- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.601
valla öyle oldu bacım daha çok yaptımda msj limiti aşmışım sildim.mutluyum canım yaaaaaaaaaaaaabacım bakıyorumda mutlu olunca flash tv ye benzetmişin burayı
Harika ama
Eki Görüntüle 618085 mutluluğun artsın bacımmm
maşallahhhhhhhhhhhhbi girmedimm gelincikler olmuş yaa tebrikler canlarımmmmm ayy mina elmass vallaa süpersiniz arkadaşlar benim yapamadığımı yapıverdiniz ben biliyodum zaten demiştim benden önce yenersiniz siz diye dediğim çıktı canlarım benimmm kocaman tebrikkkklerrrrrrr :122::122::124::124::124::124::124::118:
topic maş. çok canlı yeni gelinimiz olmuş ne güzel.Allah başka dertler vermesin.beni tebrik eden herkese teşekkürler...elabcım evet sen beni buraya yönlendirmiştin çok sağol.sen ve diğer arkadaşlarımın sayesinde başardım.Allah hepimizin ne muradı varsa versin....
kızlar harikasının ya sizi hayatım boyunca unutamam herhalde bu gün itibariyle 2 parmak 2. Boğuma geldim sizden ayrı kalamıyorum başaranlar yeni başlayanlar bizimde olacak inanıyorum daha dün gece 2 parmak olmamıştı sabah denedim oldu aparatin önemi buyuk bende 8 cm oldu galiba aksama 10 cm kalınlığa çıkaracağım olur demi gökçe kaç cm den sonra denemeye geceyim??? Acele etmeyeceğim olacak basaracagimmmmmmmmmm
anammm anammmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaa elmasssssssssssssssssss bacım hadi bakalım tebriklerrrrrr işte buraya kadardı
ve şimdi tüm halaylar sanaaaaa gelsin
vede tüm gangamlarda sana gelsin
hadi çiçekle eğlencemizi süsleyelimharikasın bacım çok çok tebrik ediyorummm
Sizlerin sayesinde cok saolyn kizlar tavsiyelerinizle astim allah razi olsun hepinizdenGünaydın kızlar haftasonu çok yoğundum hiç giremedim 3 gelin olmuş ne güzel yaadarısı diğerlerinin başına
valla öyle oldu bacım daha çok yaptımda msj limiti aşmışım sildim.mutluyum canım yaaaaaaaaaaaaa
Cok tesekkur ederim ederim cnm herkes biran once kurtulur umarim
süpersinnnnnnnnnnn sen daha yeni gelmedinmiiii nasıl geçtin iki parmağaaaa benimki olmuyo iki parmağa geçemiyorummmmmmmmsudenaz feci hızlısın 2-3 günde 8cm ve 10 cm e geç bol jel ile git gele alıştır ve içinde bekleterek ıkınarak çıkartmayı dene olur mu???
Ayrıca 10cm çok iyi bir kalınlık ve zaten 10-12 cm de kişi eşli denemeye geçebilir...
Ayrıca önemli olan aparatın kalınlığı yani 8cm kalınlık dimii bacımmm ... Harikasın vallaaaa tebrikler
dediğim gibi parmak zorsa aparata geç bende aparatla yenenlerdenim... Iyi yapmışın bak aparattan sonra olmuş parmağında harikaaa buuu.. Hadi ha gayrettt
Gökçe çıkardim denedim sanki dogum yaptım zaten benim en BUYUK korkum içindecekmiş kadılık kalmakti yokmuş öyle birsey olacak galiba ana iyice alışsın aparattav daha rahat oldu jeli bol bol kullanıyorum reng olmadan olsa yaaaaa yapanları görmek çok güzel.
gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrimizzzzzzzzz olmuşşşşşşşşşşşşşş ALLAHIM bidaha yaşatmasınnnnnn gözümüz aydın olsunnn darısıııı bizim başınaaaaaaaaa :):)))))))) halaylarrr sizeeee gelsinnnnnn:):))))))
elmascım çok tebrik ederim.dün bana soruyodun nasıl falan diye tatlım bıtirmişsin işte ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee.gözün aydın.mutluluklar senin olsun işte halaylar sana geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: :
canımmmmmmmmmmmmmmmm inan kendim yenmiş kadar çok sevindimmm ALLAHIM başka dert vermesin dualarını bizden esirgeme.şuan inan gözlerim dolup taşıyoSaolunnnnn kizlarrrrrr. Rvet minacom sordum ve ogazla egzersize basladim 9,11 veeeee p.....s nasil oldunu anlamadim
canım aparatın ne peki ben mum aldım ama o kocaman hiç girmiyo parmağımla yönü çok iyi bulabiliyorum hiç hissetmiyorum ama aparatla anlamıyorum:)senin aparatın ne peki?Aksam denedim olmamıştı ama kendime bir aparat yaptım 2 -3 cm le başladım girdikce 1 peçede daha sardım oda oldu derken 7-8 cm oldu biraz bekletiyorum icimde sabah egzersizden sonra 2 parmağı denedim girdi demek ki genişliyor ya arkama yastık koyup bacaklarımı açıp deniyorum bol bol jel kullanıyorum olamalı çok yoruldum bizde yaparız aparatla yap o daha rahat
BİR KİTAP OKUYORUM EVLİLİKDE 3 S DİYE BİR BÖLÜM VARtekrar tebrik ederim canım.şimdi kocanla arandaki aşk daha da katlanıyo bakışlarımız bile değişti birbirimize.herşey cinsellik değil ama buda çok önemli bana göre.
BACIM ÖYLE HEMEN koca mumu almaman normalll yaa ufakdan başlayacannnnnnnnnnnnnnnn yönde içine girdikten sonra anüse doğru iticennnnncanım aparatın ne peki ben mum aldım ama o kocaman hiç girmiyo parmağımla yönü çok iyi bulabiliyorum hiç hissetmiyorum ama aparatla anlamıyorum:)senin aparatın ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?