Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sence bebeyagı mantarmı yapıyor bilgin varmı
kesinlikle bebeyağından uzak durmak gerek... vazelin ve benzri kremlerde dahi... ama yenen arkdşlr oldu bebeyağı ile sonuçda kaygan ama zaten kısa sürede yennelerde sıkıntı olmadı benim gibi en az 1 yıl egzersiz yapan olsaydı kesin mantar olurdu... ALLAH KORUSUN AMAN DİKKAT BACILAR
Yüzümde bir gülümseme var sayenizde ilk defa ağlamadım bu konuda inşallah kısa zamanda cozer ve bende birlerine bu kamuda yardımcı olabilirim herkese günaydın tekrar :))
SUDENAZZ BACIM HOŞGELDİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BU İLLETTEN KURTULURSUN.. İSTEMEK ERTELEMEMEK VE BOL EGZERSİZ İLE HALLEDECEKSİNDİR İNŞALLAH...
gnetigelen di sanırım ne bileyim ya şu an susam yağı kullanıyorum çok daha iyi geliyor ama tabi ph durumundan haberim yoktu sağol canım
AMAN BACIMMM AMANNNN UZAK DUR vajinadaki ph ve oradaki bakteriler çok önemli ... ben dr a bile sordum vajina hijyenini şu avonunda eczanelerinde sattığı temizleme jellerini alayımmı diye dr kesinlikle yapay hiç bişeye gerek yok ki suyla bile çok yapıpda iyi bakterilerini yok etmeyecen... dedi... ben ise eskiden liflerdim bile adeta sabunla ama sakın haaa ... en iyisi su bazlı durex veya okeyin jelleri illa kullanıcaksanız...
slm kızlar kimse yokmu

slm bacımmm nasılsın

selam,bugun 4.egzersizim ve 3 parmak aldim. sizce deneme icin hazir miyim? ben sanki hazir gibi hissediyorum.

canım ona sen karar vereceksin iki parmaktan sonra yenenlerde var.sen yapınca olacağına inanıyosan yap ama içinde şüphe varsa hiç denemeyapacağım olacak demelisin.3 parmaktan ilerisi yok gerçibana dr demişti vücudun hazır sen değilsin diebende diyorum vücudun hazır artık oranın isteyince nasıl esnediğini gördünsende hazırsan durma derim

selam,bugun 4.egzersizim ve 3 parmak aldim. sizce deneme icin hazir miyim? ben sanki hazir gibi hissediyorum.
hazır hissetmen harika onu sen bileceksindir... olmayınca üzülmemeyi tekrar denemeyi yazıverde aklınaaa öyle yap... olucaktır inşallah olumsuzlukları çıkaralım... bol kayganlaştırıcı ve egzersiz sonrasında denersen daha kolay olur bacım ... hadi bakalım bekliyoruz ii haberlerini
iiyim çok şükür sen nasılsın
herkes tatil yapıyo galiba
.
bende iyim şükürrrr...

ne derece tatil denebilirse evet tatil.... şükürrr...

anladım ya bilgilendirdgn için çok sağol kardeşim

ne yapıyosun bacım sende egzersizler ne alemdeee

keyifler nasıl meslektaşımmmmm hattaaa branşdaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…