Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı bn gibi yenmişşin tatlım sendeee bndeee böylee yendim vee altaa gectim şimdi popomun altına yastık koyuyorum tam denk gelioo =)))

Selam kızlar.. eşimle 9 yıl süren zorlu bir birlikteliğin ardından evlendik..Yaklaşık 7 aydır evliyim. Evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki geceler ve daha sonrakiler.. Bu kabus dolu günler birbirini izledi, her geçen gün biraz daha yıprandığımı hissediyordum.. Ağlama krizine giriyordum, evimizden hatta yatak odamızdan nefret ettim, zamanla aldığım nefes bile külfet oldu benim için.. Sanki bir duvar vardı içimde, ya da patlamaya hazır bir yanardağ.. Nasıl da abartmışım halbuki, bunu yeni yeni anlıyorum. Umudumu yitiriyordum her geçen gün, vajinismus olduğumu bir türlü kabullenmek istemiyordum.. Her gün Allah'a dua ediyordum, beni bu illetten kurtarması için.. Korkularımla yüzleşmem gerektiğini biliyor, ama bir türlü cesaret edemiyordum. Bir gün tüm cesaretimi toplayıp, internette bu konuyu araştırmaya karar verdim eşimin desteğiyle. Vajinismus olduğumu kabullendim önce, bu canavarı içimden söküp atmalıydım.. İlk araştırmamızda karşımıza Süleyman Eserdağ çıktı, ona ne kadar dua etsem az.. sonrası malum Ankara'ya gittik ve sadece 3 günde sorun çözüldü.. Ne bir yanardağ, ne bir damla kan, ne acı ne duvar hiçbir şey yokmuş.. Lütfen kendinize inanın, korkularınızla yüzleşin, sandığınız gibi imkansız değil.. Rabbime binlerce kez şükürler olsun, evimin havası, eşime bakış açım, insanlarla iletişimim değişti.. Allah hepinizin yardımcısı olsun, aşılmayacak bir sorun değil, inşallah en kısa sürede sizler de bu sorunu çözersiniz..

canım pek bilmiyorum ama tahminen 6, 7 cm olabilir:26: çok güzel bu arada , 2 parmak aldıysan yakında gelin ederiz seni devam et 2 parmağa, alıştığın anda 3 parmağa geç

canımm naptın inş. ilerleme vardır haberlerini bekliyoruz?

iyi olmaya çalışıyorum canım malum aparat 9 cm ona alişmaya çalışıyorum dün aldım içime bide bu gün işte ama çok zorlanıyorumbu gün içimdeyken çok kötü kasıldım ve aparat orda kaldı 5dk falan bekledim ağladım kırıze girdim neden böle oluyo diye 5dk sonra zar zor çıkarttım artık ben çıkarmak istedikce vajina içine çekiyo bi türlü anlaşamadık akşam olunca tekrar aparak denicem bakalım bu sefer nasıl olcak

canım eğer içinde sıkışma gibi bi durum olursa o an ıkın, fırlar dışarı sen ağladıkça vajinan kasılır.. o anda ıkın

kızlar yaa egzersiz yaparken sürekli tuvaletim geliyo..yani egzersizi tuvalet dışında yapmam mümkün değil..nasıl oluyo anlamıyorum ama tam girişte hooooppp benim çişim geldi bu sefer çiş yapıyorum :)))) (kusura bakmayın kızlar) tekrar devam ediyorum bidaha oluyo..yokmu bunun bir çaresi..tuvalet dışında egzersiz yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…