- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.301
off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......
geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona
meğer eşşekkkkkkkkkk
laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....
ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...
keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee
elmas bacım harikasınnn... aparatalrnı içinde bekleterek nefes egzersizi yapıver ıkınarak çıkmasını sağla ... kaslarına iyice söz geçiririsin böylece
bayıldım canım tuttugun günlüğe ve süpersin işte azim bu. bu olmazsa birşey olmaz yürü beee seher yürüüüüüüü
yaaaa ne demessin bacım..... o işe gideydi az daha uyurdum....
şimdi o 12 de kalkar ben erkeni severim en fazla 9 ii çok uyuyunca başım ağrırda
sonra onu bekelycez ses yapmak yok kalkarsa alim allah döver bile..... kahvaltı hazırlayacan yapacanda hep sen hazırlayacan ufffffff
öğrencin yok alo der:)
dularınızı bekliyorum... en kötüsü buraya girmem i çok kıskanıyorrr ya
gökçeee bacımm Allah yardımcın olsun tatlım da acaba sen mi alıştırdın docanı buna
Ah cnm benm keske de sabirsizlik derken kastim suki 11 cm inat ettim ve zorlanrak soktum resmen rahat degilim yani inadimdan canimi yakip duruyorum
ben de sen gibiydim ogün alcam diye inat ederdim olmayyınca kızardım hatta bikere buraya yazodım birisi kim hatırlamıyorum bana ne dese beğenirsin "^seninki de mesnetsiz bi inat " ama yapmıştım ne mesnetsizi yaptııııııııııııminat ettim yaptım. sen de yappacaksın hatta 10 u yapmadan mı ona geçtin? eğer 10 u yapıp geçtiysen 11 e eş denemesine geç hayatım sen ben 10 dan sonra aldım bi çok arkadaş gibi
off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......
geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona
meğer eşşekkkkkkkkkk
laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....
ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...
keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee
Cnm bnm keske ama 11 cm zorlayarak aldim resmen oda bi kere biraz beklettim yanmam olunca biraktim rahat degilim yani 5 dk da anca almisimdir tamamini
bayıldım canım tuttugun günlüğe ve süpersin işte azim bu. bu olmazsa birşey olmaz yürü beee seher yürüüüüüüü
gökçeee bacımm Allah yardımcın olsun tatlım da acaba sen mi alıştırdın docanı buna
ben de sen gibiydim ogün alcam diye inat ederdim olmayyınca kızardım hatta bikere buraya yazodım birisi kim hatırlamıyorum bana ne dese beğenirsin "^seninki de mesnetsiz bi inat " ama yapmıştım ne mesnetsizi yaptııııııııııııminat ettim yaptım. sen de yappacaksın hatta 10 u yapmadan mı ona geçtin? eğer 10 u yapıp geçtiysen 11 e eş denemesine geç hayatım sen ben 10 dan sonra aldım bi çok arkadaş gibi
bence korkma almışsın ya sen ona bak kaç dk da aldığın önemli değil alman önemli artık yavaş yavaş kendini hazırla eş denemesine yaklaştın hemde çok
kesinlikle zor biri... ben düzelltttimbile azcık anennin 1 oğlu oluncaa önünde ölmüş sevmişler ben tek erkek evlatlı birini seçerek yanıldımcanım Allah sana yardım etsin gerçekten zor bir eşin var sen mi alıştırdın böyle yoksa
inşallah deneyerek en uygun pozisyonu bulacaksındır... en yakın zamanda kurtulucan inşlhCnm bacim ole denicem bugun ama esime kullandirc aparati sirt ustu yatinca daha rahatim sanki ama o pozisyonda da kendim yapamiyorum:)
evet tam üzerine bastın üstünlük mükemmelliyetçilik var opsessif komprefis rahatsızz zaten inşallah düzelirrr işide dediğin gibi olunca evet zorluyorr benicanım kocanda üstünlük kompleksi mi var?ne yani milletvekili mi general mi bu Allah aşkına?
kesinlikle zor biri... ben düzelltttimbile azcık anennin 1 oğlu oluncaa önünde ölmüş sevmişler ben tek erkek evlatlı birini seçerek yanıldım
inşallah deneyerek en uygun pozisyonu bulacaksındır... en yakın zamanda kurtulucan inşlh
evet tam üzerine bastın üstünlük mükemmelliyetçilik var opsessif komprefis rahatsızz zaten inşallah düzelirrr işide dediğin gibi olunca evet zorluyorr beni
kesinlikle zor biri... ben düzelltttimbile azcık anennin 1 oğlu oluncaa önünde ölmüş sevmişler ben tek erkek evlatlı birini seçerek yanıldım
inşallah deneyerek en uygun pozisyonu bulacaksındır... en yakın zamanda kurtulucan inşlh
evet tam üzerine bastın üstünlük mükemmelliyetçilik var opsessif komprefis rahatsızz zaten inşallah düzelirrr işide dediğin gibi olunca evet zorluyorr beni
sohbet güzel ama çıkmam lazım evişi yemek egzersiz falan bir sürü işim var sonra yine görüşürüz.cumanız tekrardan mübarek olsun bu gün de öyle bir saat varki o saatte edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş.yer gök duayla durur dilinizden dualar eksik olmasın rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hoşçakalın...
tek erkek zor gerçekten Allah sana sabır versin canımmm
dün pek giremedim bugünde seni göremeyince merak ettim tam msn den msj göndercektim bi baktım gelmişsin
kızlar cecemm nerde görmedim uzun zamandır
dün pek giremedim bugünde seni göremeyince merak ettim tam msn den msj göndercektim bi baktım gelmişsin
cecem mi geldiiii? cecem sen naptın tatlım ne alemdesin?
karamsar sana bi kaç öneri yazdım canım diğer tarafta
kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyornapıcam????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?