- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.101
msnden ekleyin ve nasıl yenileceğini detaylı anlatın lütfen Allah rızası için çok zor durumdayımahmet.ozlem.05.37@hotmail.com
işte bana cesaret gelmiyo kasılıyorum bacaklarımı açamıyorum
bende bu gacaden itibaren bunu uygulamaya başlıyorum o zaman ecrinx ne olur msn adresini filan bişey ver sana ulaşabileceğim çok fena gaz verdin bana ben bu hastalığın üstünden geleceğim inşallah
ben burdan yapamıyorum sayfalara nasıl ulaşacağımı yazdığınız cevapları nereden göreceğimi bilmiyorum msn adresimi ekleyin ve bana yardımcı olun lütfen !!!!!! ahmet.ozlem.05.37@hotmail.com
ben burdan yapamıyorum sayfalara nasıl ulaşacağımı yazdığınız cevapları nereden göreceğimi bilmiyorum msn adresimi ekleyin ve bana yardımcı olun lütfen !!!!!! ahmet.ozlem.05.37@hotmail.com
bu resimde hani ilk girişte dar bi bogum varya dün denediğimizde p.. ucu sokabildim azıcık daha sokabildim ama ilerlememişti aşırı yanma ve batma ve baskı hissi olusmustu bide sanki çişim var bi yeri patlatcak gibi bir his olusmustu aşırı yanma oldugundan ilerleyememiştim ne nefes egzersizi ne popo yönü sorunumu çözmedi aklıma simdi bu geldi ilk girişteki dar bogumdan dolayımı olmadı acaba orasımı baskı hissi veriyor cunku ilerlemedi fışş diye zorlamaya calısınca cok kötü oldum bıraktım hatta eşim kızdı az dayansaydın gerisi boşş rahta ercen demişti ama gelde bana anlat bgunde temizlk yaptıgımdan belimi incitmişim bişey deneyemedik yattım eğilip dogrulamadım cunku. o bogumda nasıl davrancam nefes egzersiziyle sorunum gidermi ki o baskı yanma ve çişin geliyo gibi olmasını atlatma durumu yokmuu yavv:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?