Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırdır canımcım ne oldu, kötü bişey yoktur inşallah

adetim 15 gün gecikti olan bu canım şehir dışındaydım daha gitmeden gelmesi gerekiyordu giderken bile 3 4 gün gecikmişti idrar testi evde yaptım 2 3 kez bişiy çıkmadı bende dün kan verdim 2 de sonuç alıcam bebiş olabilirmi aceppp işte bi korku bi endişe bilmiyorum duygularım karışık

ayy peki şüpheleniyo musun, eşinle öyle bişey yaptın mı:26:
ben de bu ay biraz pimpiriklendim adet günümü bekliyorum işte, ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.. bence sende de yoktur bişey

ayy peki şüpheleniyo musun, eşinle öyle bişey yaptın mı:26:
ben de bu ay biraz pimpiriklendim adet günümü bekliyorum işte, ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.. bence sende de yoktur bişey

yani denemelerde hisetmiştim ama olmaz artık demiştim eşimde boşalma olmadı ama ucu içerde olduğu zamanlar oldu yani bilemiyorum canım ya hayırlısı bakalım 2 den sonra belli olucak :)

hayırlısı olsun canım haber ver sonuçların çıkınca içine boşalmışsa olabilirsin diye düşündüm ama başka belirtin yok mu hamileliğe dair

merhaba elab:) çok sevindim senden mesaj alınca..özelden atamıyorum mesaj sayım yeterli değil
ben üstte yapamıyorum. tansiyonum düşüyor ter basıyor vazgeçiyorum..geçen denediğimizde eşim p..ucum kayboldu dudakların arasında dedi..bu ne demek oluyor? tam girişte miymiş orda bile baskı hissettim

canım benim aslında altta da çok kolay ama biz üstte kontrol bizde olduğu için ilk yenmek için hep üstte olmayı tavsiye ediyoruz sana mesajda anlattığım gibi üst pozisyonda dene eşin öyle dediyse belliki ucu girmiş zaten ordan sonrası kolay biraz ıkın o sıra da nefes al ver ve ıkın bak nasıl gircek ya ben sana bir kaç pozisyon yazdım üstte altta yatak ucunda bunları bir dene elbet birinde olcak ama sen öncelikle yapabilirim de ve acıyı at kafandan öyle bişey yok bizi yıllarca hep kandırdılar acı var diye yalan inanma eşinle bir olacağın anı düşün onu sevdiğini düşün onun ne kadar mutlu olacağını düşün bak seni bekliyo sabırla sende onu mutlu etmeye mecbursun hadi artık yapacam de ve yap ama yapamam diyosan da canım egzersiz yap öyle daha çok kendine güvenin gelir sen egzersiz yapamam dediğin için bende egzersizsiz yendiğim için sana penis denemelerinde yardımcı olmaya çalışıyorum sen de kendine yardımcı ol ve önce kafanda bitir bu işi sonra bedeninde

Malesef henuz alisamadim siddetli bir kuruluk devam ediyor:) kurudum kaldim:) yarin yada pazartesi dra gidecegim bunun icin. Jel bile yeterli gelmiyo iki gitgelden sonra o bile kuruyo. Icim kurudu resmen:))))

kurudum kaldım güldürdün beni kuruluk canım neden oluyo hiç bilemiyom dr git istersen dediğin gibi belki bir çaresi bulunur alışamama nedenin bu mu yoksa başka bir sorun mu var

ayy cecem ne yaptı acaba saonuçları 2 de alacaktı ne çıktı acaba merak ettim kendi kendime konuşuyom off bu kızlarda girmiyo beaaaaa

kurudum kaldım güldürdün beni kuruluk canım neden oluyo hiç bilemiyom dr git istersen dediğin gibi belki bir çaresi bulunur alışamama nedenin bu mu yoksa başka bir sorun mu var

Kuru oldugum icin canimin yandigini dusunuyorum. Bu yuzden alisamadim diyorum. Jel kullaniyorum ama iki dk da bir surmem gerekiyo onceden bole sikintim yoktu yenmeden once gayet islaktim:) yenince heycandan kurudum kaldim heralde :))))

Kuru oldugum icin canimin yandigini dusunuyorum. Bu yuzden alisamadim diyorum. Jel kullaniyorum ama iki dk da bir surmem gerekiyo onceden bole sikintim yoktu yenmeden once gayet islaktim:) yenince heycandan kurudum kaldim heralde :))))

hımm canım jelini mi değişsen acaba kızlar okey ve durexin jellerini öneriyolardı birde onları denesen :44:

Kızlar bana da yardım edin nolur parmak egzersizlerini bırakın yapmayı düşünemiyorum bile korkuyorum çok zaten 3.5 yıllık evliyiz tak etti artık kesin çözüm istiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum artık doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bilen var mı?

Canim drlarda ayni egzersizleri yaptiriolar ben yenmeden knce cok arastirmistim parmak egzersizi yok diyolar bu seferde aparatla egzersiz yaptiriyolar kisacasi burda bizim yaptiklarimizin aynisi. Ben bakmaya bile tahammul edemezken 7 egzersizle yendim o nedenle ilk baslaman onemli bir kere herhangi birseyin girdigini gorunce gerisi geliyor inan

canım dr aynısını veriyo bende ilk gittim baktım aynı şeyleri söylüyo bıraktım canım yani egzersiz şart diyoruz (ben yapmadan yensemde kafada bitirdiğimden yendim bende) sen neden korkuyosun önce bir onu anlat dr gittin mi fiziksel sorunun var mı

Anladım da işte hiç cesaretim yok belki doktor kontrolünde kendimi sıkarım yenerim diye düşünüyorum evde tek başıma mümkün değil..yeni üye oldum bende okuyodum zaten ara ara yazdıklarınızı okurken bile bi tuhaf oluyordum bırak denemeyi yani..ne olucak bu halim hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…