- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.661
bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...
1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr
ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler
hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize
bende aynen senin gibi emin olmak için bu üç pozisyonda denemiştimcanım ilkinde zaten öyle oluyo zevk falan olmuyo merak etme sonraları oda olur inş
Insallah canimmmm sen nasil alistin mi rahat misin artik cnm:)
alıştım canım yavaş yavaş herşey oturuyo çok şükür
sanada merhaba canim nasilsinmeraba kızlar ben gldm
ins canim dua ediyorum herkese.sen 3parmaktasin madem bitti sayalim hadi bakalim haberini bekliyorumBeni unuttunuz kizlar...en eski benim! 3 parmak aliyorum yarin deneme yapicaz.dua edin bana bu hafta gelin olayim
hayir canim ins basa donmiceksin.bunu dusunme bile seninde haberini almak istiyorum ins.regl im ve 1 hfta beklemek zorundayım umarım regl bitince tekrar başa sarmam eş denemesi yapmak istiyorum bissürü yenen olmus ne güzel darısı bize artık...........
Insallah cnm sonraki denemelerimin oncesinde de egzersiz yapmalimiyim direk mi denemeliyim sen nasil yaptin
kaç cm aparattaydın abcım ne malummmm belkide olurrrr kendini ruhunu da hazır hiddettiğindee illa olucak kaygısını bir kenara koyarak dene bence;21:canımm.. O kadar umutsuz bir anda gördüm ki yazdıklarını anlatamam.. Dedim ki gökçe bile benden umudu kesmemiş ben niye kendim den kesiyorum.. çok sağol bacımmmBu akşam inşallah yine uğraşacağım hatta şimdi...
Bu arada kızlar ben egzersiz süresince hiç eşimle deneme yapmadım belki de olacak bilmiyorum bu gece bi deneyelim istiyorum dua edin...
kızzzz beray nerelerdeydin koca haftasonukızlarrr gelin olmuş gidiyorsunuzz demekk
Ayyyyyy inanın bana çok sevindimmO kadar mutlu oldum ki.
Allah başka dert,sıkıntı vermesin inşallah.Bundan sonra her gününüzün tadını çıkaracaksınız.
Hepinizi tebrik ediyorum
Halaylarr size gelsinnn haydeeeeeeee:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124:
kesinlikle denee dene dene... Durmak yok egzersize devam bacılarrryazdıklarınız insanı umutlandırıyo hakkaten, eczaneye uğradım erkenden, prezarvatıf, stabıl eldivenler, durex play kayganlaştırıcı jel aldım bir de.
Eşimin parmağıyla oluyoda kendi parmağımı goturemıyorum ben aparat falan diyosunuz ya öyle denıycem yarından itibaren, inşallah sonuc alırım kısa zamanda, deneyıpte korkup durunca cesaretım kırılsın ıstemıyorum artık.
naptin bacim?
bende iyiyim canim.aman iyi olmus kurtuldugun yoksa senin durumunu dusunemiyorum bilene olsun bacım.. Ev süpür sil amcamalra git..... Falan...
Bu arada kocam sunumunu yapmışşşşşşş kurtuldummmmmmmmmmmmmmşükürler olsun bu işden de
sende ne var ne yok
bende iyiyim canim.aman iyi olmus kurtuldugun yoksa senin durumunu dusunemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?