- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.581
seni anlıyorum inşallah en yakın zamanda halledersin bacım... Sayfanın başındaki kegelleri oku.. Zaten psikologa da gidiyorsan oda açıklamıştır kegelleri ve vajiannı ayna karşısına geçip inceleyerek öğrenmeni... Bunların haricinde sana bir msj atıcam okursan iyi olur.. Hadi bakalım inşlh en yakın zamanda gelin olursun bacım
Ya cok cesaret verıyorsunuz. Evet 3 günde 1 haftada yapanları okudum.
ama bulamıyorum yıne o sayfayı . bıtenler hıkayesnı yazıyo ya o sayfayı bulamadım ...dün gece okumustum.
ben calısıyorum. akşam yapabılırım ancak.
bu ultrason jeli eczanede varmı ?
her aksam yapsam ?
mesaj için çok teşekkür ederim, allahın iznıyle başlıyorum bugun, jel falan alıp pratık yapmaya. Tamamen hazır olduğumda eşimle ilişkiyi denemek istiyorum, çünkü her seferınde tamam deyıp tıtreyıp terleyıp kasılıp çekılıyorum kapanıyorum olmuyo ve kotu hıssedıyorum. Su zar acılsın tamamen ve olsun bitsin başka bişey istemıyorum, allah herkesin yardımcısı olsun, çok sağolun tekrardan.
bacım eczanede varmı demişin yaaa ben her iksiinide kullanmış birisio larak şiddetle cinselliğe yönelik olan jelleri öneririm zira dediğim gibi ultrason jelinin egzersizlerde kuruma zamanı daha kısaa bend eöyleo ldu ama durex veya okeyin jeli kurumuyorr banyo yapınca bile hissediyosun kayganlığı... Hem o bölgenin ph değerinide bozmuyor bunları tavsiye ederim eczanede de var kozmetikçilerde de VE HATTA MARKETLERDE BİLE VARya cok cesaret verıyorsunuz. Evet 3 günde 1 haftada yapanları okudum.
Ama bulamıyorum yıne o sayfayı . Bıtenler hıkayesnı yazıyo ya o sayfayı bulamadım ...dün gece okumustum.
Ben calısıyorum. Akşam yapabılırım ancak.
Bu ultrason jeli eczanede varmı ?
Her aksam yapsam ?
kesinlikle olsa söylerdi... Rahat ol bacım sen ehrkesden daha öndesinki dr a gitmişin bu harika... Aynayla al bak incele ıkın ve deliğnin açılmaını görmeyi dene ve hattaa kulak çöpü ile ilk girişi de yapabilirsin .. Oraya bir eşyin yutulurcasına girdiğini görünce acaip bir ruh haline geleceksin ahanda buraya yazıyorum demedi deme ... Kararlı ol yeter... üşenme ve erteleme olur mu bacımayna ile başlıyorum bugün bende, inşallah tez zamanda sonuç alırım, herkes alır ınsallah.
Eczaneye gidip jel falan alacağım, yarından itibarende her gün 1 saat egzersize ayırıcam,
ben acaba normalınden cok kucuk diye mı olmuyo dıye dusunmeye başlamıstım ama öyle olsa jınekolog söylerdi di mi? Normal herşey sorun korku yuzunden cesaret edememe dedi, yanlış teshıs koymuş olamaz di mi, bahane arıyorum sankı ama artık ertelemıycem
Ayna ile başlıyorum bugün bende, inşallah tez zamanda sonuç alırım, herkes alır ınsallah.
Eczaneye gidip jel falan alacağım, yarından itibarende her gün 1 saat egzersize ayırıcam,
Ben acaba normalınden cok kucuk diye mı olmuyo dıye dusunmeye başlamıstım ama öyle olsa jınekolog söylerdi di mi? Normal herşey sorun korku yuzunden cesaret edememe dedi, yanlış teshıs koymuş olamaz di mi, bahane arıyorum sankı ama artık ertelemıycem
Egzersiz yapmaya başladığnızı aşamalarınızı eşlerinizlede paylaşmanız sizin yararnınıza olucaktır...çünkü daha sonra kasların gelişimi ile bizdeki o tabulardaki ilk gece kanı eşinizle deneemde gelmeyince (birçoğumuzdan gelmedi yahut çok az egzersizlerden sonra geldi kırmızı) sıkıntı olsun istemeyiz bacılar bunu da dikkate alın...
Ben platese benzetiyorum bu egzersizleri şimdi o bölgenin kaslarına hakim değilsiniz onlar kasıyor sıkıyor izin vermiyorr bu egzersilerle sizler artık söz geçireceksiniz onlaraaa benden deemsi:
hoşgeldin bacımmm öyle zorki nickin be bacım sesli harf azlığından yazmak zor akıldan yoksaaa unuturmuyuz seni...[sıze=2]kimsecikleeeeerrrrrr benimmmmmm yokluğumumuuuuuuuuuu hissetmemişmiiii(ben sii çoooo occedimm amaaaa.....[/sıze] [sıze=2] [/sıze]
heyyyy bacım kanama olacak diye bir kaide yokkk zatenn bazıalrının eşleri bunu sıkıntı yapyorr( doğal olarak )onun için söyledim .. Hadi bakalım bacımmm kolay gelsinnnnnnnnnkanama hangi noktada olur bilmem ama inşallah en erken zamanda olur, eşim beni mutsuz gördukçe kızıyo bu kadar kafana takma olucak sonunda dıyo ama sorun habire ertelemek, benı rahatlattıkça ustume gelmedikçe daha kotu hıssedıyorum zaten, destegınız için allah razı olsun, inşallah durdurmaz benı egzersizlerdeki olumsuz şeyler, canımda çok tatlı değildir benım bu korku geçsin artık
Gorusmek üzere kızlar, eczaneye gideceğim, inşallah herşey güzel olur
cnmmmmmmmmmmm hoşbuldukkk:)ben aynı yerdeyimm:)orta parmak:)ama ne yapim günlerdir misafirlerim vardı eşimiz kız kardeşi ankara hukukta okuyo o geldi..kayınvalidemler bendeydi biz onlardaydık bikaçgün bole geçti..dün eşimle denedik ilk kez ama bişe olmadı çünkü yine pns sertleşmesi zorduhoşgeldin bacımmm öyle zorki nickin be bacım sesli harf azlığından yazmak zor akıldan yoksaaa unuturmuyuz seni...Sana genç emir diyecem haniii nerelerdeydin ne var ne yok
Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
[sıze=2]cnmmmmmmmmmmm hoşbuldukkk:)ben aynı yerdeyimm:)orta parmak:)ama ne yapim günlerdir misafirlerim vardı eşimiz kız kardeşi ankara hukukta okuyo o geldi..kayınvalidemler bendeydi biz onlardaydık bikaçgün bole geçti..dün eşimle denedik ilk kez ama bişe olmadı çünkü yine pns sertleşmesi zorduhoş o serleiseydi ben becerebilirmiydim onuda bilmiyorumm bu arada aslında bugün hem mutlu hemde buruğum.. Bu gece samsuna gidiyorum ailemin yanına:):) cuma gecesi dönücem ama ordanda sizlere yazıcam aslında mutluyum ailemi görücem buruğum annecim bi operasyon geçiricekkk.dua edin olurmuuuuu...gökçecimm birde orda bi dr falan gidicem malum burda gidemiyorum eşimin ailesi çok biliniyo..ama samsunda babamın işindende dolayı çevremiz geniş ya burda sizlerin yardımlarınızdan daha iyi bi yardım almıcam biliyorum ama benim aslında istediğim belki daha farklı bişe uygularlar:) (uyutup vajinaya bişe sokup uyandırırlar o hala orada dururken :):)) bolece daha bi açılırda rahatlarımmm :):)))))))) )[/sıze]
bacım bakıyorumda mutlu olunca flash tv ye benzetmişin burayıelmascım çok tebrik ederim.dün bana soruyodun nasıl falan diye tatlım bıtirmişsin işte ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee.gözün aydın.mutluluklar senin olsun işte halaylar sana geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?