Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende adetim bitsin yaptırayım diyorum ama düşüncesi bile kasıyo beni.ya bir aydır yapıyorum acımadığını biliyorum ama alta geçmek olunca eşime güvenemiyorum yanlış yapacak die

canım bi yapsan elabın da dediği gibi daha rahat edeceksin, korkma bıstığım sadece aparat alırken ya da kendi parmağını alırken rahat bıraktığın gibi rahat bırak kendini kocanın parmağını alırken de, ben ilk yaptığında girdimi dedim evet içerde dedi hiç hissetmedim bile sadece rahat bırak kendini bak ondan sonra ne kadar kolay olacak. hem sorumluluğu da üstünden atıyosun allta olunca daha rahat oluyo, sen ilk adımı at sonrasını yine konuşuruz elabın dediği gibi

Bu arada hopefor hanim hosgeldin sefalar getirdin

teşekkür ederim elabım seffalar buldum

allahım sen ceceme zaman bolluğu verde çok çok denesin halletsin kurtulsun artık bu illetten...

uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
iyimisin bacımmmm..

günaydın kızlarrrr
günaydın baım bakıyorumda sen gayet bol giriyosun kaynanaymış dersçalışmaymış etkilemiyor... Bende tatile geldim kızkardeşime

elmassss yaaa harikasın 1 de başarınca 2 olmayınca istediğin gibi öyle umutsuzluğa kapılmak yok artık... Insanların yemeklerden aldıkları tadlar bile her an değişir... O yüzden inişler çıkışlar olucaktır onlara takılıp kalmamak gerek dimi bacım... Ayrıca çok sevindim3.durumaa Hadi bakalım başarılarrrr

karşılaşamaz olduk evde de değilim diye msn açamıyorum bacım... Nasılsın ne var ne yok... Ben dün kızkardeşime geldim.. Tatile..

2gün evde misafirim vardı yemek ev temizlik derken vede sonrada aöf sınavlarım var olucak ama geldim tatile işte sıkıldım diye.. Bizim adamda anasına gitti....:)

böyleee zaten okullarda açılıcak ufff

Sende iyisindir inşlh...

yok kız onlar olsa giremem.geldiler bikaç gün sonra şehir dışına gittiler görümcemeyarın geliyolar bugünde ben gidiyorumsalı günü döncem inş.en azından bikaç gün beraber kalmamış olcaztabi gelince eşimde olmicak onlarla yalnız olcam bikaç güniş gezisine gitti

kızlar ben çıkıyorum.şehir dışına gidiyorum bisüre olamicam.geldiğimde görüşmek üzere hoşçakalınözleyin beni gelene kadar
girersin girersin ba bana taaaa nerelere geldim hala giriyorum...

hadi bakalım üzülme allah kavuştursun kocanada...

iyi gezmeler.... iyi eğlenceler

kızlarrrrr bn tamamen hallettim sanırımmm iki haftadırr kolaylıkla ilişkiyee girebiliyorum alıştı sanırımm artıkkk cok mutluyummm belki yakında teyze bile olabilirsinizz inşş=))))

kızlarrrrr bn tamamen hallettim sanırımmm iki haftadırr kolaylıkla ilişkiyee girebiliyorum alıştı sanırımm artıkkk cok mutluyummm belki yakında teyze bile olabilirsinizz inşş=))))
wawwwwwwwwwwwwwwww harikasın bacımmmmmmmmm hiçde girmezmiş nete okadar yazayım dedim ne ettin diye msjları...
harikasın tebrikler

halaylar sana bacımmmm

gelsin halaylar

tebriklerrrrr

ve tüm gangamlar sana

ve bu çiçeklerde benden sana yarennnnnnnn tebrikler bacım

:104: birde teyze olsakk oh ohhh harikaaa

gelsin halaylar

tebriklerrrrr

ve tüm gangamlar sana

ve bu çiçeklerde benden sana yarennnnnnnn tebrikler bacım

:104: birde teyze olsakk oh ohhh harikaaa

sizlerinnn sayesindee aslındaa atlatalı cokk olduuu ama hala giremioduk ilişkiyeee onudaa atlattımm inanılmazzzz derkennn basardımmm vallah sizden güç aldımm sağolasınn kızlarr=)))

gözün aydın yarencimmm düzene girdiğine sevindimmminşaallah bebiş haberleriylede gelir bizi sevindirirsinnn

Saol cnm benimmmmmmm sayenizdeeeeee . Yilmak yok yolaaaaa devammmmmm

kızlar ben iki haftadır yapıyorum egzersiz leri dün ancak 7 buçuk cm alabildim fazlası için zorlayip kendimi korkutmak istemedim ama bu akşam artık olsun istiyorum birde ben bu işi kendim değilde eşim yapsin istiyorum yani çünkü sürekli ben üstte demiyorum çokta yoruluyorum ben altta olayım diyorum ama yinede bi parça korkum var ne olur bana bi akıl verin yardım istiyorumm

mrb ben sonunda yeni üye olabildim günlerdir ziyaretçi olarak hep konuları takip ettim burada bu vajı denen olayı alt edeceğimi düşünüyorum hepinizden desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…