Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu ne hız maşallah.çok sevindim senin adına.buarada madem aparatla çalışıyorsun apaatı içinde beklet genislemesinde ciddi yararı oluyor.

Ya aksam aranip dururken esimin birşeyler yapistirmak için kullandığı silikon çubuğu vardı renksiz mumdan biraz daha ince onun etrafını peçeye ve strecle kapladım eldiven geçirip iyice yıkıyorum sabuna jel sürüyorum bolca olur inş ama senin tek parmak tamam mi mumu incelt peceteyle kalinlastirirsin olmadı olur başarırız bizde egzersizimizi yapalım

gökçecim peki nasıl ilerliyim?burda hep bakkal mumu dendi ama onlar baya bi kalın olmuyoki peki aparatımı nasıl hazırlıcam?

bacım msj attımmm allık fırçası veya kalem bildiğimiz kurşun kalem bunların etrafını havlu kağıtla veya peçeteyle sararak yahut mumları bıçakla incelterek istediğin kalınlığı başarabilirsin... zatennn şöylebir istekle bak etrafına bissürü obje bulucan aparat yapana dek bana demişlerdi ve ben allık fırçası rımel :) kalem tüm kozmetikleri kullandım:):)

bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...

1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr

ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler

hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize

Son düzenleme:

seniii koskocamnnnnnnnn seviyorummmm bu nasıll güzelll bi motive etmektirrrrrrrr:):)))))))))))))

artık bende gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına

Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hepinizi çoooooook tebrik ederim canlarrr.... sizin adınıza çoook sevindim... halaylar sizeeeeee....... hopppaaaa inanılmaz mutlu oldummm
minacım seni ayrıca tebrik ederim aynı zamanlarda yazmaya başlamıştık galiba sen yendin ben kaldım....

(ama ben hala yapamadığım için çok mutsuzum.. bütün haftasonu çok çalıştım yarım santim bile ilerleyemedim dün gece 9cmlik aparatı soktum biraz beklettim sonra afedersiniz lavaboya kadar gittim geldim sokamıyorum 1 saat uğraştım olmadı 5 dakika önce giren şey 5 dakika sonra olmadı .. hem ağlıyorum hem uğraşıyorum en sonunda eşim geldi ve beni kaldırıp yat artık dedi yarın olcak inşallah diye)
ne yapıcam artık şu an bile ağlıyorum.. güya cumaya kadar yenecektim de tatile çıkacaktık cumartesi günü.. eşim yerimizi bile ayırttırdı

Olcak olcak ben eminim herkez gelin olcak bakin ben ki yendim herkes yener inanin ve inat edin egzersiz yaptikca inanciniz gelecek inanin penis aparattan daha kolayyyyy
canımmmmmmmm innnşallahhhhhhhhhh inşallahhh sizlerin duası bizlerinde çabasıyla inşallah bizimde halayımız çekilecek inşallahh:)bu arada eşimde hep bana diyoki parmağın kemikli ondan korkmuyosunda pns et ondan niye korkuyosunn(

arkadaslar ben 25 inde dr a gittim dün eve döndüm yendim çok şükür murat ulusoya gidenler kısmında ayrıntılı yazdım bir püf noktası ....burundan nefes alın aparatı alırken,ama verirkeen hüffffffffffff diye vermeyin,hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diye verin yani ağız büzülmeyecek nefes veririken benim yanlışımı dr gördü ve müdahale etti insallah basaroırsınız hepiniz

BELKİ FAYDASI OLUR ORADA YAZDIĞIMI KOPYALADIM
Canım merhaba demek öyle o zamann burada gidisatımızı konusabiliriz çok sevindim senin de basarmana... benim aparatlarda sorunum olmadı ama esimle olacağı zaman otomatikman yapma falan diyordum esim dr.u aradı aparatlarla gelin dedi ,esim önceden dr varken asla böyle bişi olmaz diyordu ama benim ağladığımı görünce cözmek için gittik içeri muayenehaneye aldı sen deneyeceksin dedi ben banyoya gidip ağladım basıma bunlarda mı gelecekti diye,esim sarıldı o bir dr öyle düşün dedi...iyi ki gitmişim aparatı sokarken dr anında yanlışımı buldı ben burundan nefes alıp üffffffffffhhhhh diye veriyordum dr.hayır yanlıs nefesini haaaahhhhhhhh diye vereceksin dedi gerç, büyük aparatı alıyordum ama yanlış almışım böyle yapınca süper oldu,sonra eşim denedi oldu,en son esim eldiven giydi 1 parmak,2 ve 3 parmak denedi önce kastım dr.hayır dedi orada acı yok bunu unut aparatı rahatça aldın dedi nefes verirken yüzünü asma gül dedi ve oldu...

otele geldik su an okuyanlara garip gelecek ama bir kadın doğumcu nasılsa o da öyle, bu bir iş, orada rahat oluyorsunuz baslayınca...

sonra esimle nefesi doğru alıp vererek basardım ama 12 yıl hep bir bacağım yataga sabit çok az giriş olduğu için iki bacağım açık zor kabullendim...

su an iki bacağımı esimin sırtına da koyuyorum tek sorun girip çıkarken mide bulantısı,idrar sıkışıklığı gibii hisler bunlarda alışık olmadığım için...ama benim için mucize...

bugün ödevlerime basladım en büyük aparat günde 20 kez olacak önce ayaklarım yerde denedim sonra iki ayağımı havaya kaldırdım baktım o da oluyor sonra aparatın üstüne çıkıp denedim o da oldu lütfen gülmeyin :))) esimle bile bu kadar rahat değilim ama anladım ki alıstırmalara devam edersem bir de aparatı git gel yaparsam kısa sürede alışıcam...

:nazar
AHHH GÖKÇEM AHHHH SEN OLMASAYDIN KESİNLİKLE BU AŞAMALARA GELEMEZDİM İNAN ÇOK KİŞİNİN DUASINI ALIYORSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM BACIM AYRICA DİYER ARKADAŞLARDA O KADAR TATLIKİ HEP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR ALTHELA YASEMİN SUAN HATIRLAYAMADIGIM ÇOK KİŞİ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

Dogru penis aparattanda parmaktanda daha kolay daha az aci oluyo baski fazla hissedebilirsin boyuttan dolayi ama aci yokkkkkkkk

Mutsuz olmak ve pes etmek yokkkk kafani rahatlak ben parmaktan sonra direk 9 cmle basladim olcmeden yaptim aparati basardiktan sonra olctum sonra 11 e gecerkende ayni sekilde olcmedim zorladim inat ettim ve olduuu parmak gibi dusun o bogumu gecince rahatlayacagini dusunmnn ben hep ole yaptim o iki cmi asarsam sonrasinda aci yok dedim ve ikinarak ittirdim bol bol nefes al ve sicakta yap ben dun resmen elektrik sobasini popoma yapistirdim:))) edim yandi biraz:)

çok sağol tatlım pes etmeyeceğim inşallah etmiyorum da ama olmadıkça moralim çok bozuluyor bu sefer hiç olmuyor işte böyle sizin sayenizde iyice moral bulup gaza getiriyorum kendimi ççoooook sağol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…