- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.741
hayırdır canımcım ne oldu, kötü bişey yoktur inşallah
adetim 15 gün gecikti olan bu canım şehir dışındaydım daha gitmeden gelmesi gerekiyordu giderken bile 3 4 gün gecikmişti idrar testi evde yaptım 2 3 kez bişiy çıkmadı bende dün kan verdim 2 de sonuç alıcam bebiş olabilirmi aceppp işte bi korku bi endişe bilmiyorum duygularım karışık
ayy peki şüpheleniyo musun, eşinle öyle bişey yaptın mı:26:
ben de bu ay biraz pimpiriklendim adet günümü bekliyorum işte, ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.. bence sende de yoktur bişey
hoşbuldum canım bende sizi özledimmmm
ya ben adetim 15 gün geciktiii şehir dışındaydım çokk korkuyorumm dün kan testi verdim bugün öğleden sonra sonuç alıcammm hamilemiyim acabaaaaa korkuyorummmmmbu illeti yenmeden kaldıysam yandımmmki ne yandımm
merhaba elab:) çok sevindim senden mesaj alınca..özelden atamıyorum mesaj sayım yeterli değil
ben üstte yapamıyorum. tansiyonum düşüyor ter basıyor vazgeçiyorum..geçen denediğimizde eşim p..ucum kayboldu dudakların arasında dedi..bu ne demek oluyor? tam girişte miymiş orda bile baskı hissettim
Selam arkadaslar nasil gidiyo egzersizler buralardayim biraz sorunuz varsa yardimci olabilirim
elmascım nasılsın canım nasıl alışabildin mi bir sorun yoktur inş
Malesef henuz alisamadimsiddetli bir kuruluk devam ediyor:) kurudum kaldim:) yarin yada pazartesi dra gidecegim bunun icin. Jel bile yeterli gelmiyo iki gitgelden sonra o bile kuruyo. Icim kurudu resmen:))))
kurudum kaldımgüldürdün beni kuruluk canım neden oluyo hiç bilemiyom dr git istersen dediğin gibi belki bir çaresi bulunur alışamama nedenin bu mu yoksa başka bir sorun mu var
Kuru oldugum icin canimin yandigini dusunuyorum. Bu yuzden alisamadim diyorum. Jel kullaniyorum ama iki dk da bir surmem gerekiyo onceden bole sikintim yoktu yenmeden once gayet islaktim:) yenince heycandan kurudum kaldim heralde :))))
Kızlar bana da yardım edin nolurparmak egzersizlerini bırakın yapmayı düşünemiyorum bile korkuyorum çok zaten 3.5 yıllık evliyiz tak etti artık kesin çözüm istiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum artık doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bilen var mı?
hımm canım jelini mi değişsen acaba kızlar okey ve durexin jellerini öneriyolardı birde onları denesen :44:
Kızlar bana da yardım edin nolurparmak egzersizlerini bırakın yapmayı düşünemiyorum bile korkuyorum çok zaten 3.5 yıllık evliyiz tak etti artık kesin çözüm istiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum artık doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bilen var mı?
Canim drlarda ayni egzersizleri yaptiriolar ben yenmeden knce cok arastirmistim parmak egzersizi yok diyolar bu seferde aparatla egzersiz yaptiriyolar kisacasi burda bizim yaptiklarimizin aynisi. Ben bakmaya bile tahammul edemezken 7 egzersizle yendim o nedenle ilk baslaman onemli bir kere herhangi birseyin girdigini gorunce gerisi geliyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?