- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.461
canım sıkılıyo yakimsede soru sormuyoki cvp yazayım nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz
herkes halletsede sormasada en durgun topic olsa keşkeee.... ayy kimse kalamsın vajili rabbim....
bende çıkayımda birazdan kipat okuyayımmmmm bişeyler yiyeimm falan
canım sıkılıyo yakimsede soru sormuyoki cvp yazayım nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz
soyle anlat ben dinlerrim canim
ya öylesine işte canım sıkıldı.k.validemleri bekliyoz yoldalarda.boş kaldım o arad buraya geldim burdada hareket yok
ya öylesine işte canım sıkıldı.k.validemleri bekliyoz yoldalarda.boş kaldım o arad buraya geldim burdada hareket yok
mina bacım benim adam pzartesi sunum yapcak şimdi sunumunu bana yapcakkkkkk bana dua et de çabuk bitsin kavga etmedennnnnnnn hiç dinleyesim yokkkkkkkkkk saçma sapan dış ticari tez olaylarını uffff yapma diyincede kırılmalarrrr falan... Bende bundan sonra her dersi sana anlatacam diyorum hergün sunum yapyom ben:)
ya karamsarrr bacım bana dua ettt:)
daha dur kimsenin kaynanası henüz gitmedi tatile ... Gelip gitsin sen gör derdi karamsarcım... O zaman dkkda 1 sayfa atar topic
tlf ettiler az kalmış kalkayımda yemekleri ısıtayım bari.sizde bana dua edin şu iki hafta çabuk ve sıkıntısız geçsin:18::18::18:
artık ne zaman girerim bilmiyorum
kızlar adetime 4-5 gün var dmeiştm ya sabah kalktım pembe bi leke geldi bende adetimib baslagıcı zannettim cunku önce leke seklinde geliyo belim ve kasıgım agrıdıgı için devamı gelir zannetim hatta dün gece zor egzersiz yapmıstım ugras ugras 3 parmaı orta bogumadan ilerletememiştim gene. simdi sorum bu agrım var gene ama koyu kahve lekeler var cok olmasada egzersiz yapayımmı yoksa adetli sayılıyorum ya normalde yapmıyımmi ama dünde kahve lekeler gelmeye baslamıstı cok zorlanmıstım bugun pembe lekemde vardı bu arada bu sebepten namazda kılmadım adet zannedip ama kan görmedim sizce napsam kızlar her ay adetim 3-4gün geriyede geliyo belkide adet olmusumdır bilemedm bide dün gece eşimle seviştik tabii sürtünme yoluyla her zaman yaşptıgı seyleri yptı deneme yapmadık ama anlamadım.sizce napsammm
canım tabikide egzersize ara veriyorsun madem regl zamanın gelmiş ozaman heran patlama yaşayabilirsin e lekelenmelerde gelmiş bak bu arada bu lekeler nasıl bişiy yahu yani ilk defamı oluyo:26:
Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyinAllah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?