- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.541
canim modunu dusurme reglden sonra vaji genis oluyo hicde bosa gitmez inancini yitirme lutfeninanamıyorum ya bu kadar yaklaşmışken regl oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yine sil baştan olacak,tatilin yarısı gitcek boşu boşuna ,şimdi ben ne yapcam
ufffffffffffff sinirlerim bozuldu
gercekten huzurluyum rabbim en kisa zamanda sanada tattirsin bunu.cok guzel bi duygu birbirini seven iki kisinin tek beden olmasi.tez elden egzersizleri hizlandir ve bitir canimcanım yenmişsin kadın olmuşsun eminim çok huzurlusundur gerçekten aglayarak okudum yazdıklarını bana kızma ama seni çok kıskandım nasıl duygudur bilmiyorum seni gerçekten tebrik ediyorum emanetini sahipine sunmuşsun helal olsun sana mina
gercekten huzurluyum rabbim en kisa zamanda sanada tattirsin bunu.cok guzel bi duygu birbirini seven iki kisinin tek beden olmasi.tez elden egzersizleri hizlandir ve bitir canim
inanamıyorum ya bu kadar yaklaşmışken regl oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi yine sil baştan olacak,tatilin yarısı gitcek boşu boşuna ,şimdi ben ne yapcam
ufffffffffffff sinirlerim bozuldu
gercekten huzurluyum rabbim en kisa zamanda sanada tattirsin bunu.cok guzel bi duygu birbirini seven iki kisinin tek beden olmasi.tez elden egzersizleri hizlandir ve bitir canim
elmasss bol jel kullannn
sıcak duşşşdan sonrada olabilir hani
Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
gelinmi olsun elmascım
Evetttttt inAnamiyorum hala yani olmamis gibi geliyo git gel bile yaptim altta ustte denedim esime sordum icerdemesin die resmen oldu farkli pozisyonlarda birkac kez alabildim ama anlamadim
Evetttttt inAnamiyorum hala yani olmamis gibi geliyo git gel bile yaptim altta ustte denedim esime sordum icerdemesin die resmen oldu farkli pozisyonlarda birkac kez alabildim ama anlamadim
haha bende ilk bi saat kendime gelememiştimsüpersin ya valla Allah başka dert vermesin ilk halayını ben çekicem galibaa
tebrik ederim canım ya ne kadar güzel bol gelinli bir günhadi halaylar senin için :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyinAllah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))
artık bende gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına
Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
Aminnnn cnm allah sizlerden razi olsun sizlere borcluyum darisi tum yenemeyenlerin basina hepsi tez zamanda kurtulur insallah
Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyinAllah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))
artık bende gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?