- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.501
1 hfta felan egzersiz yapamıcam umarım tekrar başa dönmem 3 parmak orta bogumdayım ya sona gelmeme az kalmıstı tühh adetten sonra egzersize dönülünce sıkıntı oluyomu? Adet bittikten ne kadar sonra eş denemesi yapayım oyy gelinlerimizi kutluyorum darısı bizlere artık.
hepimizin öyle anları oldu regl sonrası ilkgün benim rahim acıyor gibi olmuştu az daha pes edicektim amaaa etmeyip sen üstüne üstüne gidince söz dinliyorr artık kasların... Başa sarmak diye bir şey yok emin ol bittikden sonra yapıver 1-2 egzersiz kendinide rahat hissedincee deneyi ver bakalım eşli... Inşlh bacım ama adetliykende yine kegelleri yapabilirsin... Hattaa daha önce konuşmuştuk tampon kullanabilirsin bu günlerde... (ben becerememiştim tamponu pek)
tamponu bende kullanamıyorum balayında bile kullanamamıstım neyse adet bitsin egzersizleri tekrarlıycam rahat oldugumda bende denemeye geçerim inş. sorun olmaz teşekkürler canım
evet tatlım sanki çoktandır yapıyomuşuz gibi oldu.eşimde bende çok rahattık.bunları yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi.
İyi akşamlar kızlar nasılsiniz ben yeni başladım egzersizlere aklıma estikce gün icinde yapıyorum ama belli saatlerde mı yapmalıyım kegel ve parmak egzersizi ne kadar sürmeli bir gün icinde
bende vajinusmusluyum egzersizlere yeni başladım.ben kendime bir plan çıkardım öyle devam edicem,aslında ne kadar zaman ayıracağın sana bağlı diolar,meseka ben kendime ker bir egzersiz için 2 gün ayırdım,hedefim bir haftada bitirmek.çok çabuk ilerleyip acele etmek istemiyorum,geç yapıpta bu meseleyi uzatmak istemiyorum
canim benim bunu yenmemde cok emegin hakkin var.helal et lutfen.Allah senden razi olsun.tabi diger arkadaslarimada cok tesekkur ediyorum ama senin yerin cok ayri.seni kocaman kocaman opuyorum.
illa günün aynı saatlerinde olucak diye bir şey yok ama aksatmadan hergün olunması şart...ve her gün bir önceki günün tekrarını yaparak egzersiz saatlerini yani dakikalarını artıracaksın bacım...İyi akşamlar kızlar nasılsiniz ben yeni başladım egzersizlere aklıma estikce gün icinde yapıyorum ama belli saatlerde mı yapmalıyım kegel ve parmak egzersizi ne kadar sürmeli bir gün icinde
hadi bakalım 2 parmak 2 boğum yaptıysan harika.... kegelleri her yerde yapabilirsin... herneyse sana yazmıştım zaten bacımmm bu hafta halletmen ümidiyleee görüşürüzkegel ve parmak egzersizimi tamamladım,bugün ve 2 gün nefes çalışması ve eş parmağına geçcem İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
hoşbulduk kgokce dün başladım ben yarın 2 parmak deneyeceğim başarırım inşallah umutluyum dua edin me olur artık yapmalıyım olmali
hmmm iyi bir süre bende 3 yılın üzerine yenmiştim.... Inşlh en yakın sürede yeneceksindir...3,5yillik evliyim doktora hiç gidemedim korktum anlatamıyorum kimseye küçük bir yerdmeyiz esimde öğret . Gitmek istemedi o yüzden. Ama bir cesaret 2 hafta verdim kendime olmazsa gideceğim onu dinlemeyeceğim valla psikoloji kalmadı
bu gün itibariyle bir parmak tamam giriyor git gelde yapıyor 5 cm lik bir aparattavgayet rahat yanma acı yok yarın 2-3cm daha kalinlastiracagim aslında hep icimde kalmasından korkuyordum aparat gayet rahatt olmadı hicbirsey hatta çok rahatı icim rahatladı yarın bakacağım kalinlastiracagim ne olacak
bu gün itibariyle bir parmak tamam giriyor git gelde yapıyor 5 cm lik bir aparattavgayet rahat yanma acı yok yarın 2-3cm daha kalinlastiracagim aslında hep icimde kalmasından korkuyordum aparat gayet rahatt olmadı hicbirsey hatta çok rahatı icim rahatladı yarın bakacağım kalinlastiracagim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?