Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adımı burda görmek umudu mu te cesaretimi tazeledi sağol canım inşallah.

Yaa kızlaar ben yendikten sonra 10-15 kere felan birlikte olmuşuzdur eşimle ama ben hala egzersiz yapar gibi önce parmaklarımla genişletiyorum yoksa direk olmuyo normal mi yaaa yardım edin biii

kızlar aylar önce bir jinekoloğa gidip berbat bir şekilde vajinal muayene olmuştum ve vajinismus demişti doktor.. bu yanıt beni tatmin etmedi başka sorunlarım içinde tavsiye edilen başka bir doktora gittim ve az olarak vajinal muayene oldum. ve doktorum bana %80 vajinismus değilsin dedi!!! sen vajinismus olamazsın, çünkü sadece girişte sorun var devamında yok dedi.. girişteki sorun da bir parçamı neymiş.. halletmeye çalışıcaz onu da.. hayatımın en mutlu günü bugünnn... bence kesinlikle bu şüpheyi yaşayanlar bir daha güvendikleri bir jinekoloğa gitsinler.. ben 7 aydır bu kabusla yaşadım, umudum tükenmişti, boşanmak bile geçiyordu aklımdan ta ki bugüne kadar!! yanılabilirsiniz kızlar lütfen bu dediklerimi ciddiye alın...

regl im ve 1 hfta beklemek zorundayım umarım regl bitince tekrar başa sarmam eş denemesi yapmak istiyorum bissürü yenen olmus ne güzel darısı bize artık...........

Insallah cnm sonraki denemelerimin oncesinde de egzersiz yapmalimiyim direk mi denemeliyim sen nasil yaptin

Canım ben egzersiz yapmadım hiç egzersizsiz yendim yani sadece yendiğim gece eş parmağı yapmıştım ama bence kendini egzersize şartlama sen yendin sonuçta oraya penis girebiliyo bunu artık biliyorsun egzersizsiz dene derim ben ama çok zorlanırsan ki sanmıyorum zorlanacağını yine bir kaç denemende yaparsın egzersizini sonra yavaş yavaş bırakırsın

kaç cm aparattaydın abcım ne malummmm belkide olurrrr kendini ruhunu da hazır hiddettiğindee illa olucak kaygısını bir kenara koyarak dene bence;21:

kızzzz beray nerelerdeydin koca haftasonu

kesinlikle denee dene dene... Durmak yok egzersize devam bacılarrr

seherrrvakti
Beni unuttunuz kizlar...en eski benim! 3 parmak aliyorum yarin deneme yapicaz.dua edin bana bu hafta gelin olayim DEDİĞİM GİBİ İSMİNİ YAZDIĞIM YAZAMADIĞIM BİR ÇOK BACI VAR YOKSAA UNUTULMASSIN SEN BU HAFTA SONUNA KALMASSIN AMA EN GEÇ ÇARŞMBA BİTER İNŞLH

VE DAYA DA ARTIK REGL SONRASI İNŞLH HALLEDECEKTİRRRRRR

sınavlardan pek vakit bulamıyorum nete gelmek için sizleri tebrik edemedim hepinizi tebrik ederim gerçekten çok sevindim . sonunda kurtuldunuz bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…