Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nihayet yapabildim mumu ilkten zorlandi ama girdi tamami kac santim bilmiyorum olcemedim olcebilecegim bise yok ama girdi hepsi mutlu oldum resmen

canım iple ölç etrafını sonra bilgisayarda sanal cetveli aç ordan ölç bakalım kaç cm çevresini ölçeceksin boyunu değil

günaydın ne yaptın sen regliden sonra nasıl geçti yapacaktın anlatacaktın bekliyoz

malesef dün eşimin işler uzamış gece 12 gibi geldi ve geldiğinde konuşmaya bile mecali yoktu yapamadık bide bana söz vermişti sigara içmeyeceğine dair bende içersen eğer hem çocuğu hem o işi unut demiştim, dün bi tane içmiş bende sinir oldum yapmakta istemedim bakalım belki bugün

ya benim eşim neden hiç yorgun olup istememezlik yapmıyokicanım bence böyle yapınca kendine ceza verirsin yani sen alışmak için çok yapmalısın bence

ya benim eşim neden hiç yorgun olup istememezlik yapmıyokicanım bence böyle yapınca kendine ceza verirsin yani sen alışmak için çok yapmalısın bence

hadi gel yapalım desem yapardı ama o sigara yüzünden yapmak istemedim ona kalsaaaaaa sabaha kadar uyutmaz benii sigara kokusundan acayip rahatsız oluyorum SİGARAYA HAYIR!

hadi gel yapalım desem yapardı ama o sigara yüzünden yapmak istemedim ona kalsaaaaaa sabaha kadar uyutmaz benii sigara kokusundan acayip rahatsız oluyorum SİGARAYA HAYIR!

haklısın canım ya eşim içmiyo ama evde biri içince bile rahatsız olurum ben:120::120:.evde yasak onun için.ozaman haketmiş artık bugün içmeden gelir

haklısın canım ya eşim içmiyo ama evde biri içince bile rahatsız olurum ben:120::120:.evde yasak onun için.ozaman haketmiş artık bugün içmeden gelir

inşallah içmez çünkü yapıp alışmak istiyorum ve anestolu sürmeyip öyle deniycem o yüzden daha bi heyecanlıyım

Bundan sonra nasil ilerlemeliyim.cok soru soruyorum dimi

olurmu öle şey bizde çok sorduk zamanında sizede sorulacak inşcanım 9cm almışsın ben ve benim gibi çoğu kişi 10cmden sonra pns denemesinde yendi.9cm e alıştıktan sonra 10cm yap ve onada alışınca pns...pns denemesi yapmadan 15 20dk önce 10cm lik mumu vajiye yerleştir ve öle bekle çıkarır çıkarmazda pnsi al çok kolay oluyo ozaman ben öle yapmıştım .takıldığın yer olursa sor yine çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…