Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam ama ilk nereden başlayacağım bilemedim sonra aparat derken onu nasıl yapabilirim ki offff ya ne kadar zor kadın olmak

canım bugün kegel egzersizlerini yap(oturuken,yürüken,tv izlerken)kaslarını sık bırak sık bırak.derin derin nefes al ver diyaframını çalıştır...ayna karşısında vajinanı incele yerini gör.aparatı kendin hazırlayablirisin örneğin kulak pamuğuyla başlayıp sonra onları birleştirerek kalınlaştırmaya devam edebilirsin,rimel,gözkalemi,mum la çalışan arkadaşlar oldu.ben beyaz bakkal mumunu tercih etmiştim,ilerledikçe etrafını kağıt havluyla kalınlaştırıp streçle sabitledim.böyle böyle çevre genişliğini arttırdım ve vajinayı esnettim.bunun dışında parmakalrınla da çalışabilirsin,parmakla çalışacaksan serçe parmağınla başlıyorsun,boğum boğum ilerliyorsun(serçe parmak ilk boğum,ikinci boğum vs.)
ayrıca egzersizlerde tehrişi önlemek için su bazlı kayganlaştırıcı jel ve hijyen için prezervatif kullanırsan iyi olur.şimdi herşeyi detaylı anlatıyorum diye yazılarım çok uzun oluyor.bunlar gözünü korkutmasın.

Esimi çok seviyorum sadece bu konuda beni yalnız bırakıyor olur olur olur çözüm için adım atmıyor aslında sorun bu 3,5 yıllık evlimiz ama oncesinde 7 yıllık birlikteliğimiz var bun konuda beni yalnız bırakması yüzünden hep erteledim böyle iste

canım sence bebeyagı mantarmı yapıyor bilgin varmı

Aslında bilmeden yapmıştım biraz bunları ke gel le dün başladım parmak işaret parmağını denemiştim ona alıştı su aparti hazırlasam onunla çalışsam iyi olacak galiba yaparım dem başarabilirim

tamam canım 10 yıllık bir birliktelik var sonuçta birbirinizi iyi tanırsınız eğer bu sorunu aştığınızda herşey yolunda gidecek diyebiliyorsan çok güzel.
bak göreceksin burda bu sorunundan kurtulacaksın mutlaka şöyle düşünmelisin fizyolojik bir durum değil psikolojik bir durum olması gereken kendini rahatlatman
ve althea nın anlattıklarını yavaş yavaş uygulaman göreceksin çok yakın zamanda burda senden güzel haberler alacağız

tabiiki yaparsın ilk egzersizi yaptıktan sonra kendini %80 bu iş bitmiş say

Hiç derken yüzeysel iliskimiz var ama içeriye girme hiç olmadı zaten niye öyle dedin ki sen şimdi kendimi çok kötü hissettim

Hiç derken yüzeysel iliskimiz var ama içeriye girme hiç olmadı zaten niye öyle dedin ki sen şimdi kendimi çok kötü hissettim

bunu kendini kötü hissetmen için söylemedim bir uyarıda bulunmak için söyledim
hiç olmadıysa sen kendi kendine egzersizlerle bazı aparatlarla denemeler yapacaksın kzılık zarı konusunu sorun yaparmı eşin konuyu buraya getirecektim

Bu su bazlı jeli eczaneden nasıl Akcan bir adı felan var mi

su bazlı jel durex in ya da okeyin kini alabilirsin.süper marketlerde de var eczanede de bulması çok kolay.almaya çekinirsen falan medikallerden ultrason jeli de albilirsin fiyatı 5lira 1 lt kadar oluyor.egzersiz yapacağın için bolca kullanırsın.

Günyadın canlarım

Teşekkürler icim rahatladı bunları birileryle paylaşmak bile güzel yeneceğim yeneceğim yeneceğim

canım sende hoşgeldin Rabbim yardımcın olsun inş .tez zamanda hep beraber yenicez bu hastalığı hiç birşeyi kafana takma sen artık burdasın ve yakın zamanda bu iş bitmiş olcak inş.

Teşekkürler icim rahatladı bunları birileryle paylaşmak bile güzel yeneceğim yeneceğim yeneceğim

işte buuuu süpersinnnnn hadi hemen başla aklına takılan en ufak ayrıntıyı bile sor yaptıklarını yaz ve burayı takip etmeyi unutma.geçmiş yazıları oku belki faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…