Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım parmak egzersizi yapmadan yenen arkadaşlarımız var ama çok az benim hatırladın üç kişi biri kısmen de olsa yaptı sayılır dimi elab :) parmak yapamıyorsan aparat dene. yeni evliyim ben penis deneyim nasılsa olur dersen sen bilirsin ama zaman kaybetme derim ben istersen dene bi kaç gün ya da hafta ama gel egzersizlere başla ve uzamadan bitsin bu iş.

bu tutumla bende karşılaştımmmm herne hikmetse öznur bacımm eşimmm vajiliyken daha çok isterdi beni... çoluğu çocuğuuu istediği bile oldu ama şimdi hallettik ya vajiyi adam istemez olduuu çoluk çocukkk ne denir açıkcası uzmanalr genelde azcık cinsel yaşama alışın öyle çocuk yapın diye deselerde bilemem nasip kısmetttt sıkma canını sıkmaaaa

Nihayet yapabildim mumu ilkten zorlandi ama girdi tamami kac santim bilmiyorum olcemedim olcebilecegim bise yok ama girdi hepsi mutlu oldum resmen
elmass harikasınnnn sabah en son bıraktğmdaaa yapmamıştınn ohhohh harikaaa 9cmlerre gelmişin harika bol jel kullan anüs yönüne itiver jele dikkat hijyenedeee ve ayrıca kalınlık 9cm dimiii cidden harikasınnn hızlısın hadi bu gidişle yarına halledersin gelinimiz olursun vallaaaa

Mumu bekletmekmi lazim nasil yapicam git gel yapiyorum ama yavas
önce kaslarna söz geçirmen için içinde bekletmen gerek olan noktası bu,git gel yap ve içinde beklettt ıkınarak çıkartmayı denee veee en rahat hissettiğin andan sonra aparatlarnı büyütü ver kalınlaştır oldumu harikasın bu aradaaaa
papatya bacım öncelikle hoşgeldinnn bende 3.yılımda yendim bacımmm eş parmağı yapma aşamasındasınızzz harikaa çabasarfettmen gerekkk ve nitekim eşli deneyerek buna başlamışınn inşlh yardımcı olmaya çalışırrzzz

careeeeeeeeeee bende bunu 5 ay önce kuzenimn bebeği olunca yaşadımmmm ama bak ne güzelllllll teyze olmuşun sennnnn hemmm hallettin durrr olur bebekkk daha kaç ay kaç deneme oldukiii be bacımmm

selam kızlaaar nasılsınız

aleyküm selammm bacım nasılsınn biz ehhhhhhhh işteee

hmmmm
doktora gitmen terapi harikaaaaa ama gayret etmen gerek bunu sen başaracann farkındasın dimi bacımmmmmmmmm...... bende 1 parmak ancakkkk yapabilmiştimmm ve kendimden bir parçayla yapaamdımmm o ısımı kaslarmı hissedince içim başka oluyordu ben bu yüzden aparatlar yaptım ve öyleee yendimm... bir çok arkdş parmak egzersizi veya aparat veya herikisini yaparak yenmekte bacımm sen terapi ile halledeceksen dr un öyle dediyse belki dilatörler veriri sana onlarla halledersin belkiiii yahut takıl bize bacımmmmmm aşama aşamaaa yap aparatını kegellerini olur mu

Cok tesekkurler cnm tavsiyelerinize uyacagim hemen gecmeyecegim es denemesine haklisiniz es denemesi icin acele ediyorum sanirim

bişey daha sorucam bu apart veya parmak egzersizni yaparken nasıl bi hazırlık yapıyosunuz öncesinde yani haz almak gibi bi çaba olmalımı

bacımm hijyen şart prez.... ve jel alman şartttt parmak egzersizlerinde lateks eldiven de kullanan arkdşlr olduuuu bennn 1 kez ancakkk parmak egzersizi denemişimdirrr.. kendi aşamalarım şöyleydiii her an kegell yapp sayfanın başını oku kaslarını sen hakimiyetin altına alman gerek
kulak çöpü ileee başlayabilirsinnn bacım aparat dediklerimiz ikinci aparatım kulakçubuğna 1 kat kağıt havlu ve streçfilm çekip prezvtt e takarak bol jel ile yaptımmm 3 de muma geçtimm mumu streçledim prezervative taktımm jelle yaptım sonraaa 4.aşamada bu mumlarınnn etrafını kağıt havluyla sarıp streçledimmmmmm sonra bunu kalınlaştırdım ve hallettim şükürrrrrr darısı sizlereeeee

Ne oluosa sizin gazinizla:) baya beettim bgn yarim saattrn fazla

Ne oluosa sizin gazinizla:) baya beettim bgn yarim saattrn fazla
ohh ohhh harikasın vallaaa elmasss bacımmm 30dkk yapmışn ya onu hergün artırrrr 35-40 derken sonraaa parmağnı yada aparatını içinde bekletttt (laf aramızda benim en çok bu içimde beklettiğim anlar işime yaradııı) sonra tekrar konuşuruzzz ki bir çok arkdş tv karşısında yahut laptop karşısında egzersiz yapıp aparat içindeykenn yazışan bile olduuu yaniii sen çalış ötesi gelirrr...

bana da eşim dedi o araştrmış dedi sendeki tepkiler belirtiler hep vajinismusu gösteriyo. bir aylık evliydik o zaman. tabi ben kabul etmedim. ne araştrma yapıyodum ne doktora gtmeye yanaşıyodum tabi 2 ay geçti bu arada ben artık kendimi vajinismusu araştırırken buldum sonra nasıl olduysa burayı buldumm. şükürkiii bulmuşummmmm

ne güzel eşin ilgilenmişte araştırmış benim vaji olduğuma eşim 6 ay sonra inanmıştı

walla harikaymışşş bacımmmmmmmmmmmmmmmm
bencede iyikiaramışında bulmuşunda susmayıp yazmışında çözmüşünde maşallahh bacımmmm

ne güzel eşin ilgilenmişte araştırmış benim vaji olduğuma eşim 6 ay sonra inanmıştı
yaaaaa seninki en azındannn 6 ay sonra İNANMIŞŞŞŞ bizimkiii :) daha başka bir vakaaaaa saçmalama gökçeeeeee senin öğrencilerin bile yaparken sen nasıl yapamassınnnnnnnn diye azarlamalarrr ohooooooooooo :)
yasemininki 1 ayda çözmüş seninki 6 ay sonra inanmış benimkiii 3.yıl olyorrrr:) yok canımmmm ne vajinüsmusuu öyle bişe olsa şimdide yapaamsdı yenemzdi diyorrr yaaaa öyle birşeyim yokmuşmuş kii benim başka bir ayar da bizimkiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…