Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah yeniceksin.. adetten sonra vajina daha rahat oluyor.. biter bitmez başla canım

sureklı nete gırebılsem burayı takıp ederek ılerlıcem ama malesef 2 _3 un arayla gırıyorum gırmedıgımde soguyorum geldıgımde yazılanları okumaya basladıgımdaysa tekrardan canlanıyorum hayırlısıyla yenerım ıns((

canım hiç soğuma, zaten burayı okumuşsun, napman gerektiğini biliyosun.. hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla.. hangi aşamadasın hiç başladınmı

canım hiç soğuma, zaten burayı okumuşsun, napman gerektiğini biliyosun.. hiç vakit kaybetmeden egzersizlere başla.. hangi aşamadasın hiç başladınmı

reglımden 10 gun onceye kadar mum denemesı yapıyodum ama baskada bırsey yapamadm reglı oldum
artık bıtınce tekrardan basa donucem bende 7 aylık evlıyım

reglımden 10 gun onceye kadar mum denemesı yapıyodum ama baskada bırsey yapamadm reglı oldum
artık bıtınce tekrardan basa donucem bende 7 aylık evlıyım

reglin bitince vakit kaybetmeden başla canım.. inan her yenen gbi ben de diyorum ki ben yendiysem herkes yener çok kolay bişey, yendiğinde bu muymuş diceksin.. sen kayganlaştırıcını al. mumunu hazırla , başladığın zaman gene yaz buraya napman gerektiğin hakkında biz yönlendiririz seni

merhaba kızlar yeni katılan arkadaşlara yardımım olur die yazıorum ben de burda yendim yakın bi zamanda.yenmeye kendini çok yakın hisseden arkadaşlar size tavsiyem öncelikle olumsuz düşünmemeye gayret edin zaten burda yazılanları okudukça canınızı yakacak birşeyin olmadığını kabul etmişsinizdir,şu pozisyonda yaparsanız çok kolay olduğunu görecek kendinize güveniniz gelecektir:eşiniz üstte siz altta ayaklarınızı havaya dikin eşinizin omuzlarına koyabilirsiniz,ben bu pozisyonda alıştırdım kendimi ama daha önce bilseydim böyle başlardım egzersizlere.bacaklarımı açmak çok zor geldiği için bu poziyonda çok rahat alıştım sonrasında bu şekilde hiç ayrılmadan eşinizin üstüne geçip pozisyon değiştirebilirsiniz.umudunuzu sakın kaybetmeyin üstüne üstüne gidin,hiçbirşey çözümsüz değil heleki böyle bi konuda herkesin yapıp zevk aldığı bir durumda böyle düşünün karamsar olmayın..

5 aylık evliyim ve vajinusmusum bunu yenmek istiyorum artık

zor gibi görünen ama aslında hiçte zor olmayan sadece beynimizin bize oynadığı bir durum acıyacak diye kazımışız beynimize halbuki alakası yok...yenilmeyecek bir durum değil kendine cesaret ver hazırla kafanı bir cesarete bakar bu iş....

5 aylık evliyim ve vajinusmusum bunu yenmek istiyorum artık

öncelikle jinekolojik muayeneden geçtinmi??yani fiziksel bir probleminin olmadığından ve vajinismus olduğundan eminsin değilmi...şimdii bide hiç egzersiz falan yaptınmı hangi aşamadasınn...yanii kasıyomusunn yada korkumu var kendini ifade edersen sana daha rahat yol gösterebiliriz...

hadi canımmmm güzel haberlerle gel inşallah

iyi geceler herkese yasemin çok üzgünüm iyi haber vermiycem sana duş falan da aldım ne yaptıysam olmadı yapamadım gene karnım çok agrıyo ondan dolayı ıkınamaadım haliyle aparattı da girdiremedim çok çok çok moralim bozuldu geriledim mi acaba diye düşünüyorum bu agrı mahfediyor herşeyi bu şekilde düşündügüm dede kendime olan inancım kayboluyo galiba ben yapamıycam gene diyorum offffffffffff ya diger arkadaşlar gibi ev yüksek olsa pencereden kendimi atacam diycem ama şansıma ev 1.kat atlasam da bişi olmaz yanı kendimden nefret ediyorum böle olunca

hastalıktan utanılmaz...derdini söylemeyen derman bulamaz......başarmak için kurtulmak için bu illetten adım atmanız lazımmm.....biz elimizden geldiğince yardımlar için geliyoruz size başka bi çıkarımız yokkk!!!!

keşke benim içinde bu kadar kolay olsa

birbucuk sene bu sorunla uğraştım hiç cesaretim yoktu çok okudum burdaki en baştaki yorumları diyordum ben Allahım senelerce bununla uğaşcam yapamıcam galiba diye umutsuz vakaydım ama öyle değil işte...insnaın canına tak ediyor neyim eksik yapanlardan dedim ve başardım...umutsuz olma inann kolay tabikide ilk aşamalar mücadeleyle geciyor ama bir,iki,üç derken bir bakmışsın normal yapıyorsun sende diğerleri gibi....ilk önce kendi organını bir tanı burdan başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…