- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.041
yok canım ben daha yeni gördüm bu topici ama ben hamilelikten 6 ay kadar önce aşmıştım ve şuanda çok mutluyum:):):):)
tebrikler... Ben de egzersiz aşamasındayım ama ben yaklaşık 7 aydır egzersiz yapıyorum çok sürdü 2,5 yıllık da evliyim çok yavaş ilerliyorum. Siz nasıl yendiniz.
yok canım ben daha yeni gördüm bu topici ama ben hamilelikten 6 ay kadar önce aşmıştım ve şuanda çok mutluyum:):):):)
Arkadaşlar ben dün p..s denemesi yaptım ama olmadı.. Nişanlım kasıyosun kendini diyo ama kasmıyorum o an parmaklarda sorun yok ama p..s olunca takılıp kalıyo sanki girmiyoçok üzgünüm
Ben aparatla yendim. Sadece bir parmak yapabildim sonra aparata geçtim. Ben önce, burdaki arkadaşların çoğu üste yendikleri için üste denedim. (Eşime sırtım dönük şekilde) Penisi aldım ama rahat edemedim devamı gelmedi:) Sonra alta geçtim ben üsteyken penis girdiği için alta geçtiğim de de elimle tutarak vajinama yerleştirdim yarısından çoğu girene kadar bırakmadım sonra zaten penisinin kendisi ilerledi. Eş denemesi yapmadan hemen önce egzersiz yapmanı tavsiye ederim. Ben önce 10 dak. egzersiz yaptım sonra penis denemesi oldu.
Sen zaten kaslarını genişletmişsin merak etme 3 parmak almak iyi bir ilerleme:)
.
günaydın kızlar.ben dün ilk kez iki parmağımı denedim oldu.eldiven giydim vajinada kaygandı.önce bir parmağımı sonra parmağımla genişleterek öbür parmağımı soktum.aparat kullananlar kalınlığı ne kadar luyor
aynı bn gibi yenmişşin tatlım sendeee bndeee böylee yendim vee altaa gectim şimdi popomun altına yastık koyuyorum tam denk gelioo =)))
ah canım bendede aynısı oluyo işte inşallah egzersizlerle yenecegiz orayı genişletsek sorun kalmıycaktır umarım egzersizlere devam edelim başka yolu yok bunun
canımm naptın inş. ilerleme vardır haberlerini bekliyoruz?
iyi olmaya çalışıyorum canım malum aparat 9 cm ona alişmaya çalışıyorum dün aldım içime bide bu gün işte ama çok zorlanıyorumbu gün içimdeyken çok kötü kasıldım ve aparat orda kaldı 5dk falan bekledim ağladım kırıze girdim neden böle oluyo diye 5dk sonra zar zor çıkarttım artık ben çıkarmak istedikce vajina içine çekiyo bi türlü anlaşamadık akşam olunca tekrar aparak denicem bakalım bu sefer nasıl olcak
canım eğer içinde sıkışma gibi bi durum olursa o an ıkın, fırlar dışarısen ağladıkça vajinan kasılır.. o anda ıkın
bide öyle deneyeyim hayatım da akşamın korkusu içime çoktü gene
niye kuzum :26: ne var ki akşam:26: egzersiz için mii
evet gene aynı olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?