- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.741
ya benim eşim neden hiç yorgun olup istememezlik yapmıyokicanım bence böyle yapınca kendine ceza verirsin yani sen alışmak için çok yapmalısın bence
Elabcim olctum 9 cm iyi dimi ay cok rahatladimmm
bunlar sana ozaman
çok güzelllllll.azkalmış canım tebrik ediyorum
hadi gel yapalım desem yapardı ama o sigara yüzünden yapmak istemedim ona kalsaaaaaa sabaha kadar uyutmaz beniisigara kokusundan acayip rahatsız oluyorum SİGARAYA HAYIR!
haklısın canım ya eşim içmiyo ama evde biri içince bile rahatsız olurum ben:120::120:.evde yasak onun için.ozaman haketmiş artık bugün içmeden gelir
Bundan sonra nasil ilerlemeliyim.cok soru soruyorum dimi
Bundan sonra nasil ilerlemeliyim.cok soru soruyorum dimi
inşallah içmez çünkü yapıp alışmak istiyorum ve anestolu sürmeyip öyle deniycem o yüzden daha bi heyecanlıyım
olurmu öle şey bizde çok sorduk zamanında sizede sorulacak inşcanım 9cm almışsın ben ve benim gibi çoğu kişi 10cmden sonra pns denemesinde yendi.9cm e alıştıktan sonra 10cm yap ve onada alışınca pns...pns denemesi yapmadan 15 20dk önce 10cm lik mumu vajiye yerleştir ve öle bekle çıkarır çıkarmazda pnsi al çok kolay oluyo ozaman ben öle yapmıştım .takıldığın yer olursa sor yine çekinme
daha tam başlamadım canım serçeyi denemiştim hasta oldum tam başarabilirmiyim ki bendee
bugün yeneli 1ay olmuşş birinci ay dönümüm hepimize kutlu olsunnnnn
Parmaktan sonea direk 9 cm le baslayinca umutlandim baya iyiki sonradan olcmusum olcerek hazirlasaydim aparati 9 cm hayatta yapmazdim.hepsi psikolojik ben ki iki hafta once bakinca midem kaldirmiodu simdi parmaktan direk 9 cm e gectim umarim bunu herkes okur rahat birakin gercekten oluyomus hatta ben karsima elektrik sobadi koydum sicakta vurunca iyice gevsedim sanirim. Aksamda esim yanimdayken 10 cm deneyecegim onada alisinca senin soyledigin gibi yapacagim ilerleyen gunlerde.aparat parmaktan daha kolaymis
evet bende 3 parmak yaptım ama içim rahat etmeyince aparatla yapmıştım daha kolay gelmişti.kolay gelsin canım inş yakın zamanda halayını çekiyoruz
merhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
tebrikler tatlımdarısı bizim başımıza inşallahhhhhhhh ..
heycanlanmanormal bişey gibi herzaman yaptığın bişey gibi davran.bende ilk seferde emla kullanmıştım sonraki sefer kullanmayayım dedim çok heycan yaptım ve acıdığını sandım.ama geçen akşam sanki herzaman öle yapıyomuş gibi davrandım ve çok rahat oldu .ve farkettimki emlenın bi etkisi yokmuş aslında.yani ben çok çok az kullanmıştımda
Elabcim olctum 9 cm iyi dimi ay cok rahatladimmm
malesef dün eşimin işler uzamış gece 12 gibi geldi ve geldiğinde konuşmaya bile mecali yoktu yapamadıkbide bana söz vermişti sigara içmeyeceğine dair bende içersen eğer hem çocuğu hem o işi unut demiştim, dün bi tane içmiş bende sinir oldum yapmakta istemedim bakalım belki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?