Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cevap için teşekkür ederim canım.umarım bizlerde kurtuluruzda gerçek bi karı koca oluruz.Kocama diyorum ki biz şimdi yarı karı koca oldukmu gülüyo banaaa

selam ben de üstteyken yendim. ama hala alışamadım yani rahat değilim ve kasılmam oluyor arada yine . sen alışma evresini atlattın mı ne kadar zamanda alışılıyor sence?

Son düzenleme:

kızlar bişe soracam ben aparatları 1 er gün deneyim kalınlaştırıyorum..dünde kalınlaştırdım 6-7 cm oldu ama çok ıkındım çok zorladım yönünümü şaşırdım anlamadım ama 1 damla kan geldi biraz tuhaf oldum ama bırakmayacağım devam edec em ama acaba kan nerden geldi..zaten ben hep kalınlaşan apartı 2. gün alıyorum niyeyse dün gece başını alabildim gerisi gitmedi iteldim zorladım ama gitmedi kan geldi niye acaba yardımcı olurmöusunuz

canım keşke biraz sabretseymişin ya bak nasıl girecekti o ilk girişte yanma oluyo ama dayanılmayacak bişey değil sen deneme öncesi egzersizi yap ve dene ayrıca derin nefes al ver ve ıkın ıkınınca çok kolay giriyo artık korkma bak bir kısmını almışsın artık cesaretini topla ve bitir bu işi

canım zardan olabilir mi kan diye düşündüm bir an ama daha önce oldu mu kan olayın hiç belki tahrişte etmiş olabilirsin

ben zardan kurtuldum yaa..benim de aklıma tahriş geldi..kayganlaştırıcı yoktu bende dove krem sürdüm..krem kydırır diye düşündüm

canım o zaman zorlamışsın tahriş etmişsindir korkulacak bişey değil şuan yanman falan varsa yada yine egzersiz denemelerinde yanma olursa zaten kesin tahriştir bepanthen diye tahriş kremi var ondan kullanırsın bişeyciğin kalmaz

canım ya şuanda yanma falan yok o yüzden iyiyim.dün gece sadece girişe alabildim aparatı kalınlaştırmıştım biraz moralim bozuldu ama asla bırakmayacağım dedim bugün girmezse yarın girer dedim. egzersize devam edecem.birde ben rahat ruh haliyle egzersiz yapamadım hiç hep gecenin bir yarısı uykusuzluk stresi sabah erken kalkma kamuda çalışıyorum işe gitme derdi ( ..aöf sınavlarıda girdi egzi bırakmak istemiyorum..ya sinir oluyorum hiç vaktim oolmuyo egz yapmaya hergün 10 dk 15 dk falan böyle olunca yeterli gelmiyo ben bide 1 kere girdirdiğim aparatı 1 gün sonra kalınlaştırıyorum.hata mı yapıyorum diyorum ama sonra boşver ne kadar yaparsan iyi diyorum.dün tam alamadım aparatı kalınlaştırmıştım ama girişi açtım zannediyorum bugün alabilirim. bundan önceki aparattada önce giriş 1 gün sonra hepsini aldım..
ama dove kremle yapıyorum. acaba ultrason jelimi alsam yoksa kayganlaştırıcımı alsam..dove la yapmanın sakıncasıda varmı????????????????

günaydın kızlar.ben dün ilk kez iki parmağımı denedim oldu.eldiven giydim vajinada kaygandı.önce bir parmağımı sonra parmağımla genişleterek öbür parmağımı soktum.aparat kullananlar kalınlığı ne kadar luyor

bence arkadaşım stres olduğun için ve vajinan yeterince kayganlaşmadığı için olmuştur

selam kızlar ben geldim topice yeni gördüm varsa sorunuz yardımcı olabilirim ben bu vaji sorunu aştım hatta ve hatta şimdide hamileyim Allah hepinize yardımcınız olsun:)

dove ıle yapmanın tabııkı sakıncası var arkdaşlar her buldugunuzu lütfen kayganlaştırıcı nşyetine kullanmayın..Hassas bir bölge orası mantar enfeksiyon pek çok şeye sebep olursunuz ph dengesini bozarsınız oranın ..bu iş için en ideal şey gleitgelen su bazlı vajınal jel (4 küçük tüp 16 tl) o pahalı ve yetersiz gelirse miktar olarak ultrason jelleri (kocaman 1000 ml 5 tl falan) ve mutlaka ellerinize amelıyat eldivanı gecırın sterilize yapın bu işi...Çok sık giremsemde artık ben de bu derdi 8 ay çekip geçen nisanda yenmiş biriyim 3 haftalık egzersiz sonucu (amelyt eldiveni,gleitgelen,ultrason jeli ile parmak egzersizi yaptım)işaret parmağı, 2 parmak eş parmağı denemesi sonra 3 parmak derken 3 hafta içinde yendim yanma tabiki fazlasıyla oldu bende de ama bunların hepsi sonradan da emin oldum ki kasmaktan kaynaklanıyor...Burayı iyice okuduysanız biliyorsunuzdur yine de söylemekte yarar var ilişkiye giremeyen kişi öncelikle kadın doğumda muayene olsun(bu muayene yüzeysel her hangi bir giriş bir acı yok dışarıdan zarın yapısına bakılıyor,ilişkiye engel bir durum var mı diye(yüksek kenarlı zar,perde,kalın kızlık zarı vs gibi) eğer doktor fizksel bir engel yok derse ve psikolojkse hijyen kurallarına dikkat ederek egzersizlere başlayın çok kısa bir sürede biten bir hastalık(ki bunun burada binlerce şahidi var

canım dove zarar verir mi bilemem ama bence kullanma çünkü o farklı bölgeler için yapılmış bir krem ama kayganlaştırıcılar vajina için yapılmış ve içinde maddelerde ona göredir o yüzden vajina için olmayan kremleri kullanma ultrasyon jelide alabilrsin o da zararsız seni anlıyorum canım bende kamuda çalışıyorum ve benimde hiç vaktim olmadığı için egzersiz yapamadan yenmiştim ama canım ne yapcan uykundan zamanından çalcan ve ayrıca bence bir sakıncası olmaz kalınlaştırmanın yani daha çabuk ilerlemiş olursun ben aparatla çalışmadığım için yapan arkadaşlarda yazar cvp sana daha iyi bir bilgi edinmiş olursun inşallah en kısa sürede yenersin canım sonundaki mutluluk anlatılmaz yaşanır

evet canlarm o sonundaki mutluluk inanılmaz güzel ve hş bir duygu.hemde bide eşini mutlu ettiğini görmek onunla beraber olmazkki bu inanılmaz güzel ve hoş bir duygu Allahım herkese mutlu olmayı eşleriyle birlikte nasip etsin.Bu sorunu aşmada en önemli iş eşinize düşüyor bende bu sorun varken inanın kızlar eşim asla bana kötü davranmadı surat yapmadı etrafımdaki çoğu kızlar eşlerinden çok kötü ve kaba sözler bile duydukları olmuştu sırf bu sebeptan dolayı ama eşler ne kadar anlayışlı olursa ve size yardımcı olursa o zamna problemin çözümü daha hızlı olacaktır.alıştırmalrı yaparken eşinizde yanınızda olsun ondanda destek alın gerekirse oda yapsın sorunu birlikte aşmayı deneyin çünkü ben bu şekilde aştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…