- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.701
bu püf noktası için pozisyon önerileri yazar mısınız?hangisinde daha az kasılırız
vazelin kullandım dove kullandım ultrason jeli kullandım((
egzersiz yaparken biraz da zorlamıştım kendimi ne olacak şimdi ne yapacam orayı akşam sıcak tutsam ütü ısıtıp koysam olurmu
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sürekli takip edemesem de bu topiği inceliyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Evlenmeden önce vajinusmusun ne olduğunu duyduğumda kendi başıma da gelebileceğini asla düşünmemiştim ama bu da benim sınavım diye düşünüyorum ve gayretle duayla halledeceğime inanıyorum. Aklımda her saniye bu sıkıntı olmasına rağmen bugün yenerim yarın yenerim diye diye erteleyip durdum hep. Zamanla kendime güvenim azaldı hiçkimseyle sohbet edesim yok herkesten yavaş yavaş uzaklaşıyorum. Ama sizlerin yazılarını okudukça grup terapisi almış gibi oluyorum ve artık yazmak istedim. Vajinamı incelemek istemem bile aylarımı aldı. Artık en azından yönünü kendi parmağımla yaptığım deneme sonucu gördüm. Dün mumla deneme yaptım ıkınarak ama birkaç cm den sonra ittirmekten korktum. Kendi kendimi kandırdım girmiyor diye. Bugün tekrar denemeye cesaretim yok ya daha fazla girmezse diyeama bekleyerek sorun kendiliğinden çözülmüyo bunun da farkındayım. Sizler hangi pozisyonda aparat deniyorsunuz? Acaba oturarak mı yatarak mı daha kolay olur?
Yasemincim çok teşekkür ederim mesajın için. Bu problemle ilgili doktora gitmiştim kızlık zarım üzerinde kitle varmış aldırdım ama sorun çözülmedi. Psikolojik boyut çıktı ortaya. Doktorum sorun çözülmeyince kAyganlaştırıcı olarak anestol krem önermişti. Dün onu sürdüm. Muma da prezervatif geçirip vazelin sürdüm. Her gün ne kadar ilerleme olur acaba
5 aylık evliyim hiç girmedim ancak denemelerimiz oldu hepsinde de kasıldım titredim ittirdim onu. bacaklarımı da acamıyorum. acıyacak diye sürekli ittiriorm onu
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sürekli takip edemesem de bu topiği inceliyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim. Evlenmeden önce vajinusmusun ne olduğunu duyduğumda kendi başıma da gelebileceğini asla düşünmemiştim ama bu da benim sınavım diye düşünüyorum ve gayretle duayla halledeceğime inanıyorum. Aklımda her saniye bu sıkıntı olmasına rağmen bugün yenerim yarın yenerim diye diye erteleyip durdum hep. Zamanla kendime güvenim azaldı hiçkimseyle sohbet edesim yok herkesten yavaş yavaş uzaklaşıyorum. Ama sizlerin yazılarını okudukça grup terapisi almış gibi oluyorum ve artık yazmak istedim. Vajinamı incelemek istemem bile aylarımı aldı. Artık en azından yönünü kendi parmağımla yaptığım deneme sonucu gördüm. Dün mumla deneme yaptım ıkınarak ama birkaç cm den sonra ittirmekten korktum. Kendi kendimi kandırdım girmiyor diye. Bugün tekrar denemeye cesaretim yok ya daha fazla girmezse diyeama bekleyerek sorun kendiliğinden çözülmüyo bunun da farkındayım. Sizler hangi pozisyonda aparat deniyorsunuz? Acaba oturarak mı yatarak mı daha kolay olur?
geçmiş olsun canım, fiziksel problemin çözülmüş olması çok güzel.. vajinismus psikolojiktir zaten, psikolojik olarak kendini hazırlaman lazım egzersizlerle:13:
anestol kullanabilrsin, ama vazelin mantar yapıyor demişti burdan bi kaç arkadaş.. eğer temin edebilirsen su bazlı okey veya durexin jelini al
mumu rahatça almaya başladığın an mumu peçeteyle kalınlaştırcaksın içten.. her gün birer cm olabilir mesela.. mumun çevresini ölçtüğünde 12 13 cm olduğu zaman penise hazırsın demektir.. ama işte dediğim gibi tamamen psikolojik.. ben 7-8 cm civarı aparatta yendim, ben beyin olarak hazırdım çünkü.. egzersiz süren tamamen sana bağlı.. 3 günde yenen de var, bir ayda yenen de
ama sen baya ilerlemişsin, disiplinle devam edersen bi haftaya yenersin inşallah
Peki aparatı kaç cm e kadar içine alabiliyodun?
mrb sahra aynı şeyleri yaşıyoruz aslında hayata küsme, kimseyle görüşmek istememe, güvensizlik, eşimle her tartışmada sonucu bu hastalığa bağlama vb. ama inş bi başaralım hepsi bitecek..ara ara bunalımlarım olsa da başlardaki gibi değilim ben de çünkü egzersiz yaptıkça yeneceğime inandıkça daha iyi oluyorum. zaten psikolojim kötüyken egzersizde de ilerleyemiyorumyani iyi şeyler düşünüp egzersiz yapmamız lazım...
uzunluğunu diyosan ölçmedim hiç:26: ama şöyle bişey söyliyeyim, orta parmağımın uzunluğu kadar alabiliyodum. benim parmaklarım uzundur biraz onun ölçüsüne göre söylüyorum
Benim de tam aksine kısacık parmaklar:) peki parmak egzersizinde gittiğin son noktaya kadar mı gittin aparatla da? Bu arada bu bahsedilen cm leri ben boy için düşünmüştüm. Genellikle 13 cm diye bahsedilen ölçü genişlik için o zaman?
5 aylık evliyim hiç girmedim ancak denemelerimiz oldu hepsinde de kasıldım titredim ittirdim onu. bacaklarımı da acamıyorum. acıyacak diye sürekli ittiriorm onu
evet sahracım o cmler genişlik.. yani mumun çevresini mezüreyle sar bak bakalım kaç cm
ben mumla da baya gitmiştim canım, şöyle bişey de yaptım.. afedersineşimin p...sini ölçtüm ve onun kadar aldım aparatla da ama zaten sen soktukça giriyo aparatın.. hiç korkmana gerek yokk.. eğer çıkarırken zorlanıyosan, o an ıkın ( büyük tuvaletini yapar gibi)
:)) evet mantıklı bi yöntem olmuş aparat iyi bi simülasyon:) aparatı ne kadar zamanda tam alabildin içine hiç genişletmeden? Bu akşam regl olmazsam deneme yapıcam da yine bakalım gelişme olcak mı . .
canım iilk başlarda muma ilk geçtiğimde tabi biraz zorlandım.. hatta bi gün boyunca uğraşmama rağmen girmedi meret
sonraki gün ben bunu alıcam dedim kafaya taktımve yavaş yavaş girdi, öyle bi anda girmedi, ama alışınca zamanla içime alma sürem azaldı..ilk aldığım gün işte penisin boyu kadar aldım o hırsla
Ya kızlar ilk seferde biraz acıyacak dendi ama bunun acısı dayanılır gibi değil ki azıcık acıya acı demem.Çok zorlamak da istemiyorum bir şey olur diye :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?