- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.021
sana özelden mesaj atamıyorum denedim ama canım ben 14 ocakta yendim ben üssteyken yendim dediğim gibi nefes tekniği ile ıkınıyorsun nefes alarak vajinan iyice açılcak sonra. şöyle söyleyim tuvaletini yapar gibi ıkın derin nefes alarak nefesi verirken ittir yani otur...öyle iki üç nefeste tamamını alıyosun.. yanmaya gelince bazen ilk girişte oluyo hala ama hani ona acı bile demezsin hemen ağzında bi acı oluyo ama zaten girince hiç bişey kalmıyo... ben ilk yaptığımda gel git yapmakta zorlandım ama ikinci ve üçüncüde artık normal olmaya başladı... dedğim gibi yanma yok denecek kadar azalıyo ilerledikçe onu hiiiç dert etme sen... sonra kendi sürekli istiyorsun zaten inan ki :) şimdi çook rahatım yanma olsa bile girişte geçeceğini bildiğim için dert etmiyorum düşünmüyorum bile ve hala nefes tekniğini uygulayarak alıyorum içime ben :)
sana özelden mesaj atamıyorum denedim ama canım ben 14 ocakta yendim ben üssteyken yendim dediğim gibi nefes tekniği ile ıkınıyorsun nefes alarak vajinan iyice açılcak sonra. şöyle söyleyim tuvaletini yapar gibi ıkın derin nefes alarak nefesi verirken ittir yani otur...öyle iki üç nefeste tamamını alıyosun.. yanmaya gelince bazen ilk girişte oluyo hala ama hani ona acı bile demezsin hemen ağzında bi acı oluyo ama zaten girince hiç bişey kalmıyo... ben ilk yaptığımda gel git yapmakta zorlandım ama ikinci ve üçüncüde artık normal olmaya başladı... dedğim gibi yanma yok denecek kadar azalıyo ilerledikçe onu hiiiç dert etme sen... sonra kendi sürekli istiyorsun zaten inan ki :) şimdi çook rahatım yanma olsa bile girişte geçeceğini bildiğim için dert etmiyorum düşünmüyorum bile ve hala nefes tekniğini uygulayarak alıyorum içime ben :)
cevap için teşekkür ederim canım.umarım bizlerde kurtuluruzda gerçek bi karı koca oluruz.Kocama diyorum ki biz şimdi yarı karı koca oldukmu gülüyo banaaa
selam ben de üstteyken yendim. ama hala alışamadım yani rahat değilim ve kasılmam oluyor arada yine . sen alışma evresini atlattın mı ne kadar zamanda alışılıyor sence?[/QUOTE
ben ilk üstte yendim ama sonra hep altta devam ettim daha kolay oluyo çünkü... ben ilk iki ilişkide gel git yavaş yavaş yaptım daha sonra gayet iyi normal olmaya başladı alışma çook zaman almadı yani canım... ama egerüstte devam ediyorsan etme alta geç göreceksin daha rahat
selam ben de üstteyken yendim. ama hala alışamadım yani rahat değilim ve kasılmam oluyor arada yine . sen alışma evresini atlattın mı ne kadar zamanda alışılıyor sence?[/QUOTE
ben ilk üstte yendim ama sonra hep altta devam ettim daha kolay oluyo çünkü... ben ilk iki ilişkide gel git yavaş yavaş yaptım daha sonra gayet iyi normal olmaya başladı alışma çook zaman almadı yani canım... ama egerüstte devam ediyorsan etme alta geç göreceksin daha rahat
teşekkür ederim canım. tavsiyeni uygulayacam. kontrol bende olsun die alışana kadar üstte deneme yapmaya kararlıydım yoksa:))
kızlar nabersiniz ? yaklasık 12 gündür giremiyodum önce regl oldum sonra görümcemler çoluklu çocuklu geldi yatıyaa hiç nete giremedim yorumlarınızı okuyamadım. dolayısıyla regl iken parmak egzersizi yapamadım bugunde görümcemler gitti parmak egzersizi yapacaktımki eşim gel boşver sevişelim dedi neyse çaktırmadan deneyelim dedik ben 3 parmak orta bogumda kalmıstım devamı gelicekti ama araya girmişti hatta sormustum gerileme olurmu diye 12 gün geçti diye üzülüyordum tekrar serce parmaktan baslayıp başa saracaktım ama sevişirken eşim deneyelim dedi gene dayanamadım ama inanırmısınız p... ucu ve bi bölümü girdi yalnız tamamen alamadım neden derseniz aşırı yanma ( sanki orama biber sürmüş gibi ) ve aşırı baskı hissi oldu yönü düşündüm popo yönüne itmeye calıstım nefesimide aldım ama yapamadım beceremedim aşırı yanmam oldu beklettim ama genede geçmedi jelledim gene denedim gene aynı yerde takılıyorum eşim bana o aşırı yanma olan baskı hissetiğin yerde bi anlık sıkıntı cekcen otur diye ısrar etti o bölgeyi geçince gerisi kocaman boşluk dedi sadece orada sorun yasıcan inan bana dedi tamam dedim genede oturamadım asırı baskı var sanki otursam afedersinz seyim yırtılcak gibi bide çişim geliyor gibi sanki çiş torbası varda otursam patlıcak bişeyler ama aşırı yanma ve batma baskı vardı halaa.
şimdi kızlar soruyorum sizlere nasıl yapayaım benaltta üstte denedim hep aynı yere kadar ilerledim pe... ucu giriyo minicik daha ilerliyo gerisi gitmiyo yani sokamıyorum yani dediğinz gibi olmadı kızlar fışş diye kaymadı yaniiii kızlarrr bana yardım edinde bende kurtulayım artıkkk :18::18::18::18::18::18::18::18: ama okadarını bile girdiğini görünce şaşırdım ve sevindim sizce gelin olmama az kaldımı ???? :26::26::26::26::26::26: bana akılll verin lütfennn
kızlar bişe soracam ben aparatları 1 er gün deneyim kalınlaştırıyorum..dünde kalınlaştırdım 6-7 cm oldu ama çok ıkındım çok zorladım yönünümü şaşırdım anlamadım ama 1 damla kan geldi biraz tuhaf oldum ama bırakmayacağım devam edec em ama acaba kan nerden geldi..zaten ben hep kalınlaşan apartı 2. gün alıyorum niyeyse dün gece başını alabildim gerisi gitmedi iteldim zorladım ama gitmedi kan geldi niye acaba yardımcı olurmöusunuz
canım zardan olabilir mi kan diye düşündüm bir an ama daha önce oldu mu kan olayın hiç belki tahrişte etmiş olabilirsin
ben zardan kurtuldum yaa..benim de aklıma tahriş geldi..kayganlaştırıcı yoktu bende dove krem sürdüm..krem kydırır diye düşündüm
canım o zaman zorlamışsın tahriş etmişsindir korkulacak bişey değil şuan yanman falan varsa yada yine egzersiz denemelerinde yanma olursa zaten kesin tahriştir bepanthen diye tahriş kremi var ondan kullanırsın bişeyciğin kalmaz
canım ya şuanda yanma falan yok o yüzden iyiyim.dün gece sadece girişe alabildim aparatı kalınlaştırmıştım biraz moralim bozuldu ama asla bırakmayacağım dedim bugün girmezse yarın girer dedim. egzersize devam edecem.birde ben rahat ruh haliyle egzersiz yapamadım hiç hep gecenin bir yarısı uykusuzluk stresi sabah erken kalkma kamuda çalışıyorum işe gitme derdi( ..aöf sınavlarıda girdi egzi bırakmak istemiyorum..ya sinir oluyorum hiç vaktim oolmuyo egz yapmaya hergün 10 dk 15 dk falan böyle olunca yeterli gelmiyo ben bide 1 kere girdirdiğim aparatı 1 gün sonra kalınlaştırıyorum.hata mı yapıyorum diyorum ama sonra boşver ne kadar yaparsan iyi diyorum.dün tam alamadım aparatı kalınlaştırmıştım ama girişi açtım zannediyorum bugün alabilirim. bundan önceki aparattada önce giriş 1 gün sonra hepsini aldım..
ama dove kremle yapıyorum. acaba ultrason jelimi alsam yoksa kayganlaştırıcımı alsam..dove la yapmanın sakıncasıda varmı????????????????
selam kızlar ben geldim topice yeni gördüm varsa sorunuz yardımcı olabilirim ben bu vaji sorunu aştım hatta ve hatta şimdide hamileyim Allah hepinize yardımcınız olsun:)
yok canım ben daha yeni gördüm bu topici ama ben hamilelikten 6 ay kadar önce aşmıştım ve şuanda çok mutluyum:):):):)
canım ya şuanda yanma falan yok o yüzden iyiyim.dün gece sadece girişe alabildim aparatı kalınlaştırmıştım biraz moralim bozuldu ama asla bırakmayacağım dedim bugün girmezse yarın girer dedim. egzersize devam edecem.birde ben rahat ruh haliyle egzersiz yapamadım hiç hep gecenin bir yarısı uykusuzluk stresi sabah erken kalkma kamuda çalışıyorum işe gitme derdi( ..aöf sınavlarıda girdi egzi bırakmak istemiyorum..ya sinir oluyorum hiç vaktim oolmuyo egz yapmaya hergün 10 dk 15 dk falan böyle olunca yeterli gelmiyo ben bide 1 kere girdirdiğim aparatı 1 gün sonra kalınlaştırıyorum.hata mı yapıyorum diyorum ama sonra boşver ne kadar yaparsan iyi diyorum.dün tam alamadım aparatı kalınlaştırmıştım ama girişi açtım zannediyorum bugün alabilirim. bundan önceki aparattada önce giriş 1 gün sonra hepsini aldım..
ama dove kremle yapıyorum. acaba ultrason jelimi alsam yoksa kayganlaştırıcımı alsam..dove la yapmanın sakıncasıda varmı????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?