Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

önemli değil canım.. eğer kafana takılan bişey olursa ben olsam da olmasam da yaz buraya cevaplayan çıkacaktır elbet

canımın acıdığını gördükten sonra ister istemez oldu tabi. şimdi bir de başıma hiç yapamam korkusu çıktı

biz egzersizlere ilk olarak parmak egzersiziyle başladık canım serçe parmağımı bolca jellemiştim sonra vajinama sokmuştum ilk egzersizimde..devamı da var tabi egzersizlerin.. benim kasılmalarım çoktu.. bu egzersizlerin amacı da kaslarını eğitmek, olur olmaz kasılmasınlar diye
eğer sorun devam ederse egzersizlere başla.. daha erken deme.. ben evliliğimin 2. haftasını düşünüyorum da ağlamaktan bi hal olmuştum..öyle öyle 2 ayım boşa gitti..

Son düzenleme:
Yok canım zaten bir an önce çözmek istiyorum kaldıramam bu durumu çok uzun süre:)

o zaman hoşgeldin vaji kulübüne
ilk olarak konunu en başında kegel egzersizleri var ondan başla olur mu.. yarın tüm gün yap mesela.. daha sonra kayganlaştırıcı bi jel al , parmak egzersizlerinde lazım olcak hadi yenersen bir haftada ,en erken yenen gelinlerimizden olcaksın

Son düzenleme:
kızlar yaaa idrarımı yaparken sonuna doğru çok ağrı oluyo içimde bişey düşüyo sanki..egzersiz yaparken idrar torbasına baskı yapmış olabilirmiyim ya tam umutlandım eşimle birlikte olacak die ama bu seferde anlamadım ne oldu..çok moralim bozuk 13 cm deyim daha muradıma eremedim

merhabalar....bugün ilerleyenler var mı????

mrhblr arkadaşlar ben de 7 aylık evliyim ve 1 ay önce vaji tedavisine başladık. bu hafta da parmak ödevlerine başladım. 1parmak 1 boğum kısaca 1p1b diyor dr. ben de ödevi 2 gün erteledim korkudan ama bugün anlaşılmaz şekilde dr.nin yazdığı gelitgel ile denedim ve 1 boğum çok kolay girdi hatta 2 boğuma bile yaklaştım .sadece sorunumuz şu kendi cinsel bölgemiz ile ilgili bilgi eksiklikleri...burdaki arkadaşlara tşkr etmek istiyorum onların sayesinde ödevi yapabildim. önce ıkının et parçasını görün ama korkmayın parmağınıza jeli sürün ve değdirin sonra popo yönüne doğru itin ,engele takılınca da ıkının ve kendinizi bırakırken de elinizi içe doğru itin...bunu da burdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim.eğer okumasaydım yapamazdım çünkü biz yanlış yöne doğru p....i itiyoruz yada parmağımızı yanlış yöne doğru itiyoruz...ben çok sık siteye giremiyorum arkadaşlar kamuda çalıştığım için siteye girdikçe yazmaya çalışırım yaşadıklarımı...Rabbim hepimize yardımcı olsun...Bugün biraz daha umutlandım ve rahat uyuyacağım...

peki bu aparatları nasıl temin ederim. İnternette Vajınusmus set diye satılıyor ama eczanelerdede bulabilirmiyim acaba ?

merak etme hiçbişey olmamıştır baskı yapsan bile idrar torbana bişey olmaz..
hadi bi an önce yap artık, 13 cmdesin ve hala bekliyosun

merak etme hiçbişey olmamıştır baskı yapsan bile idrar torbana bişey olmaz..
hadi bi an önce yap artık, 13 cmdesin ve hala bekliyosun

doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu olmuşum (((

ya kızlar bide eşimle geçen gün olacaktı ucu girdi boşalıyodu geri çıktı sonra bana SANA İNANDIM dedi..bişeler yaptığımı biliyodu ama tam olarak ne yaptığımı bilmiyodu aparattan falan haberi yok..ama o günden sonra hiç istemedi 4 gece geçti eşim yanıma yaklaşmadı neden diye çok düşünüyorum aklımdan binbir türlü şey geçiyo

aa bak evet enfesiyon olabilir neyse geçer canım korkma..
ucu girince neden çıktı canım. girmediği için pes mi etti

aa bak evet enfesiyon olabilir neyse geçer canım korkma..
ucu girince neden çıktı canım. girmediği için pes mi etti

ucu girince boşalıcam dedi bende kalkayımmı dedim o da evet dedi..4 gündürde hiç istemiyo soruyorum bişe yok canım istemiyo öyle denk geldi diyo normalmi yaaa
ben yendim dedim buna rağmen 4 gündür hiçbişe yok (
ne kadar kendimi zorladım 13 cm ye çıkmak için adam şimdi elini sürmüyo

üzülme canım burda bi kaç arkadaş da aynı durumu yaşadı.. o kadar aparatla egzersiz yaptılar , yenmelerine ramak kalmıştı ama eşleri istemedi. örneğin best bi hafta falan bekledi sanırım..
sen onu kafana takma, isterse olucak zaten, sen hazırsın..

Son düzenleme:

senin çalışmalarından haberi varmıydı canım
al karşına konuş bence bu iş canı istemiyora benzemiyor pek

cecemm hoşgeldin kız özlettin kendini

hoşbuldum canım bende sizi özledimmmm
cecoşş çok özledik seni yahu ben iyyim sen nasılsın, neler yapıyosun

bende ya çokk özledim hemde canım benimmm sorma başımda neler varrrr ah bi bilsennn kuzummm

bacım hoşgeldin nerelerdesin nasılsın hu h uuuuuuuuuu

ya ben adetim 15 gün geciktiii şehir dışındaydım çokk korkuyorumm dün kan testi verdim bugün öğleden sonra sonuç alıcammm hamilemiyim acabaaaaa korkuyorummmmm bu illeti yenmeden kaldıysam yandımmmki ne yandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…