- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.761
canım dr aynısını veriyo bende ilk gittim baktım aynı şeyleri söylüyo bıraktım canım yani egzersiz şart diyoruz (ben yapmadan yensemde kafada bitirdiğimden yendim bende) sen neden korkuyosun önce bir onu anlat dr gittin mi fiziksel sorunun var mı
O ikisini kullaniyorum zaten ikuside aynibildigin akdeniz iklimi gibiyim sicak ama kurak jelleri bile kuruttum:)
Doğrudur cnm bende kafamda tamam diyorum yatıyorum eşimle o noktaya geldimi acıya bile katlanıcam diyorum hatta katlanmaya çalışıyorum ama girmiyo kapalı bi duvar sanki istesemde olmuyor..Daha hiç doktora gitmedim cnm ya sorun olucağını düşünmüyorum tamamen psikolojik işte
Kızlar bana da yardım edin nolurparmak egzersizlerini bırakın yapmayı düşünemiyorum bile korkuyorum çok zaten 3.5 yıllık evliyiz tak etti artık kesin çözüm istiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum artık doktor nasıl bir tedavi uyguluyor bilen var mı?
hayırlısı olsun canım haber ver sonuçların çıkınca içine boşalmışsa olabilirsin diye düşündüm ama başka belirtin yok mu hamileliğe dair
ayy cecem ne yaptı acaba saonuçları 2 de alacaktı ne çıktı acaba merak ettim kendi kendime konuşuyomoff bu kızlarda girmiyo beaaaaa
geldim canım malum sağlık ocağında yaptırmıştım sıra bekledim 15 gün geçti hayatımda bir ilk olduğu için bu gecikme haliyle endişe ettim ama değer düşük çıktı 1.20 çıktı beta hcg ama dr gebelik yok dedi 1 hafta bekleyelim dedi geldi geldi gelmezse hastaneye gidicem ay niye gecikti bu şimdi hastalıkmı çıktı yine başıma Allah ım sen büyüksünn
canım benim hemen telaşlanma stres hava herşey etkiliyo zaten adeti biraz daha bekle sonra hastaneye git sen sağlık ocağına gitme inşallah bişey yoktur hemen kötüye yorma
inş. canım bak dediğim gibi hep böyle oluyo her ay bişiy çıkıyo bu vajiyi yenemicem yani elimde olmayan sebeplerden dolayı yenmeye fırsatım olmuyoki :) Allah büyük aman inş. kist falan çıkmasında yumurtalıklarda giderim hafta içi dr a artık..
cecem bacım bişeycik bebek adına çıkmamış inşlh psikolojik bir durumdur da herhangi birşey çıkmazzzz allah korusun....hoşbuldum canım bende sizi özledimmmm
bende ya çokk özledim hemde canım benimmm sorma başımda neler varrrr ah bi bilsennn kuzummm
ya ben adetim 15 gün geciktiii şehir dışındaydım çokk korkuyorumm dün kan testi verdim bugün öğleden sonra sonuç alıcammm hamilemiyim acabaaaaa korkuyorummmmmbu illeti yenmeden kaldıysam yandımmmki ne yandımm
​elmas bacımmmm bol bol su içmende gerekiyorrrr....Malesef henuz alisamadimsiddetli bir kuruluk devam ediyor:) kurudum kaldim:) yarin yada pazartesi dra gidecegim bunun icin. Jel bile yeterli gelmiyo iki gitgelden sonra o bile kuruyo. Icim kurudu resmen:))))
ben kaçtım hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları
cecem bacım bişeycik bebek adına çıkmamış inşlh psikolojik bir durumdur da herhangi birşey çıkmazzzz allah korusun....
ayrıca bende önce vajiyi yenip o şekilde hamile kalmanı dilerim .... öteki hali zorr olur aman aman
inş. canlarım ya valla sıkıldım artık zaten ödüm koptu aklıma birsürü şey geldi bebek varsa ben naparım diye kafayı yedimki çıkmadı ay bebek yok diye sevinende bi bizler gibi olanlar vardır heralde ama ben yenipde olmak isterim hamile çünkü bi dr a gidicem biri yanımda gelse hayda hadi vajili olduğumu nasıl saklarım iyice sinir stres olurdum alttan muayene olamazdım birsürü şey Allah ım bişiy çıkmaz inş. da bende bitireyim artık şu işi valla korunmicam şu işi bi yeniyim olsun çocuk olcaksa yeterki yeniyim sorunsuz hastalıksız..
aralık85 bacım en son çok güzel gelişmeler yazardın ne olduu durumun nedir...
hadi bakalım cecem inşlh yakın zamanda yenersin sen egzersizlerde uzman oldun bacım.. herkese bilgi verebiliyosun inşlh en yakın zamanda kendinide iyice aşarsın bacım....
ooof of gökçe bacım sorma diyeceğim ama sorduğun hatırladığın için çok sağol. ne durumdayım aslında en son 7.5 cm almıştım ondan sonra regl oldum daha sonrada eşimle sağolası ailesi yüzünden 1haftadan fazla küs kaldik daha dün barisik sevgililer günü hatırına:) bugün ise allah kerimdir inşallah iyi şeyler olur diyorum. bu arada en son o 7.5 cmden sonra böyle biraz açıklık esneklik oldu resmen buda beni ümitlendiriyor
inş. canım sağol Allah büyük gönlümüze göre nasip etsin herşeyi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?