- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.441
kesinlikle bebeyağından uzak durmak gerek... vazelin ve benzri kremlerde dahi... ama yenen arkdşlr oldu bebeyağı ile sonuçda kaygan ama zaten kısa sürede yennelerde sıkıntı olmadı benim gibi en az 1 yıl egzersiz yapan olsaydı kesin mantar olurdu... ALLAH KORUSUN AMAN DİKKAT BACILARcanım sence bebeyagı mantarmı yapıyor bilgin varmı
SUDENAZZ BACIM HOŞGELDİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BU İLLETTEN KURTULURSUN.. İSTEMEK ERTELEMEMEK VE BOL EGZERSİZ İLE HALLEDECEKSİNDİR İNŞALLAH...Yüzümde bir gülümseme var sayenizde ilk defa ağlamadım bu konuda inşallah kısa zamanda cozer ve bende birlerine bu kamuda yardımcı olabilirim herkese günaydın tekrar :))
AMAN BACIMMM AMANNNN UZAK DUR vajinadaki ph ve oradaki bakteriler çok önemli ... ben dr a bile sordum vajina hijyenini şu avonunda eczanelerinde sattığı temizleme jellerini alayımmı diye dr kesinlikle yapay hiç bişeye gerek yok ki suyla bile çok yapıpda iyi bakterilerini yok etmeyecen... dedi... ben ise eskiden liflerdim bile adeta sabunla ama sakın haaa ... en iyisi su bazlı durex veya okeyin jelleri illa kullanıcaksanız...gnetigelen di sanırım ne bileyim ya şu an susam yağı kullanıyorum çok daha iyi geliyor ama tabi ph durumundan haberim yoktu sağol canım
slm kızlar kimse yokmu
selam,bugun 4.egzersizim ve 3 parmak aldim. sizce deneme icin hazir miyim? ben sanki hazir gibi hissediyorum.
tamam canim olursa haber vericem
hazır hissetmen harika onu sen bileceksindir... olmayınca üzülmemeyi tekrar denemeyi yazıverde aklınaaa öyle yap... olucaktır inşallah olumsuzlukları çıkaralım... bol kayganlaştırıcı ve egzersiz sonrasında denersen daha kolay olur bacım ... hadi bakalım bekliyoruz ii haberleriniselam,bugun 4.egzersizim ve 3 parmak aldim. sizce deneme icin hazir miyim? ben sanki hazir gibi hissediyorum.
bende iyim şükürrrr...iiyim çok şükür sen nasılsın
herkes tatil yapıyo galiba.
kesinlikle bebeyağından uzak durmak gerek... vazelin ve benzri kremlerde dahi... ama yenen arkdşlr oldu bebeyağı ile sonuçda kaygan ama zaten kısa sürede yennelerde sıkıntı olmadı benim gibi en az 1 yıl egzersiz yapan olsaydı kesin mantar olurdu... ALLAH KORUSUN AMAN DİKKAT BACILAR
SUDENAZZ BACIM HOŞGELDİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BU İLLETTEN KURTULURSUN.. İSTEMEK ERTELEMEMEK VE BOL EGZERSİZ İLE HALLEDECEKSİNDİR İNŞALLAH...
AMAN BACIMMM AMANNNN UZAK DUR vajinadaki ph ve oradaki bakteriler çok önemli ... ben dr a bile sordum vajina hijyenini şu avonunda eczanelerinde sattığı temizleme jellerini alayımmı diye dr kesinlikle yapay hiç bişeye gerek yok ki suyla bile çok yapıpda iyi bakterilerini yok etmeyecen... dedi... ben ise eskiden liflerdim bile adeta sabunla ama sakın haaa ... en iyisi su bazlı durex veya okeyin jelleri illa kullanıcaksanız...
slm bacımmm nasılsın
anladım ya bilgilendirdgn için çok sağol kardeşim
herkeze iyi akşamlar nerdesiniz
iyi akşamlarr bacım nasılsın... işler nasıl bittimi şu menstural döngün
hadi bakalım inşallahhhhhiyi akşamlar gökçem yarın son bakalım yapcam inşallah sayenizde
herkes nerde topic yine bos
canın sıkılyor galibaaaaiyiyim canim kimseyi goremedimde bide cevaplar gec dusuyo
canın sıkılyor galibaaaa
neler yapıyorsun... bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?