- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.081
bilmiyorum ama tahminimce değildir canım:26: ya üşüttün , ya da adetin yakın, ya da gaz sancısı olabilir:26: aparat öyle ağrı yapmaz
yardımcı oldugun için tşk canım umarım şimdi hallederim şu işi tekrar bi deneyeyim bakayım
inşallah yeniceksin.. adetten sonra vajina daha rahat oluyor.. biter bitmez başla canım
sureklı nete gırebılsem burayı takıp ederek ılerlıcem ama malesef 2 _3 un arayla gırıyorum gırmedıgımde soguyorum geldıgımde yazılanları okumaya basladıgımdaysa tekrardan canlanıyorum hayırlısıyla yenerım ıns((
canım hiç soğuma, zaten burayı okumuşsun, napman gerektiğini biliyosun.. hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla.. hangi aşamadasın hiç başladınmı
sen evlılıgınden ne kadar sonra yendın yenımı senınkısıdereglımden 10 gun onceye kadar mum denemesı yapıyodum ama baskada bırsey yapamadm reglı oldum
artık bıtınce tekrardan basa donucem bende 7 aylık evlıyım
reglımden 10 gun onceye kadar mum denemesı yapıyodum ama baskada bırsey yapamadm reglı oldum
artık bıtınce tekrardan basa donucem bende 7 aylık evlıyım
sen evlılıgınden ne kadar sonra yendın yenımı senınkısıde
bızde hayırlısıyla yenerız ıns
canım çok şükür ben çok erken yendim. 3. ayım da yendim.. 2. ayımda egzersize başladım. 1 ayda yendim.. daha erken bitebilirdi ama araya adetim grdiğinden uzadı
5 aylık evliyim ve vajinusmusum bunu yenmek istiyorum artık
5 aylık evliyim ve vajinusmusum bunu yenmek istiyorum artık
hadi canımmmm güzel haberlerle gel inşallah
keşke benim içinde bu kadar kolay olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?