- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.761
merhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
hımm o zaman bugün içmeden gelirbence de sigara çok kötü kokuyo ya biz ikimizde içmiyoruz biri içti mi çok rahatsız oluyorum hadi bakalım yap anestolsüz yapcam demişsin bende emla kullanıyom ama bende sürmeyecem galiba
kızlar ben çıkıyorum tekrar görüşmek üzere hoşçakalın
eğer bugün yapabilirsem anestolsüz yendiğimi tamamen ilan etcemmmm
heycanlanmanormal bişey gibi herzaman yaptığın bişey gibi davran.bende ilk seferde emla kullanmıştım sonraki sefer kullanmayayım dedim çok heycan yaptım ve acıdığını sandım.ama geçen akşam sanki herzaman öle yapıyomuş gibi davrandım ve çok rahat oldu .ve farkettimki emlenın bi etkisi yokmuş aslında.yani ben çok çok az kullanmıştımda
bende anestolün fazla bi etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu illeti anestol değil ben yendim ve bu benim başarımBugünde onsuz yapıcam inşallahhh
bende emla kullanıyordum sen bıraktın mı karamsarr bende reglden sonra bırakmayı düşünüyom bakalım ne olcak aslında son ilişkimiz kendiliğinden olmuştu ve emla falan yoktu yani planlanmamıştı ve çok az yanma olmuştu aslında planlanmadan olunca herşey daha kolay oluyo benceo yüzden emlasız bir defa yaptım diğerlerini de yaparım konsantre olmak lazım akışına bırakmak lazım
bence bırakmalısın şimdi.onsuzda olabileceğini görmüşsün sonuçta.ben yaparken emla sürmem gerektiğini bile düşünmemiştim.sabah oldu aaa ben emla kullanmadım dedim .ozaman aklıma geldi .sende yapabilirsin yaa çok kolaymış.azcıkta zevkliymiş(şimdilik)
çokkkkkkkkkkkkkk canım sıkkınn çokk kızlarr aslında sevınmem lazım ama bılmıyorum morlm bırden bozuldu ya ablam dogum yaptıı hiç çocugum olmicakmış gbı hıssedyrum ya allahım banada tatdır en kısa zmanda o duyguyu
canım ya daha yeni yendin olur inş.sen daha yeni evli sayılırsın yani düşünsene evlenmişsin bir iki hafta sonra çocuğum olmayacak galiba diyosun.ben yarın dr gitcem bi sorun varmı die öğrenmek için yani bende kansızlık var ilaç falan kullanıyorum bazen ona falan baktırcam işte.durumuda söylicem.ona göre muayene olcam inş.bence sende bi dr git.böle üzüleceğine ne olduğunu bilirsin .
canım kusura bakma işte olduğum için cvp veremedim iş çıktı da tabi ki de çok iyi arkadaşlar 10 cmden sonra yendiler sende çok iyi gidiyosunhadi bakalım az kaldı
Ne demek yardimlariniz yeter bu aksam 10cm denicem onda da rahat edersem esimle denicem umarim olur oylesine sarip yaptigim aparatin 9 cm olmasi benide umutlandirdi baya
bn kötuyum yaa
hoşgeldin canım iyi sen nasılsın
Ne demek yardimlariniz yeter bu aksam 10cm denicem onda da rahat edersem esimle denicem umarim olur oylesine sarip yaptigim aparatin 9 cm olmasi benide umutlandirdi baya
arkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?