniz eşin alışmak istiyor tam düzene girsin tadını çıkarmak istiyor belki bu durumun o yüzden daha çocuk istemiyor olabilir mi diye düşündüm ben

galiba elabcım banada öle geldi sen diyince şimdi neyse akışına bırakayım ben bu işi allah bilir ne zaman olacağına teşekkür ettimm sizeee:)

galiba elabcım banada öle geldi sen diyince şimdi neyse akışına bırakayım ben bu işi allah bilir ne zaman olacağına teşekkür ettimm sizeee:)

yani canım bence öyle bişey olabilir erkeklerin duyguları farklı sonuçta sen biraz daha ilerlet bence sonra çocuk da olur inş bu kadar sabrettin biraz daha sabret herşey güzel olacak Allahın izniyle

canım bence çok normal.benim eşimde yenmeden önce ya çocuk olsun bu okadar önemli değil derdi.yendikten sonra şimdi olmasada olur diyo.sanırım biz onlar gibi düşünemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…