- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.621
evet sıralama aynen doğru canımBİR KİTAP OKUYORUM EVLİLİKDE 3 S DİYE BİR BÖLÜM VAR
sevgi
saygı
seks
diye elbette önemli ama en önemlisidir diyemeyeceğim
herkes kurtulsun inşallh bacıalrrrrr DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAMMMMMMMM
Kızlar harikasının ya sizi hayatım boyunca unutamam herhalde bu gün itibariyle 2 parmak 2. Boğuma geldim sizden ayrı kalamıyorum başaranlar yeni başlayanlar bizimde olacak inanıyorum daha dün gece 2 parmak olmamıştı sabah denedim oldu aparatin önemi BUYUK bende 8 cm oldu galiba aksama 10 cm kalınlığa çıkaracağım olur demi Gökçe kaç cm den sonra denemeye geceyim??? Acele etmeyeceğim olacak basaracagimmmmmmmmmm
BACIM ÖYLE HEMEN koca mumu almaman normalll yaa ufakdan başlayacannnnnnnnnnnnnnnn yönde içine girdikten sonra anüse doğru iticennnnn
ve bol jellle
gökçecim peki nasıl ilerliyim?burda hep bakkal mumu dendi ama onlar baya bi kalın olmuyoki peki aparatımı nasıl hazırlıcam?
kızlar görüşelim sonra kahvaltı yapıcam daha
bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...
1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr
ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler
hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize
seniii koskocamnnnnnnnn seviyorummmm bu nasıll güzelll bi motive etmektirrrrrrrr:):)))))))))))))
Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyinAllah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))
artık bende gelin oldum.başardım bitti işte.kurtuldum.darısı diğer arkadaşlarımın başına
Gokceeeeeeeeeeeeeee Olduuuuuuuuuuuuu. Saskinim oldunu anlamiyorum bile ama olduuuu
canımmmmmmmm innnşallahhhhhhhhhh inşallahhh sizlerin duası bizlerinde çabasıyla inşallah bizimde halayımız çekilecek inşallahh:)bu arada eşimde hep bana diyoki parmağın kemikli ondan korkmuyosunda pns et ondan niye korkuyosunnOlcak olcak ben eminim herkez gelin olcak bakin ben ki yendim herkes yener inanin ve inat edin egzersiz yaptikca inanciniz gelecek inanin penis aparattan daha kolayyyyy
bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...
1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr
ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler
hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize
canımmmmmmmm innnşallahhhhhhhhhh inşallahhh sizlerin duası bizlerinde çabasıyla inşallah bizimde halayımız çekilecek inşallahh:)bu arada eşimde hep bana diyoki parmağın kemikli ondan korkmuyosunda pns et ondan niye korkuyosunn(
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hepinizi çoooooook tebrik ederim canlarrr.... sizin adınıza çoook sevindim... halaylar sizeeeeee....... hopppaaaa inanılmaz mutlu oldummm
minacım seni ayrıca tebrik ederim aynı zamanlarda yazmaya başlamıştık galiba sen yendin ben kaldım....
(ama ben hala yapamadığım için çok mutsuzum..bütün haftasonu çok çalıştım yarım santim bile ilerleyemedim dün gece 9cmlik aparatı soktum biraz beklettim sonra afedersiniz lavaboya kadar gittim geldim sokamıyorum 1 saat uğraştım olmadı 5 dakika önce giren şey 5 dakika sonra olmadı .. hem ağlıyorum hem uğraşıyorum en sonunda eşim geldi ve beni kaldırıp yat artık dedi yarın olcak inşallah diye)
ne yapıcam artık şu an bile ağlıyorum.. güya cumaya kadar yenecektim de tatile çıkacaktık cumartesi günü.. eşim yerimizi bile ayırttırdı
Mutsuz olmak ve pes etmek yokkkk kafani rahatlak ben parmaktan sonra direk 9 cmle basladim olcmeden yaptim aparati basardiktan sonra olctum sonra 11 e gecerkende ayni sekilde olcmedim zorladim inat ettim ve olduuu parmak gibi dusun o bogumu gecince rahatlayacagini dusunmnn ben hep ole yaptim o iki cmi asarsam sonrasinda aci yok dedim ve ikinarak ittirdim bol bol nefes al ve sicakta yap ben dun resmen elektrik sobasini popoma yapistirdim:))) edim yandi biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?