Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

galiba elabcım banada öle geldi sen diyince şimdi neyse akışına bırakayım ben bu işi allah bilir ne zaman olacağına teşekkür ettimm sizeee:)

galiba elabcım banada öle geldi sen diyince şimdi neyse akışına bırakayım ben bu işi allah bilir ne zaman olacağına teşekkür ettimm sizeee:)

yani canım bence öyle bişey olabilir erkeklerin duyguları farklı sonuçta sen biraz daha ilerlet bence sonra çocuk da olur inş bu kadar sabrettin biraz daha sabret herşey güzel olacak Allahın izniyle

canım bence çok normal.benim eşimde yenmeden önce ya çocuk olsun bu okadar önemli değil derdi.yendikten sonra şimdi olmasada olur diyo.sanırım biz onlar gibi düşünemiyoruz

karamsarrr8319909 .!.:
yok canım bi arkadaşa cevap yazdım sana yazmak için geri döndü baktım sen yazmışsın.nasılsın nasıl kutladın eşinin doğumgününü en son ozaman gördüm seni burda
renklii renklii taşlarr aldım antiredeee kırmızı halııım vardıı onun üstünee kocaman senı seviyorum aşkımm yazdım balonlarr şişrdım baya notlar yazdım içinee bayıldııı çok sevdiii

bencede çok güzel olmuş.e ben k.validenlerle oturuyosun sanıyodum onu nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…