- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.641
Ya cok cesaret verıyorsunuz. Evet 3 günde 1 haftada yapanları okudum.
ama bulamıyorum yıne o sayfayı . bıtenler hıkayesnı yazıyo ya o sayfayı bulamadım ...dün gece okumustum.
ben calısıyorum. akşam yapabılırım ancak.
bu ultrason jeli eczanede varmı ?
her aksam yapsam ?
bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...
1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr
ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler
hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize
canımm.. o kadar umutsuz bir anda gördüm ki yazdıklarını anlatamam.. dedim ki gökçe bile benden umudu kesmemiş ben niye kendim den kesiyorum.. çok sağol bacımmmbu akşam inşallah yine uğraşacağım hatta şimdi...
bu arada kızlar ben egzersiz süresince hiç eşimle deneme yapmadım belki de olacak bilmiyorum bu gece bi deneyelim istiyorum dua edin...
Yazdıklarınız insanı umutlandırıyo hakkaten, eczaneye uğradım erkenden, prezarvatıf, stabıl eldivenler, durex play kayganlaştırıcı jel aldım bir de.
Eşimin parmağıyla oluyoda kendi parmağımı goturemıyorum ben aparat falan diyosunuz ya öyle denıycem yarından itibaren, inşallah sonuc alırım kısa zamanda, deneyıpte korkup durunca cesaretım kırılsın ıstemıyorum artık.
çok sağol tatlım pes etmeyeceğim inşallah etmiyorum da ama olmadıkça moralim çok bozuluyor bu sefer hiç olmuyor işte böyle sizin sayenizde iyice moral bulup gaza getiriyorum kendimi ççoooook sağol tatlım..
elmascım geçen sendin değil mi 11 cm alıyorum dedin hatta bende daha kaç cm almayı düşünüyorsun demiştim ay canım şimdi aklıma geldi de güldüm
Ay eeet bendim inatla zorlayan parmak 9 11 zirlaya zorlaya yendim o yuzden sormustum size yansada zorluyorum hatami die:)
yendin ya sonuca bak
yendin ya sonuca bak
tebrık ederız yenen arkadasımızı ıns dıgerlerıde bu ısı basarıcak
Eweeeetttt diger denemelerde sonuc alirsak ne ala ama inaniyorum onlarda basarili olacagim
alırsın canım merak etme hangi pozisyonda yendin yazdın mı hatırlamıyom ama bi bakcaksın ki başka pozisyonlarda da yapıyosunyani bir kere beyninin oyunundan kurtuldun ya gerisi gelir hiç sıkma kendini
bu vajınısmus yenenenler hıkayelerını yazdkları baslık nerde ? bulamıyorummmm
bu vajınısmus yenenenler hıkayelerını yazdkları baslık nerde ? bulamıyorummmm
Ilkten alttaydim ilk giris ole oldu sonra uste gectim kendim yapmak istedi sirtim esime donuktu sonrada esim yuzume donuktu uc pozisyonda da denedim anlamadim pek icerdeykende sadece giriste yanma hissettim o nedenle ben girmedi galiba deyince farkli pozisyonlar denedik girisi zorluyoruz bence dedik tecrubesiz oldugundan anlamadim esim icerdeyim dio ben yok o aciyan yerdedin girmedin tam diyip durdum:) cahilillikgit gelde yaptim alissin die ama odev gibi yaptigimizdan ve saskinligimizdan esim icinde benim icinde zevkten cok bilimsey deney yapar gibiydik yok icerde yok degil falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?