- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.341
[sıze=3]kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. Vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek..[/sıze]
[sıze=3]kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. Vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek..[/sıze]
Kızlar Bursa Vajinismus Tedavisi | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman Op. Dr. idem TEZCAN diye bir site buldum.acil tavsiyeeeee...
canim nasilsin?
nasilsin canim
slm kızlar naber?
çok lükür karneleri verdik bugün ve tatile girdik. amaa... sıkı durun!! regl oldumm :))) şaka gibi. o kadar bekledim tatilde balayı yapcaz diye..
neyse 5 gün sabır... :)
çıktınmı bacım.... iyi geceler bu arada sana da
bende iyiyim oyle takiliyorum
slm kızlar naber?
çok lükür karneleri verdik bugün ve tatile girdik. amaa... sıkı durun!! regl oldumm :))) şaka gibi. o kadar bekledim tatilde balayı yapcaz diye..
neyse 5 gün sabır... :)
tamam canim yaparim sen dersinde yapilmaz miegzersizlerle aran nasıl... regl de olsan kegelleri yeryer yapıverrr bacım
tamam canim yaparim sen dersinde yapilmaz mi
şaka maka ne zaman eşli tamamen deneme bacım... yeteramabukadar bu hafta bititirir gibi işi... regli bitsin... sende öyle diye yazıyoz listeye... haberin olsun
kesinlikletamam yazin ins bende bitiriyorum bu haftasonu olmadi haftaici kesin
tamam canim yaparim sen dersinde yapilmaz mi
Kas gevsetici bi ilac tavsiye edermisiniz luutfen ? Ama etkili olsn. Kulanan varsa eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?