Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karamsarrr8319909 .!.:
yok canım bi arkadaşa cevap yazdım sana yazmak için geri döndü baktım sen yazmışsın.nasılsın nasıl kutladın eşinin doğumgününü en son ozaman gördüm seni burda
renklii renklii taşlarr aldım antiredeee kırmızı halııım vardıı onun üstünee kocaman senı seviyorum aşkımm yazdım balonlarr şişrdım baya notlar yazdım içinee bayıldııı çok sevdiii

bencede çok güzel olmuş.e ben k.validenlerle oturuyosun sanıyodum onu nasıl yaptın

Nihayet yapabildim mumu ilkten zorlandi ama girdi tamami kac santim bilmiyorum olcemedim olcebilecegim bise yok ama girdi hepsi mutlu oldum resmen

canım iple ölç etrafını sonra bilgisayarda sanal cetveli aç ordan ölç bakalım kaç cm çevresini ölçeceksin boyunu değil

günaydın ne yaptın sen regliden sonra nasıl geçti yapacaktın anlatacaktın bekliyoz

malesef dün eşimin işler uzamış gece 12 gibi geldi ve geldiğinde konuşmaya bile mecali yoktu yapamadık bide bana söz vermişti sigara içmeyeceğine dair bende içersen eğer hem çocuğu hem o işi unut demiştim, dün bi tane içmiş bende sinir oldum yapmakta istemedim bakalım belki bugün

ya benim eşim neden hiç yorgun olup istememezlik yapmıyokicanım bence böyle yapınca kendine ceza verirsin yani sen alışmak için çok yapmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…