- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.301
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmmaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
her dertliye deva versin rabbimm şu mübarek cuma akşamalrındaaaa
tüm vajili bacılarıda kurtarsınnnnnnnnnnnnnn
kocalara insafff ve çocuk aşkı evine bağlılık eşine şevk sevgi bağı versinnnnnnnnnnnn
yuvalara huzur sağlık mutluluk bol bol bebiş versinnnnnnnnnnn... AMİNNNNNNNNNNN
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmm
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...
simileyleri uzatanlaraa veyaa ne bileyim birbirinin isimlerini uzatarak yazanlara da uyarı varmıdır? yoksa cidden amin diye dedim de iyi dileklerde bulundum diyemi... eğer böyle olduğuna kesin inanırsam şart olsun bir daha girersen bu siteye....
iyi akşamlar
saçma bir uygulama millet okadar aşkdan meşkden bahsederken uzattığı kelimeleri uyarıyorlarmı acabaaa çok merak etttim KAZEN cevap verirsen sevinirimmm
minacım bu yazından dolayı amin demenden dolayı sanada kadınlar kulübü uyarı attımı? veya böyle bir şeyle karşılaşan oldumu çok enteresann...
simileyleri uzatanlaraa veyaa ne bileyim birbirinin isimlerini uzatarak yazanlara da uyarı varmıdır? yoksa cidden amin diye dedim de iyi dileklerde bulundum diyemi... eğer böyle olduğuna kesin inanırsam şart olsun bir daha girersen bu siteye....
iyi akşamlar
[sıze=3][/sıze]arkadaşlar bennn 10 cm rahat alabiliyorum çok mutluyum
Kızlar kegelin faydası oluyor mu ?
canımmmmmmmmmmmmmm harikasınnnnn ne etcen şimdi bugun yarın denemeye hazır mısınnn yoksa az daha alışıp haftaya garantice işi bitirmekmi hedefin
kızlar kegelin faydası oluyor mu ?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de vajinismus hastasıydım.1 sene 4 aylık evliyim.evliliğim ilk senesini çok güzel huzurlu geçirmem gerekirken ben mutsuz geçirdim.1 sene araştırmadım hiçbişey kalmadı.kullanmadığım ilaçlar kremler vb herşeyi kullandı.ama netice hüsranla sonuçlandı.ve mutsuzluğum artık iyice hat safaya gelmişti taki DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' I tanıyana kadar.arştırdım ve artık ne olursa olsun gideceğim dedim.adanadan ankaraya gittim.ve 1 YIL 4 AY GEÇİRDİĞİM O KÖTÜ GÜNLERİ SADECE 3 GÜNDE BİTİRDİM.İNANIN DEĞDİ VE ÇOK MUTLUYUM.27 ARALIK 2012 SABAH GİTTİM 29 ARALIK AKŞAM EVİME MUTLU HUZURLU BİR ŞEKLİDE DÖNDÜM. VE ASIL MUCİZE ŞUAN 5 HAFTALIK KARNIMDA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜMEYE ÇALIŞAN BİR CAN... VE HAMİLEYİM.HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAĞILMAYIN ARKADAŞLAR.3 GÜNLÜK SÜREÇTE AĞRI,ACI YOK.RAHAT BİR ORTAM.TAM BİR AİLE ORTAMI GİBİ KENDİ EVİNİZDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ.... BENİM SÖYLÜCEKLERİM BUKADAR.ALLAHIM ŞİFALIK VERSİN BU DERTTEN MUZDARİP OLANLARA. AMA SÜLEYMAN BEY 1 NUMARA BU İŞ İÇİN YARATILMIŞ BİR ADAM.. İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..
Aynen öyle cnm iyiki tanıdım iyiki var. Rabbim razı olsun ondan :)
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ben de vajinismus hastasıydım.1 sene 4 aylık evliyim.evliliğim ilk senesini çok güzel huzurlu geçirmem gerekirken ben mutsuz geçirdim.1 sene araştırmadım hiçbişey kalmadı.kullanmadığım ilaçlar kremler vb herşeyi kullandı.ama netice hüsranla sonuçlandı.ve mutsuzluğum artık iyice hat safaya gelmişti taki DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' I tanıyana kadar.arştırdım ve artık ne olursa olsun gideceğim dedim.adanadan ankaraya gittim.ve 1 YIL 4 AY GEÇİRDİĞİM O KÖTÜ GÜNLERİ SADECE 3 GÜNDE BİTİRDİM.İNANIN DEĞDİ VE ÇOK MUTLUYUM.27 ARALIK 2012 SABAH GİTTİM 29 ARALIK AKŞAM EVİME MUTLU HUZURLU BİR ŞEKLİDE DÖNDÜM. VE ASIL MUCİZE ŞUAN 5 HAFTALIK KARNIMDA YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜMEYE ÇALIŞAN BİR CAN... VE HAMİLEYİM.HİÇ ÜMİTSİZLİĞE KAĞILMAYIN ARKADAŞLAR.3 GÜNLÜK SÜREÇTE AĞRI,ACI YOK.RAHAT BİR ORTAM.TAM BİR AİLE ORTAMI GİBİ KENDİ EVİNİZDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ.... BENİM SÖYLÜCEKLERİM BUKADAR.ALLAHIM ŞİFALIK VERSİN BU DERTTEN MUZDARİP OLANLARA. AMA SÜLEYMAN BEY 1 NUMARA BU İŞ İÇİN YARATILMIŞ BİR ADAM.. İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..
3 gün mü bu kadarcık kısa bı zmanda mı ? Innaması okadar güç ki ...
Evet cnm 3 günde bitti kabus. Bu arada 29 aralıkta kurtuldum o kabustan ocak 2 de hamile kaldım.doktorlar son adet tarihini baz alarak hesaplama yaptıkları için gebelik onlara göre 5 haftalık cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?