- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.721
Valla ben o kadar hızlı olamam heralde:) parmakta his olduğu için nereye gittiğini biliyosun ama mumla nereye gidiyorum acaba hissi oldu bende güvensizlik yarattı. neyse 2. Deneme daha iyi olur inşallah. Çook teşekkürler cevaplar için..
hoşgeldin canımmm , sen ilişki sırasında kendini kasıyo musun, ne tür tepkiler veriyosun yazar mısın.. canın aciyacak korkusu da var mı
canımın acıdığını gördükten sonra ister istemez oldu tabi. şimdi bir de başıma hiç yapamam korkusu çıktı
Yok canım zaten bir an önce çözmek istiyorum kaldıramam bu durumu çok uzun süre:)
İnşallah canım ne güzel dedin:)
Ben bi jel alayım yarın,halledelim şunu:)
merhabalar....bugün ilerleyenler var mı????
baskı hissi zamanla gecer benim az kaldı yani ilk başlardaki gibi rahatsız etmiyor...ilişkiye alıştım tabi artık bacaklarımı ben acıyorum istekle kasılmadan...eşim zeytin yağı kullanıyor en doğal şey cokta kaygan yapıyor hemen emilmiyor ben rahatım eşimde öyle bir dene istersen...?
zar dediğin tamamen kapalı bir şey değil ki bir delik egzersizlerle yada aparatlarla o deliği genişletiyorsun zarar görmez...nerden biliyorsun diye soracak olursan ilk başlarda emla krem kullandım ilk zamanlar vajinam odun gibiydi hiç bir şey hissetmiydum ama 4-5 ilişkiden sonra o emlada uyuşturmadı cünkü zarım yeterince esnedi ve etki etmemeye başladı o zaman anladım genişlediğini...yalnız zarım esnekte olabalir cünkü hiç kanamam olmadı:)
peki bu aparatları nasıl temin ederim. İnternette Vajınusmus set diye satılıyor ama eczanelerdede bulabilirmiyim acaba ?
kızlar yaaa idrarımı yaparken sonuna doğru çok ağrı oluyo içimde bişey düşüyo sanki..egzersiz yaparken idrar torbasına baskı yapmış olabilirmiyim ya tam umutlandım eşimle birlikte olacak die ama bu seferde anlamadım ne oldu..çok moralim bozuk 13 cm deyim daha muradıma eremedim
merak etme hiçbişey olmamıştırbaskı yapsan bile idrar torbana bişey olmaz..
hadi bi an önce yap artık, 13 cmdesin ve hala bekliyosun
doktora gittim idrar yolları enfeksiyonu olmuşum(((
ya kızlar bide eşimle geçen gün olacaktı ucu girdi boşalıyodu geri çıktı sonra bana SANA İNANDIM dedi..bişeler yaptığımı biliyodu ama tam olarak ne yaptığımı bilmiyodu aparattan falan haberi yok..ama o günden sonra hiç istemedi 4 gece geçti eşim yanıma yaklaşmadı neden diye çok düşünüyorum aklımdan binbir türlü şey geçiyo
aa bak evet enfesiyon olabilirneyse geçer canım korkma..
ucu girince neden çıktı canım. girmediği için pes mi etti
ucu girince boşalıcam dedi bende kalkayımmı dedim o da evet dedi..4 gündürde hiç istemiyo soruyorum bişe yok canım istemiyo öyle denk geldi diyo normalmi yaaa
ben yendim dedim buna rağmen 4 gündür hiçbişe yok(
ne kadar kendimi zorladım 13 cm ye çıkmak için adam şimdi elini sürmüyo
ucu girince boşalıcam dedi bende kalkayımmı dedim o da evet dedi..4 gündürde hiç istemiyo soruyorum bişe yok canım istemiyo öyle denk geldi diyo normalmi yaaa
ben yendim dedim buna rağmen 4 gündür hiçbişe yok(
ne kadar kendimi zorladım 13 cm ye çıkmak için adam şimdi elini sürmüyo
cecemm hoşgeldin kız özlettin kendini
cecoşş çok özledik seni yahuben iyyim sen nasılsın, neler yapıyosun
bacım hoşgeldin nerelerdesin nasılsın hu h uuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?