- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.281
canım sen takma kafana bizim burda rüya görünce sadaka ayırırlar kötü bişey olmasın die öle yap istersen.ya eşin seni seviyo vajisin die birini bulacak biri değil bence.sadece hala yapamadığın için biraz huzursuzsun okadar.etkisinden kurtul ve egzersiz yap.bikaç güne halledersin senbunlar olabilecek şeyler.
aynı eşim gibisin oda rüyasında onu aldattığımı görüyo sabah küsüyo banagerçekliği varmı yok.boşveeeeeeeeeeer unut gitsin.şeytan uğraşıyo bak senle egzersiz yapma die sebepler çıkarıyo sana.vaji seni yenmeyecek sen vajiyi yeneceksin tamam
Kuzularımm Ben Geldimmm
Hepinizee Merhabaa diliyorumm
Kimlerr Buradaa acabaa ??
mina nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmmaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
her dertliye deva versin rabbimm şu mübarek cuma akşamalrındaaaa
tüm vajili bacılarıda kurtarsınnnnnnnnnnnnnn
kocalara insafff ve çocuk aşkı evine bağlılık eşine şevk sevgi bağı versinnnnnnnnnnnn
yuvalara huzur sağlık mutluluk bol bol bebiş versinnnnnnnnnnn... AMİNNNNNNNNNNN
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmm
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...
simileyleri uzatanlaraa veyaa ne bileyim birbirinin isimlerini uzatarak yazanlara da uyarı varmıdır? yoksa cidden amin diye dedim de iyi dileklerde bulundum diyemi... eğer böyle olduğuna kesin inanırsam şart olsun bir daha girersen bu siteye....
iyi akşamlar
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmm
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...
simileyleri uzatanlaraa veyaa ne bileyim birbirinin isimlerini uzatarak yazanlara da uyarı varmıdır? yoksa cidden amin diye dedim de iyi dileklerde bulundum diyemi... eğer böyle olduğuna kesin inanırsam şart olsun bir daha girersen bu siteye....
iyi akşamlar
[sıze=3][/sıze]arkadaşlar bennn 10 cm rahat alabiliyorum çok mutluyum
Kızlar kegelin faydası oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?