Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o çiş gelmesi sadece his.. mesaneye baskı yapıyosun normaldir.. her çişin geldiğinde wc ye gdiyosan egzersiz yapamassın ki ben normal yatak odamda uzanarak yapıyodum egzersizi o çiş hissi ilişki sırasında çok oluyo bana, napim adamı bırakıp wcye mi gideyim çok takılma ona canım

takılmak istemiyorum ama çişimi tutayım derken kendimi kasıyorum diye düşünüyorum..psikolojik olarak etkileniyorum

Şimdi şu pencereden aşağı bırakmak istiyorum kendimi. 3 yılı geçti evleneli. yok yok yok. Olmuyor. Daha yolun başındayım.Kulak çubuğunu bile olmuyor. insanlar 10 -14 cm den bahsediyor. Nasıl imreniyorum.

aynen 3 yıl oldu bende de tık yok atıcam en sonunda bende kendimi

kızlar size bi sorum var aparat denemeleriniz de adet düzensizligi oluyomuydu benim regli günüm 5 gün geçti ama bişey yok bende yaptıgım egzersizlerle alakalı olabilir mi sizce

Merhaba ben çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Bende vajinismustum evlendim ve 1 ay hiç birşey olmadı. her akşam denedik ama olmadı. tabi bunun daha öncesindede deneme çalışmalarımız olmuştu. Doktora gitmek istedim fakat eşim istemedi buradaki arkadaşların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum Fakat yapamayacaklarını düşünen arkadaşlar için söylüyorum ben yendim hemde kendi kendime parmak ya da kulak çubuğu egzersizleri ile değil inanın asla ve asla korkulduğu gibi zor birşey değil anlamıyorsunuz bile

benimde hiç ne aparat kullanmaya nede parmakla yapmaya cesaretim var.ben istiyorumki ben yatayaım eşim direkt yapsın beni hiç uğraştırmasın ama onun beceriksizliğimi yoksa gerçekten sorun bendemi ama burayı okunca sorun bende galiba gerçekten.bana narkozu verseler bayılsam eşimde yapsa belki bi kere yapılsa gerisi gelir gibi

Hayır sende ya da eşinde sorun var gibi düşünme o şekilde takıntı haline getirirsen olmaz ben içtimde ilaçta aldım vs. bir sürü şey yaptım bunlarla yenilmiyo ben 7 aylık evliyim ben nasıl kurtuldum anlatayım bunu burda yazarken biraz utanıyorum ama herkesin bunu yapıp mutlu olmasını istiyorum. ben yine yapamayacağımı düşünerek ve istemeyerek eşimin altta benim üstte olduğum pozisyonda hiç birşey düşünmeden sadece kendimi ittirerek eşimin bir çabası olmadan içime aldım bir noktaya kadar zor giriyo ama sonrası yağ gibi kayıyo eşim oldu dedi inanamadım hemen çıkarmak istedim çünkü oldu demesi bile beni korkutuyodu hala canım acıycak diye bekliyodum ama anladım ki herşey bizde kendinizi kasmayın artı bu pozisyonu yatakta yapmayım zor olur bir sandalye yada yatak odası takımınınız puf gibi bişeyi varsa ayaklarınız yerde olsun iki tarafa doğru gelen kanda bir damla belli belirsiz pembe bişe asla ve asla yılmayın

Ben geldiiim :80:
naber kızlar? bayadır yazamıyordum. yoğundum bu aralar.. malum tatilin son zamanları.
zaten okullar başlayınca pek giremem. o zamana kadar bakayım kimler ne aşamada? yardıma ihtiyacı olan var mı??
huuu, herşey yolunda mı milleeet??

takılmak istemiyorum ama çişimi tutayım derken kendimi kasıyorum diye düşünüyorum..psikolojik olarak etkileniyorum

Bende de aynı sorun var sadece çiş hissi olsa iyi yatağa akıyor aparatı çıkarırken yani wcye gitmemek imkansız ben de normalde çok seyrek wcye çıkan bir insanım ama egzersiz yaparken her 5 dkda bir çıkıyorum aparatı içimde bekleteyim diyorum ama zor hemen çıkarıp lavoboyu ziyaret etmek zorunda kalıyorum çok sinir oluyorum herhalde psikolojik diyorum bir çözebiilsek dünyanın en mutlu insanı olucam.

kızlar ben aparat çalışıyorum 9 cm sabah da denedim olmuştu yanlız çok kasıldıgım için canım çok yanmıştı şimdi tekrar deniyorum ama yapamadım sonra aparatı 5cm küçülttüm onu bile yapamıyorum takıldım kaldım valla çıldırmak üzereyim belim de kasıklarımda inanılmaz bi agrı var şindi sanki adet agrısı gibi ne yapacagımı şaşardım kaldım burda

canım sakin ol, yaptın yine yapıcaksın.. yönde bi sorun olabilir. popona doğru itmeyi unutma.. eğer çok zorlandıysan bi duşa girip rahatla, egzersize öyle devam et canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…