- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.061
korkma canım, cesaretini topla, çok rahat olucak inşallah
kızlar yaa egzersiz yaparken sürekli tuvaletim geliyo..yani egzersizi tuvalet dışında yapmam mümkün değil..nasıl oluyo anlamıyorum ama tam girişte hooooppp benim çişim geldi bu sefer çiş yapıyorum :)))) (kusura bakmayın kızlar) tekrar devam ediyorum bidaha oluyo..yokmu bunun bir çaresi..tuvalet dışında egzersiz yapamıyorum
canım ya hepimiz aynı halleyiz agla tamam rahatlarsın toparlan bitanem dedilenleri yap hepimiz sana güveniyoruz senin yanındayız
Şimdi şu pencereden aşağı bırakmak istiyorum kendimi. 3 yılı geçti evleneli. yok yok yok. Olmuyor. Daha yolun başındayım.Kulak çubuğunu bile olmuyor. insanlar 10 -14 cm den bahsediyor. Nasıl imreniyorum.[/Q3 yıldır
aynen 3 yıl oldu bendede tık yok bende atıcam en sonunda kendimi
canım o çiş gelmesi sadece his.. mesaneye baskı yapıyosun normaldir.. her çişin geldiğinde wc ye gdiyosan egzersiz yapamassın kiben normal yatak odamda uzanarak yapıyodum egzersizi o çiş hissi ilişki sırasında çok oluyo bana, napim adamı bırakıp wcye mi gideyim çok takılma ona canım
Şimdi şu pencereden aşağı bırakmak istiyorum kendimi. 3 yılı geçti evleneli. yok yok yok. Olmuyor. Daha yolun başındayım.Kulak çubuğunu bile olmuyor. insanlar 10 -14 cm den bahsediyor. Nasıl imreniyorum.
Şimdi şu pencereden aşağı bırakmak istiyorum kendimi. 3 yılı geçti evleneli. yok yok yok. Olmuyor. Daha yolun başındayım.Kulak çubuğunu bile olmuyor. insanlar 10 -14 cm den bahsediyor. Nasıl imreniyorum.[/Q3 yıldır
kızlar böyle düşünmeyin bende 5 aylık evliyim..ha 5 yıl ha 10 yıl olmayınca herkes aynıdır..ama biyerlerden başlayın böyle olurmu bende 6 cm çalışıyorum..hemde nasıl ilerledim biliyomusunuz
serçe parmak (korka korka milm milim)
işaret parmak
orta parmak
2 parmak
3 parmakla zaman harcamadım direk aparata geçtim
mum yoktu ne yapayım derken burda bi arkadaş fikir verdi kulak çöplerini topla peçeteye sar streç geçir dedi yaptım zorladım kendimi oldu ve şok geçirdim(eminim bu şoku sizde geçireceksiniz çünkü sizde yapacaksınız)
ertesi gün mum aldım 3 peçete sardım streç yaptım önce korktum ama başka yol yoktu yönüne doğru gittim
2 gün sonra onun üstüne 3 kalın peçete en kalitelisinden misafirlere çıkardığım peçeteler
tekrar 2 gün sonra yani dün bidaha 3 peçete ve streç ama dün bende sizin gibi zorlandım
aslında bu aparatların hepsinde 1. gün zorlandım bende sadece girişe sokup çıkardım orda beklettim
en son yaptığım yani dün olmadı bugün bidaha deneyecem moralim bozuluyo ama diyorumki bırakmamam lazım az kaldı yenmeye
Merhaba ben çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Bende vajinismustum evlendim ve 1 ay hiç birşey olmadı. her akşam denedik ama olmadı. tabi bunun daha öncesindede deneme çalışmalarımız olmuştu. Doktora gitmek istedim fakat eşim istemedi buradaki arkadaşların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum Fakat yapamayacaklarını düşünen arkadaşlar için söylüyorum ben yendim hemde kendi kendime parmak ya da kulak çubuğu egzersizleri ile değil inanın asla ve asla korkulduğu gibi zor birşey değil anlamıyorsunuz bile
canım napıyorsunuz siz ya ne atması bi sakin olun dünyanın sonumu tamam yapacaz yapamazsakta yapamayız allah allah valla çok üzülüyorum bunları okudukça niye olmasın herkezin oluyor sizinde olacak kendinizi toparlayın lütfen arkadaşlar canınızdan kıymetlimi ya
benimde hiç ne aparat kullanmaya nede parmakla yapmaya cesaretim var.ben istiyorumki ben yatayaım eşim direkt yapsın beni hiç uğraştırmasın ama onun beceriksizliğimi yoksa gerçekten sorun bendemi ama burayı okunca sorun bende galiba gerçekten.bana narkozu verseler bayılsam eşimde yapsa belki bi kere yapılsa gerisi gelir gibi
kızlarr öyle düşünmeyin hak veriyorum sizee ama o kadar zor değilmiş bndee cok üzüldüm agladım 5 ay yapamadık neredeyse ayrılmayı düşündüm surama kadar geldi tak dedi artık canımaa diodu düşünsenizee sizde yeneceksiniz inanın kendinizi bu kadar üzmeyinn ...
takılmak istemiyorum ama çişimi tutayım derken kendimi kasıyorum diye düşünüyorum..psikolojik olarak etkileniyorum
kızlar ben aparat çalışıyorum 9 cm sabah da denedim olmuştu yanlız çok kasıldıgım için canım çok yanmıştı şimdi tekrar deniyorum ama yapamadım sonra aparatı 5cm küçülttüm onu bile yapamıyorum takıldım kaldım valla çıldırmak üzereyim belim de kasıklarımda inanılmaz bi agrı var şindi sanki adet agrısı gibi ne yapacagımı şaşardım kaldım burda
canım sakin ol, yaptın yine yapıcaksın.. yönde bi sorun olabilir. popona doğru itmeyi unutma.. eğer çok zorlandıysan bi duşa girip rahatla, egzersize öyle devam et canım..
bişey daha sorcam benim hissettigim bu agrılar normal mı aparatlamı alakalı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?