- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.401
Tamam ama ilk nereden başlayacağım bilemedim sonra aparat derken onu nasıl yapabilirim ki offff ya ne kadar zor kadın olmak
canım bugün kegel egzersizlerini yap(oturuken,yürüken,tv izlerken)kaslarını sık bırak sık bırak.derin derin nefes al ver diyaframını çalıştır...ayna karşısında vajinanı incele yerini gör.aparatı kendin hazırlayablirisin örneğin kulak pamuğuyla başlayıp sonra onları birleştirerek kalınlaştırmaya devam edebilirsin,rimel,gözkalemi,mum la çalışan arkadaşlar oldu.ben beyaz bakkal mumunu tercih etmiştim,ilerledikçe etrafını kağıt havluyla kalınlaştırıp streçle sabitledim.böyle böyle çevre genişliğini arttırdım ve vajinayı esnettim.bunun dışında parmakalrınla da çalışabilirsin,parmakla çalışacaksan serçe parmağınla başlıyorsun,boğum boğum ilerliyorsun(serçe parmak ilk boğum,ikinci boğum vs.)
ayrıca egzersizlerde tehrişi önlemek için su bazlı kayganlaştırıcı jel ve hijyen için prezervatif kullanırsan iyi olur.şimdi herşeyi detaylı anlatıyorum diye yazılarım çok uzun oluyor.bunlar gözünü korkutmasın.
Esimi çok seviyorum sadece bu konuda beni yalnız bırakıyor olur olur olur çözüm için adım atmıyor aslında sorun bu 3,5 yıllık evlimiz ama oncesinde 7 yıllık birlikteliğimiz var bun konuda beni yalnız bırakması yüzünden hep erteledim böyle iste
Aslında bilmeden yapmıştım biraz bunları ke gel le dün başladım parmak işaret parmağını denemiştim ona alıştı su aparti hazırlasam onunla çalışsam iyi olacak galiba yaparım dem başarabilirim
Aslında bilmeden yapmıştım biraz bunları ke gel le dün başladım parmak işaret parmağını denemiştim ona alıştı su aparti hazırlasam onunla çalışsam iyi olacak galiba yaparım dem başarabilirim
canım sence bebeyagı mantarmı yapıyor bilgin varmı
evet canım ben kullanmadım ama bildiğim kadarıyla yapıyor.hem zaten vajinanın florasına uygun değil bence.vazelin bile kullanmamak gerekiyormuş bir yazıda okumuştum.en güzeli su bazlı jeller canım
Hiç derken yüzeysel iliskimiz var ama içeriye girme hiç olmadı zaten niye öyle dedin ki sen şimdi kendimi çok kötü hissettim
Bu su bazlı jeli eczaneden nasıl Akcan bir adı felan var mi
Althea sana ve yardımcı olan herkese teşekkürler başaracağım inanıyorum kendime
Teşekkürler icim rahatladı bunları birileryle paylaşmak bile güzel yeneceğim yeneceğim yeneceğim
Teşekkürler icim rahatladı bunları birileryle paylaşmak bile güzel yeneceğim yeneceğim yeneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?