- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.781
arkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...
bu tutumla bende karşılaştımmmm herne hikmetse öznur bacımm eşimmm vajiliyken daha çok isterdi beni... çoluğu çocuğuuu istediği bile oldu ama şimdi hallettik ya vajiyi adam istemez olduuu çoluk çocukkk ne denir açıkcası uzmanalr genelde azcık cinsel yaşama alışın öyle çocuk yapın diye deselerde bilemem nasip kısmetttt sıkma canını sıkmaaaa
günaydın kızlarr herkese..dün akşam ikinci denemem oldu biraz zorlandım ama oldu:) çünkü kremsiz emlasız yaptık sadece kayganlaştırıcı vardı ve oldu:) karamsar yardımına ihtiyacım var eşim hala biz daha %70 yapabiliyoruz çocuk için erken diyoo napcam ben bunun %100 ü nasıl oluyo nolur yardım et bana..bana göre oluyo tamamnen offff galiba eşim çocuk istemiyo ,bugüne kadar derdi biz çocuk istemiyoruz diye ama ben beni üzmemek için dediğini zannederdim..napcam bilmiyorumm..yardım edin bana nolurr..
elmass harikasınnnn sabah en son bıraktğmdaaa yapmamıştınn ohhohh harikaaa 9cmlerre gelmişin harika bol jel kullan anüs yönüne itiver jele dikkat hijyenedeee ve ayrıca kalınlık 9cm dimiii cidden harikasınnn hızlısın hadi bu gidişle yarına halledersin gelinimiz olursun vallaaaaNihayet yapabildim mumu ilkten zorlandi ama girdi tamami kac santim bilmiyorum olcemedim olcebilecegim bise yok ama girdi hepsi mutlu oldum resmen
önce kaslarna söz geçirmen için içinde bekletmen gerek olan noktası bu,git gel yap ve içinde beklettt ıkınarak çıkartmayı denee veee en rahat hissettiğin andan sonra aparatlarnı büyütü ver kalınlaştır oldumu harikasın bu aradaaaaMumu bekletmekmi lazim nasil yapicam git gel yapiyorum ama yavas
papatya bacım öncelikle hoşgeldinnn bende 3.yılımda yendim bacımmm eş parmağı yapma aşamasındasınızzz harikaa çabasarfettmen gerekkk ve nitekim eşli deneyerek buna başlamışınn inşlh yardımcı olmaya çalışırrzzzmerhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
careeeeeeeeeee bende bunu 5 ay önce kuzenimn bebeği olunca yaşadımmmm ama bak ne güzelllllll teyze olmuşun sennnnn hemmm hallettin durrr olur bebekkk daha kaç ay kaç deneme oldukiii be bacımmmçokkkkkkkkkkkkkk canım sıkkınn çokk kızlarr aslında sevınmem lazım ama bılmıyorum morlm bırden bozuldu ya ablam dogum yaptıı hiç çocugum olmicakmış gbı hıssedyrum ya allahım banada tatdır en kısa zmanda o duyguyu
aleyküm selammm bacım nasılsınn biz ehhhhhhhh işteee
hmmmmarkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...
bişey daha sorucam bu apart veya parmak egzersizni yaparken nasıl bi hazırlık yapıyosunuz öncesinde yani haz almak gibi bi çaba olmalımı
Cok tesekkurler cnm tavsiyelerinize uyacagim hemen gecmeyecegim es denemesine haklisiniz es denemesi icin acele ediyorum sanirimtatlım kötü olmanı gerektircek bişey yok dur bismillah. karamsar çok haklı. biz daha yeni yendik. ben biliyorsun 23 aralıkta yendim ve geçenlerde regl oldum ben de sen gibi üzüldüm kocamın da bana dediği aynıydı. daha dur bakalım bugün bir yarım iki diye :) o yüzden üzme hiç kendini biz daha yeni bu işlere el attık Allah ın izniyle o da olacaktır hayırlısıyla birlikte
iyiyim elabım çok şükür :) bi bakıyım dedim ne var ne yok :)
canım aparatlara iyice alıştıktan sonra yani rahat rahat alıp çıkarır olduktan sonra diğerine geç bu eş denemesi için de geçerli. bana böyle dediklerinde canım sıkılmıştı ama haklılarmış, hevesin kaçmasın o yüzden. bu şekilde olursan daha başarılı olursun hüsrana uğramazsın. bu arada aparatları bekletebildiğin kadar içerde beklet canım. inşaallah halledersin yakında ki çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yakın :))
bu arada selam kızlar eşim yeni gtti anca grebildim .. moralimde bozuk atıştık biraz ama şimdi iyiyim
bişey daha sorucam bu apart veya parmak egzersizni yaparken nasıl bi hazırlık yapıyosunuz öncesinde yani haz almak gibi bi çaba olmalımı
bu tutumla bende karşılaştımmmm herne hikmetse öznur bacımm eşimmm vajiliyken daha çok isterdi beni... çoluğu çocuğuuu istediği bile oldu ama şimdi hallettik ya vajiyi adam istemez olduuu çoluk çocukkk ne denir açıkcası uzmanalr genelde azcık cinsel yaşama alışın öyle çocuk yapın diye deselerde bilemem nasip kısmetttt sıkma canını sıkmaaaa
elmass harikasınnnn sabah en son bıraktğmdaaa yapmamıştınn ohhohh harikaaa 9cmlerre gelmişin harika bol jel kullan anüs yönüne itiver jele dikkat hijyenedeee ve ayrıca kalınlık 9cm dimiii cidden harikasınnn hızlısın hadi bu gidişle yarına halledersin gelinimiz olursun vallaaaa
önce kaslarna söz geçirmen için içinde bekletmen gerek olan noktası bu,git gel yap ve içinde beklettt ıkınarak çıkartmayı denee veee en rahat hissettiğin andan sonra aparatlarnı büyütü ver kalınlaştır oldumu harikasın bu aradaaaa
papatya bacım öncelikle hoşgeldinnn bende 3.yılımda yendim bacımmm eş parmağı yapma aşamasındasınızzz harikaa çabasarfettmen gerekkk ve nitekim eşli deneyerek buna başlamışınn inşlh yardımcı olmaya çalışırrzzz
careeeeeeeeeee bende bunu 5 ay önce kuzenimn bebeği olunca yaşadımmmm ama bak ne güzelllllll teyze olmuşun sennnnn hemmm hallettin durrr olur bebekkk daha kaç ay kaç deneme oldukiii be bacımmm
aleyküm selammm bacım nasılsınn biz ehhhhhhhh işteee
hmmmm
doktora gitmen terapi harikaaaaa ama gayret etmen gerek bunu sen başaracann farkındasın dimi bacımmmmmmmmm...... bende 1 parmak ancakkkk yapabilmiştimmm ve kendimden bir parçayla yapaamdımmm o ısımı kaslarmı hissedince içim başka oluyordu ben bu yüzden aparatlar yaptım ve öyleee yendimm... bir çok arkdş parmak egzersizi veya aparat veya herikisini yaparak yenmekte bacımm sen terapi ile halledeceksen dr un öyle dediyse belki dilatörler veriri sana onlarla halledersin belkiiii yahut takıl bize bacımmmmmm aşama aşamaaa yap aparatını kegellerini olur mu
canım ya aynı sorun bendede var yani hep ben seninle bölede yaşarım ama çocuk için olsun istiyorum derdi.şimdi ya acelesi yok dio.
hoşgeldin canım.önemli bişey değildir inş moralinin bozukluğu
yok kuzum yaa önemli değil işyeriyle ilgili bi sorun vardı o da bana patladışimdide telefon ediyo küsmüyüz diye:26:
ay yeni dikkatimi çekti.sen 3 aylık evlisin daha ya ne güzel erkenden yendin vajiyi
Selamm CanlarımmmBen Geldimm
Alışverişe Gittik Şimdi girebilme imkanım oldu
ohh ohhh harikasın vallaaa elmasss bacımmm 30dkk yapmışn ya onu hergün artırrrr 35-40 derken sonraaa parmağnı yada aparatını içinde bekletttt (laf aramızda benim en çok bu içimde beklettiğim anlar işime yaradııı)Ne oluosa sizin gazinizla:) baya beettim bgn yarim saattrn fazla
evet karamsarrrrr valla buda erkekelrin taktiği olsa gerek birde bayanlara ne karmaşık yaratıklar demezler mibu tutumla bende karşılaştımmmm herne hikmetse öznur bacımm eşimmm vajiliyken daha çok isterdi beni... çoluğu çocuğuuu istediği bile oldu ama şimdi hallettik ya vajiyi adam istemez olduuu çoluk çocukkk ne denir açıkcası uzmanalr genelde azcık cinsel yaşama alışın öyle çocuk yapın diye deselerde bilemem nasip kısmetttt sıkma canını sıkmaaaa
canım ya aynı sorun bendede var yani hep ben seninle bölede yaşarım ama çocuk için olsun istiyorum derdi.şimdi ya acelesi yok dio.
neyseeee yenmek bile harikayddııı ya acaip bir yük kalktı üzerimdennn şöyle bir düşününceeee
bu arada yasemin harikasın kızzzz 3 ayda vaji oldğnu anladında girdinde yendindeeeeeeeee çok ayrı tebrik ediyorummmmmm demek bennn feci inatçıymışım benimmmmmmm ikna olmamm vaji olduğmaaa en az 1 yıl sürdüüüüüüü
BEN YENDİYSEM HERKEZZZZZZZZZZZ YENERRRRRRRRRRR bunu ısrarla diyorummmmmm durmayın bacılarrrr egzersize devammmmmmmmmm....
Selamm CanlarımmmBen Geldimm
Alışverişe Gittik Şimdi girebilme imkanım oldu
bana da eşim dedi o araştrmış dedi sendeki tepkiler belirtiler hep vajinismusu gösteriyo. bir aylık evliydik o zaman. tabi ben kabul etmedim. ne araştrma yapıyodum ne doktora gtmeye yanaşıyodumtabi 2 ay geçti bu arada ben artık kendimi vajinismusu araştırırken buldum sonra nasıl olduysa burayı buldumm. şükürkiii bulmuşummmmm
walla harikaymışşş bacımmmmmmmmmmmmmmmmbana da eşim dedi o araştrmış dedi sendeki tepkiler belirtiler hep vajinismusu gösteriyo. bir aylık evliydik o zaman. tabi ben kabul etmedim. ne araştrma yapıyodum ne doktora gtmeye yanaşıyodumtabi 2 ay geçti bu arada ben artık kendimi vajinismusu araştırırken buldum sonra nasıl olduysa burayı buldumm. şükürkiii bulmuşummmmm
yaaaaa seninki en azındannn 6 ay sonra İNANMIŞŞŞŞ bizimkiii :) daha başka bir vakaaaaa saçmalama gökçeeeeee senin öğrencilerin bile yaparken sen nasıl yapamassınnnnnnnn diye azarlamalarrr ohooooooooooo :)ne güzel eşin ilgilenmişte araştırmış benim vaji olduğuma eşim 6 ay sonra inanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?