Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi hastalık yoktuda hani çocuk için bi sıkıntı varmı die gitmiştim bi sorun yokmuş
sevindim böyle olmasına:))))ozaman sana maçlarda bol galibiyetler diliyorummdöbişin bebişsiz kalmassın

tamam canımm bekle evet..kegel yap kasların çalışsın ama tamamen iyi olduğunu düşündüğünde artık konuya son noktayı koyarsın İNŞAALLAH:))))

canım ben baslarda dokunamıyordum bıle vajıme ve aynı zamanda dokundurtmuyordum da esıme hanı okadar cok sey bıldıgımı zannedıyordum kızlık zarı hakkında yapısı falan fılan meger hıc bır sey bılmıyor musum ve oyle abarttım kı bende delık falan yok dıye oturdum agladım ve boyle evlılıgımın 11 ayı gectı ve beraberınde benımde umutlarımı aldı goturdu takiii gogus sıkayetı dolayısıyla doktara gıdene kadar.Gittim hemen pazarlık yaptım alttan muayene yok dıye tabı doktorun bıseyden haberı yok nedendır bılmıyorum ıcımden paylasmak geldı ve aglayarak anlattım soyun kızlık zarının yapısına bakayım dedı ısrarla ıkna ettı baktı ve esnek dedı hıc zorlanmazsın dedı yalnızca kasma kendını falan derken bak parmagım ıcınde demez mı ve alabıldıgınce sokuyorum dedı aparatıda denıcektı bu bana yettı dedım yuregım daha fazlasını kaldırmaz dedım(ama yanı onu bıle ıcıme alabılırmısım)sok oldum bır hafta egzersız yap tek yada esınle haftanın sonuna kadar bırlıkte olursunuz dedı nasıl sevındım anlatamam hemen cıktım esıme anlattım sonra tesadufen bu sayfayı buldum kegel egzersızı nefes alma verme ıkınma derken ıyıce bılgılendım saolsun arkadaslardan aklımdakı soru ısaretlerı vardı benı aydınlattılar egzersızlere basladım parmakla basladım ama yapamadım tek bır bogum bıle alamadım elımle bırebır hıssetmem benı daha cok heyecanlandırdı pes etmedım bunu bahane etmedım evde beyaz mum vardı eldıvene gecırdım vazelın surdum aynı zamanda kendıme de ıkınarak nefes alıp vererek dua ıle o an ne hıssedıyorsam kendı kendıme konusarak bı bakmısım kı gırdı cıldırdım sevıncten esımı cagırdım oda cok mutlu oldu tamam dedım olacak bu ıs olacak ertesı gun bır pacete sardım tekrar oldu sonra gaza geldım uc dort derken en son sekız on cm buldu.basta yapamadım nedenı ıse ıkınmadım nefesımı kontrol etmedım ecık sozlu olmak gerekırse ısteksızdım ıkı gun sonra olacak dedım ve yaptım ıkı uc kez cıkardım ve soktum hemen es denemesıne gırdık once mummus dıye hayal ettım ve uste gectım sırtım donuk sekılde kontollu sekılde olacak olacak dıye dıye ıcıme aldım ve hatta gıttım geldım yetmedı alta gectım kendı elımle yerlestırdım ılerle dedım ve oldu ınan bana acı yok yanma yok sukurler olsun dıye nasıl sarıldık anlatamam.ertesı gunu yıne oldu ucuncu gun mola verdın gercekten ısteyınce ve kararlı olunca oluyor bu ıs.sonuc mutluluk bıraz ozverı ve ınanc lazım keske yasamamıs olsaydık ama hıc bırsey ıcın gec deıl hadı sende daha fazla gec kalma azmet ve olcak ınsAllah :)))

dogru soyluyorsun zamanla olur artık ayatakta dort donecez :)

ya sorma kardeşim var giremiyorum yani bilirsin gizliiz yok ve gelip neye baktığıma bakabiliyo.gidecek inş bikaç güne yine burda olucam inş

tmm canım inş.. sen gelmeden yenmicem ona göre

evet canım aynen kegel yapıyorum iyice bi kafam tatmin olsun inş. güzel sonuçlar verebilirim çünkü artıkçok sıkıldımmm başarmak istiyorummmm

ne kadar güzel değiiil mi yeni güne böyle bi dert olmadan uyanmak :) tebrik ediyorum canım seni halayın daha önhce çekilmiş galiba ama ben çekmediim banane ben de çekcem kambersiz dügün olur mu hiç

kardeşim tel de konuşuyo fırsatı değerlendireyim dedimnasılsın başladınmı egzersize

10 dk oldu yataktan kalkalı kötü bir ruya gördüm canım eşime kızgınım şu an egzersiz falan asla yapamam bu durumda sinir etti beni bir başkasını sevdiğini söylüyordu meğer beni hiç sevmemiş gidiyordu o kıza ve üstüne biz çalışır nafakanı öderiz diyordu gözümün önünde neler yaşadılar ay çok kötüydü ben bu adamı 2 .ci oldu böyle görüyorum neler oluyo şüphe etmeye başladım

ay çok alemsin cecemm rüyayla amel olurmubende gördüm o rüyalardan zamanında hatta diyoduki ben bı kızla bişeyler yaparım seninle yaşarımama uyanınca unuttum gitti işte.ya zaten bence rüyayı görünce daha çok gaza gelmelisin yani gerçek olduğunu düşünsene Allah göstermesin.hadi rüyanın gerçek olmaması için egzersize bahane bulmadan devamkızarımbak zaten giremiyorum herzaman

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):)))))))))))))

günaydın canımmm :))

yok canım ya çok etkilendim gerçek hayat gibi ilerliyordu yani ruya gibi değildi normal yanımdan kalktı işe gitti ve olan ozaman oldu eşimi gönderdim uyudum sonra gönderme esnasından başladım ruyayı görmeye eşimi izledim sanki ruyamda o yüzden herşey gerçekti ben etkileniyorum ya valla msj attım ağzıma geleni saydım adam şaşırcak ama neyapayım halen kurtulamadım etkisinden 40 kerede uyandım birde uyudum kalan yerden devam ettim işin garibi benim yıllardır gördüğüm ruyalardan hep normal yaşantımda bir sonuç çıkardı boşa net ruya görmüyorum yani ruyalarım hep bi anlam taşır ama neee :44:

canım sen takma kafana bizim burda rüya görünce sadaka ayırırlar kötü bişey olmasın die öle yap istersen.ya eşin seni seviyo vajisin die birini bulacak biri değil bence.sadece hala yapamadığın için biraz huzursuzsun okadar.etkisinden kurtul ve egzersiz yap.bikaç güne halledersin senbunlar olabilecek şeyler.
aynı eşim gibisin oda rüyasında onu aldattığımı görüyo sabah küsüyo banagerçekliği varmı yok.boşveeeeeeeeeeer unut gitsin.şeytan uğraşıyo bak senle egzersiz yapma die sebepler çıkarıyo sana.vaji seni yenmeyecek sen vajiyi yeneceksin tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…