- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.461
bende adetim bitsin yaptırayım diyorum ama düşüncesi bile kasıyo beni.ya bir aydır yapıyorum acımadığını biliyorum ama alta geçmek olunca eşime güvenemiyorum yanlış yapacak die
Bu arada hopefor hanim hosgeldin sefalar getirdin
kararımı verdim zaten adetim bitsin altta yapmam lazım.bende yoruldum bir aydır üstte
Bende altra esim kut die girecek die kasiodum alttayken penisi ben yonlendiriorum acikbolcak ama elimle uc kusmini yariya jadar ben sokuyorum gerisini esim hallediyonacizane ravsiye cnm
canım bi yapsan elabın da dediği gibi daha rahat edeceksin, korkma bıstığım sadece aparat alırken ya da kendi parmağını alırken rahat bıraktığın gibi rahat bırak kendini kocanın parmağını alırken de, ben ilk yaptığında girdimi dedim evet içerde dedi hiç hissetmedim bile sadece rahat bırak kendini bak ondan sonra ne kadar kolay olacak. hem sorumluluğu da üstünden atıyosun allta oluncadaha rahat oluyo, sen ilk adımı at sonrasını yine konuşuruz elabın dediği gibi
inş canım deneyeceğim zaman yine yazarım buraya
teşekkür ederim elabım seffalar buldum
Bende altra esim kut die girecek die kasiodum alttayken penisi ben yonlendiriorum acikbolcak ama elimle uc kusmini yariya jadar ben sokuyorum gerisini esim hallediyonacizane ravsiye cnm
ya zaten onu anlamıyorum altta olunca bende bi yerleştireyim öle dedim olmadı bi türlü.neyse artık adetim bitsin çalışmalara yine devam inş
allahım sen ceceme zaman bolluğu verde çok çok denesin halletsin kurtulsun artık bu illetten...ay ne varmış uslubumda yaValla neysem öyle çıkıyo nasıl gözüküyorum ordan acep Bu arada kocanada iyi ettin valla ben acımıyorum kızdığımda korkuyo beden eşim sen çok zalimsinn çok der bana hep Ama tatlım o benim ya kıyamam ben ona yinede sende dışardan kıy içinden kıyma hakettiği zaman sevicen kocayı yoksa rahata biniyo uyuzlara.. Kendine iyi bak duanı eksik etmede bende yeniyim şu illeti canım şöyle dua et bo lbo lzamanı olsun deneme yapmak için de zamansızlıktan ve aksiliklerden olmuyor benimkisi çünkü:))
aynen kimsenin umrunda değil kan valla ona odaklanma sen canım ozaman direk işini yap inş. Olacaktır...
iyimisin bacımmmm..uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
günaydın baım bakıyorumda sen gayet bol giriyosun kaynanaymış dersçalışmaymış etkilemiyor... Bende tatile geldim kızkardeşimegünaydın kızlarrrr
elmassss yaaa harikasın 1 de başarınca 2 olmayınca istediğin gibi öyle umutsuzluğa kapılmak yok artık... Insanların yemeklerden aldıkları tadlar bile her an değişir... O yüzden inişler çıkışlar olucaktır onlara takılıp kalmamak gerek dimi bacım... Ayrıca çok sevindim3.durumaagunaydinnnnnnnlarrrrrrrrrr. Kizlar cok mutluyum daha dun unutsuzjen olnadi galiba derken dun aksamki ucuncu deneme harikaydi bir bucuk saatten fazla surdu ve git gide dahada alisti baktim kasiyorum sizin tavsiyenizi dinkeyip popomun altina yastik koydum cooookkkk rahatti aci falan yok anlayacaginiz. Bide ayiptir solemesi sole yaptik ben ustteyken oturabilmem icin esimin tam ereksiyon olmasi gerekiyidu. Alttayken tam ereksiyon olmadan girmeyi denedi ve daha rahat girdi sonra git gel yapmaya basladikca tam ereksiyon oldukucuk bi tavsiye eslerinizi bu konuda uyarabilirsiniz ben daha rahat ettim. Kuzlar pes etmeyin bakin bana belkide taniyo die en cok soylenen en ufak biseyde gayalkirikligina ugeayan ben alti egzersizde falan yendim. Pesine ilkini yaptim yok ikinci olmadi die soylendim inat ettim ucuncude sonuc aldim. Lutfen ustune gidin ben hep ohle yaptim bu yanma tada hissettigim her ne ise oldurmez ya dedim. Gercekten aci yok. Bacaginizi rahatlatin yeter esim icerdeyken bende eahat pozisyonu bulim die bacaklarimi oynatip durdum inanin minicik bi kasmada bile veynimizi sartladimiz icin aciyo gibi gelio. Ana sonra sonra kendimu telkin ederek rahatladim. Aci yok sadece jasini kasiosun hatta acerdeyken sik birak bile taptim :) belki oda rahatlatir die anlayacaginiz tum bahak ve vajen sekillerini denedim :) en rahati popoya tastik vacaklar esin sirtinda bagli Kizlar acik yazdiysam kusura bakmayin geveslenin die yazdim belki en mizmiz olanim aranizda bakin ben yaptiysam hepiniz taparsiniz inattrtt edin
karşılaşamaz olduk evde de değilim diye msn açamıyorum bacım... Nasılsın ne var ne yok... Ben dün kızkardeşime geldim.. Tatile..canım bi yapsan elabın da dediği gibi daha rahat edeceksin, korkma bıstığım sadece aparat alırken ya da kendi parmağını alırken rahat bıraktığın gibi rahat bırak kendini kocanın parmağını alırken de, ben ilk yaptığında girdimi dedim evet içerde dedi hiç hissetmedim bile sadece rahat bırak kendini bak ondan sonra ne kadar kolay olacak. Hem sorumluluğu da üstünden atıyosun allta oluncaDaha rahat oluyo, sen ilk adımı at sonrasını yine konuşuruz elabın dediği gibi
teşekkür ederim elabım seffalar buldum
allahım sen ceceme zaman bolluğu verde çok çok denesin halletsin kurtulsun artık bu illetten...
iyimisin bacımmmm..
günaydın baım bakıyorumda sen gayet bol giriyosun kaynanaymış dersçalışmaymış etkilemiyor... Bende tatile geldim kızkardeşime
elmassss yaaa harikasın 1 de başarınca 2 olmayınca istediğin gibi öyle umutsuzluğa kapılmak yok artık... Insanların yemeklerden aldıkları tadlar bile her an değişir... O yüzden inişler çıkışlar olucaktır onlara takılıp kalmamak gerek dimi bacım... Ayrıca çok sevindim3.durumaaHadi bakalım başarılarrrr
girersin girersin ba bana taaaa nerelere geldim hala giriyorum...kızlar ben çıkıyorum.şehir dışına gidiyorum bisüre olamicam.geldiğimde görüşmek üzere hoşçakalınözleyin beni gelene kadar
yok kız onlar olsa giremem.geldiler bikaç gün sonra şehir dışına gittiler görümcemeyarın geliyolar bugünde ben gidiyorum salı günü döncem inş.en azından bikaç gün beraber kalmamış olcaz tabi gelince eşimde olmicak onlarla yalnız olcam bikaç gün iş gezisine gitti
wawwwwwwwwwwwwwwww harikasın bacımmmmmmmmm hiçde girmezmiş nete okadar yazayım dedim ne ettin diye msjları...kızlarrrrr bn tamamen hallettim sanırımmm iki haftadırr kolaylıkla ilişkiyee girebiliyorum alıştı sanırımm artıkkk cok mutluyummm belki yakında teyze bile olabilirsinizz inşş=))))
gelsin halaylar
tebriklerrrrr
ve tüm gangamlar sana
ve bu çiçeklerde benden sana yarennnnnnnn tebrikler bacım
:104: birde teyze olsakk oh ohhh harikaaa
kızlarrrrr bn tamamen hallettim sanırımmm iki haftadırr kolaylıkla ilişkiyee girebiliyorum alıştı sanırımm artıkkk cok mutluyummm belki yakında teyze bile olabilirsinizz inşş=))))
Saol cnm benimmmmmmm sayenizdeeeeee . Yilmak yok yolaaaaa devammmmmmallahım sen ceceme zaman bolluğu verde çok çok denesin halletsin kurtulsun artık bu illetten...
iyimisin bacımmmm..
günaydın baım bakıyorumda sen gayet bol giriyosun kaynanaymış dersçalışmaymış etkilemiyor... Bende tatile geldim kızkardeşime
elmassss yaaa harikasın 1 de başarınca 2 olmayınca istediğin gibi öyle umutsuzluğa kapılmak yok artık... Insanların yemeklerden aldıkları tadlar bile her an değişir... O yüzden inişler çıkışlar olucaktır onlara takılıp kalmamak gerek dimi bacım... Ayrıca çok sevindim3.durumaaHadi bakalım başarılarrrr
merhabalar; yeni üye oldum ama forumu nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?