- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.561
Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
anammm anammmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaa elmasssssssssssssssssss bacım hadi bakalım tebriklerrrrrr işte buraya kadardıGokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
Evetttttt inAnamiyorum hala yani olmamis gibi geliyo git gel bile yaptim altta ustte denedim esime sordum icerdemesin die resmen oldu farkli pozisyonlarda birkac kez alabildim ama anlamadim
Kızlar mrhba uzun süre düşündüm yazıp yazmamayı ama belki yardımcı olabilirsiniz banada diye yazmak istedim
Ben evleneli aylar oldu ama hala bakireyim, doktora gittim sen vajınısmus değilsin dedi, pskologa yonlendırdı, 2 seans oldu ama gelişme yok, napıcagımı şaşırdım.
Kendım vajınden içeri giremıyorum, eşim parmağıyla ileri gidebılıyor ama oturmaya kalktıgımda ucundan sonrasına ilerlemeye cesaret edemıyorum ayaklarımı açmaya cesaret edemıyorum ileri gitsem belkı olucak ama olmuyo.
Nasıl başardınız merak edıyorum, kendi kendime deneme yaparak önce zarı aşıp sonra eşimle denemeye karar verdim, çunku ben yapamayınca uzulunce eşimde denemek istemıyor hazır olmadan, ama bekledikçede kotu hissedıyorum, lutfen yardım edın banada
ÖNCELİKLE YAZDIĞIN İÇİN TEBRİKLER...VAJİNÜSMÜS BİRÇOK EVREYE SAHİP PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIK VE AZCIKDA ANATOMİK ETKİSİ VAR ORDAKİ KASLARIN GELİŞİMİ YÖNETİMİ AÇISINDAN SADECE BUKADARI ANATOMİK... BİR ÇOK EVRESİ VAR DEDİM YANİ VAJİN..OLMAYAN BİRİ GEBELİKDE DE OLABİLİYOR YAHUT DOĞUM SONRASINDADA VAJİLİ OLABİLYORRR ALLAH KORUSUN.... ŞİMDİ SENDE BİZLER GİBİ BİR AŞAMADASIN TAM BİR BİRLİKTELİK YAŞAYAMAMAM O VEYA BU ŞEKİLDEEE... ŞİMDİDOKTORA GİTMİŞİN VAJİNÜSMUS DEĞİLSİN DEMESİ EMİN OL AĞIR VAKA VAJİSİN DEMEKDEN DAHA HARİKAAA YİNE ÖNDESİN UNU BELİRTEYİM... ZATEN JİNEKOLOGA GİTTİN SANIRIM BACAKALRNI AÇIP ULTRASONA İZİN VERİPDE KONTROLÜNÜ BU ŞEKİLDE YAPTIYSA ZATEN VAJİNÜSMUS DEĞİLSİN DEMESİ NORMALLL... YİNEDE DOKTOR DEĞİLİM AMA BİSSSÜRÜ DURUMLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN SAMİMİCE YAZIYORUM...Kızlar mrhba uzun süre düşündüm yazıp yazmamayı ama belki yardımcı olabilirsiniz banada diye yazmak istedim
Ben evleneli aylar oldu ama hala bakireyim, doktora gittim sen vajınısmus değilsin dedi, pskologa yonlendırdı, 2 seans oldu ama gelişme yok, napıcagımı şaşırdım.
Kendım vajınden içeri giremıyorum, eşim parmağıyla ileri gidebılıyor ama oturmaya kalktıgımda ucundan sonrasına ilerlemeye cesaret edemıyorum ayaklarımı açmaya cesaret edemıyorum ileri gitsem belkı olucak ama olmuyo.
Nasıl başardınız merak edıyorum, kendi kendime deneme yaparak önce zarı aşıp sonra eşimle denemeye karar verdim, çunku ben yapamayınca uzulunce eşimde denemek istemıyor hazır olmadan, ama bekledikçede kotu hissedıyorum, lutfen yardım edın banada
ben burda yenenleri görünce cesaret alıp yazdım, çok sağolun, zaten amacım tecrubelerinizi dinlemek, önerilerinizi uygulamak
Eşim parmağının sonuna kadar gidebiliyor, daha önce deneme yaptık, tahrişe bağlı küçük kanamalar oldu ama muayenede zarın durdugu bakıre oldugum bunun vajınısmus değil pskolojık korku oldugunu söyledi, tedavı ornekleri olan pskologuna yonlendırdı.
Ben yapabıldıgım kadar deneyecegım söyledıklerınızı, ama hep kaçıyorum, duruyorum bı sekılde.
Okurken yazdıklarınızı, içim kötü oluyo hissedıyorum o an bile kasılıyorum sankı dusunun, nasıl bir yol izlemelıyım sizce ben:26:
Ben burda yenenleri görünce cesaret alıp yazdım, çok sağolun, zaten amacım tecrubelerinizi dinlemek, önerilerinizi uygulamak
Eşim parmağının sonuna kadar gidebiliyor, daha önce deneme yaptık, tahrişe bağlı küçük kanamalar oldu ama muayenede zarın durdugu bakıre oldugum bunun vajınısmus değil pskolojık korku oldugunu söyledi, tedavı ornekleri olan pskologuna yonlendırdı.
Ben yapabıldıgım kadar deneyecegım söyledıklerınızı, ama hep kaçıyorum, duruyorum bı sekılde.
okurken yazdıklarınızı, içim kötü oluyo hissedıyorum o an bile kasılıyorum sankı dusunun, nasıl bir yol izlemelıyım sizce ben:26:
Kızlar mrhba uzun süre düşündüm yazıp yazmamayı ama belki yardımcı olabilirsiniz banada diye yazmak istedim
öncelikle tahrişi önlemek için su bazlı bir jel edinin.sonra da dediğim gibi kendin yavaş yavaş egzersiz yapmaya başla,zaten olduğunu gördükçe sana bir güç ve cesaret gelecek.yanı zamanda eş parmağıyla çalışmaya da devam et.bunları yapmadan önce ılık bir duş almanı ve sakinleştirici bitki çayı içip gevşemeni öneririm.acı yok korkulacak bir şey yok,yeterince gevşemeden hareket etme sadece.vajinismus olan bir çok arkadaşımıza göre çok daha şanslısın,kendine güven kısa sürede çözeceksin....
önerebileceğiniz jel var mı, kullanıp memnun kaldığınız? Bebek yağı ile denıyoruz genelde ama zararını görmedik, gerçi kayganlaştırma dısında tahrısı engelleyici faydasınıda göremedik.
Bu egzersizleri ne sıklıkla yapıyorsunuz birde, bacaklarımı tamamen açmaya cesaret edebılmek istıyorum artık, bacaklarım bile kasılıyo çogu zaman
Cesaret topluyorum ben her burayı okudugumda ama o cesaret kayboluyo uygulamaya gelınce.
5 şubat da evlılık yıldonumumuz smdı yıne pısmanım önceden baslasaydım egzerıszlere belkıde sızın gıbı bende bıtırmıstım.
ama ıste bı turlu baslıyamıorum olmuyor.
acaba egzersızleri neyle yapsam ? bebek yağı kulanırdım ama kaşınma yapıyo bende .
gleıtgelen almıstım ama hıcde kayganlastırmıyo !
acaba bi pskolog a mı gıtsem ? hıc gıtmedım her randevu alısımda bı bahaneyle yıne gıtmıyorum
ama acaba bı cesaret almak ıcın gıtsemmı?
aslında burdan daha ıyı cesaret alabılcegım bıyer yoktur ama ıste
...
of hep bahane buluyorum ben ya .
tüm bunları sana 3 yıl vajili yaşamış biri olarak yazıyorum ki emin ol birçok 10 yıllık 8 yıllık 6 yıllık vajinüsmus olan bacıLar bile buraya girerek ve ertelemeyerek halledebilDİLER... SENDE HALLEDeceksindir.. önce bir anlaşalım senle sonra yazışalım... Egzersizdende bahsedelim.. Ama öncesinde atıVer beebeyağınııııııııı bak mantar eder.. O kaşıntı hiç normal değil.... Su bazlı durex veya okey jeli alıver ve kesin söz ver kendine ve burayaaaa anlaştıkmıcesaret topluyorum ben her burayı okudugumda ama o cesaret kayboluyo uygulamaya gelınce.
5 şubat da evlılık yıldonumumuz smdı yıne pısmanım önceden baslasaydım egzerıszlere belkıde sızın gıbı bende bıtırmıstım.
Ama ıste bı turlu baslıyamıorum olmuyor.
Acaba egzersızleri neyle yapsam ? Bebek yağı kulanırdım ama kaşınma yapıyo bende .
Gleıtgelen almıstım ama hıcde kayganlastırmıyo !
Acaba bi pskolog a mı gıtsem ? Hıc gıtmedım her randevu alısımda bı bahaneyle yıne gıtmıyorum
Aslında burdan daha ıyı cesaret alabılcegım bıyer yoktur ama ıste
...
Of hep bahane buluyorum ben ya .
Cesaret topluyorum ben her burayı okudugumda ama o cesaret kayboluyo uygulamaya gelınce.
ama ıste bı turlu baslıyamıorum olmuyor.
acaba egzersızleri neyle yapsam ? bebek yağı kulanırdım ama kaşınma yapıyo bende .
gleıtgelen almıstım ama hıcde kayganlastırmıyo !
acaba bi pskolog a mı gıtsem ? hıc gıtmedım her randevu alısımda bı bahaneyle yıne gıtmıyorum
aslında burdan daha ıyı cesaret alabılcegım bıyer yoktur ama ıste
...
of hep bahane buluyorum ben ya .
önerebileceğiniz jel var mı, kullanıp memnun kaldığınız? Bebek yağı ile denıyoruz genelde ama zararını görmedik, gerçi kayganlaştırma dısında tahrısı engelleyici faydasınıda göremedik.
Bu egzersizleri ne sıklıkla yapıyorsunuz birde, bacaklarımı tamamen açmaya cesaret edebılmek istıyorum artık, bacaklarım bile kasılıyo çogu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?