- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.321
kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyornapıcam????
iyiyim canım ya ne olsun en son bi deneme yaptık eşimle güzel geçti inş.az kaldı oynatıcam bu forumu
ben hep burdayım şekerim tabi sen yoksun diğer sayfada takıl beni görmezsin tabiiiiiii
bacım parmakda sıkıntın varsaa aparatla daha kolay yapabilirsin.... nefes vererek itmen herşey tamam parmak olduğu için itemiyosundur belki bende aparatla daha rahattımkızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyornapıcam????
Diger sayfa ne yahu baska bi vajinismus sayfasi varda benim mi haberim yok
gökçee alemsinnn kızzz sana nası kıyıyo kocan:)))bakalım inşallah götürürde cenneteee bu gidişle baya erkenden biletimi kesecek :)
off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......
geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona
meğer eşşekkkkkkkkkk
laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....
ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...
Rabbim ne yaptığının farkına vardırtsın inşallah...dışardan kendini izleyebilseydi keşke:)))
keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee
aparat da deniyorum parmak da. tek parmakta 2 boğuma kadar alıyorum. 2 parmakta bir boğumdan öteye gidemiyorum. aparatı da deniyorum fazla ilerletemiyorum. geçen güne nazaran yine daha iyiyim bu defa yanma batma hissetmiyorum ama yine de ilerlemiyor(
aparat da deniyorum parmak da. tek parmakta 2 boğuma kadar alıyorum. 2 parmakta bir boğumdan öteye gidemiyorum. aparatı da deniyorum fazla ilerletemiyorum. geçen güne nazaran yine daha iyiyim bu defa yanma batma hissetmiyorum ama yine de ilerlemiyor(
canım sen bu gece yenersin bence az kalmış baksana eşin hissetmiş az daha dayansaydın tamamen olurmuş yanma olursa bekle derin nefes al ve ittir sonra devam et sırtın dönük şekilde yapıyosan poponu eşine doğru az kaldır ve bacaklarına doğru az eğil ve yavaş yavaş otur öyle bi bakıyon girivermiş
bende ön sevişme sırasında geriliyodum yani zevkli olan şey bana işkence gibi geliyodu.öncesinde duş al ön sevişme falan...çok denedim bunları baktım olacak gibi değil hiç bişey yapmadan senin gibi görev niyetiyle yaptım olduseninde az kalmış inş yarın halay çekiyoruz tabi sonradan ön sevişme başlardaki gibi sinir bozucu bişey olmaktan çıkıyo güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar ewet hergun egzersiz daha iyiymis bugun korka korka 9 cm le basladim ve alisinca 11 cm e gectim yanmalarim cok olmadi esime yaptirdim kasilmalarim daha azdi ben git gel yapimca kasiliyodum esim yapinca daha rahattim sirt ustu yattim dikkatimi de tv e verdim inan deneyin eslerinizle daha rahat oluyo
kızlar ben 3 parmagın orta bogumunda hala alıstırma yapanlardanım iyice alıstırdıktan sonra deneme yapcam ama gecenlerde deneme magduru olduugmuzdan baskı ve yanma olmustu istememiştim bi kac zamana sonra eş denemesi yapacam ama sunu sormak istedim ilk deneme için anestol yada emla uyusturucu sürsem nasıl sürücem parmak egzersizi yapar gibi o deliğin ucunamı yoksa içeriyemi sürücem yani deliğini azıcık içinemi sürücem uyusturması için ? bide zararı olurmu cunku asırı baskı hisettiğimden rahat edememiştim bu arada adet olmama cok az kaldı acaba adet olmadan denemey yapsammıkii son 5 gün bellide olmaz agrılarım cogaldı.sizce napsaaaaaaaaaaaaaam????????
kuzucum eğer 11 cm alabiliyor ve , kasılmadan rahat duruyorsan sen eş denemesine hazırsın demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?