Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doğrudur cnm bende kafamda tamam diyorum yatıyorum eşimle o noktaya geldimi acıya bile katlanıcam diyorum hatta katlanmaya çalışıyorum ama girmiyo kapalı bi duvar sanki istesemde olmuyor..Daha hiç doktora gitmedim cnm ya sorun olucağını düşünmüyorum tamamen psikolojik işte

O ikisini kullaniyorum zaten ikuside ayni bildigin akdeniz iklimi gibiyim sicak ama kurak jelleri bile kuruttum:)

ay canım ya ne diyeyim bilemedim dr git en iyisi yada zeytinyağı kullan doğal olanından valla gülesim geldi yazdıklarına kurak iklimde ben yaşıyom ama gayet ıslağım hahah birde sen gül

Son düzenleme:

canım hiç üzülme burayı bulup gelmen senin için büyük avantaj çok zor durumda olanlar bile yendi şahit olduk burda parmak egzersizi yapamam dersen ordan başlama sıkıp bırakmayla başla sonra hevesleneceksin kulak temizleyicisiyle denersin yavaş yavaş ilerleyeceksin sen yeterki yeneceğim de bunu

aynı durumdayız canım ben bile düşünemiyorum egzersizleri ne olacak bizim halimiz yıllar su gibi geçiyor

hayırlısı olsun canım haber ver sonuçların çıkınca içine boşalmışsa olabilirsin diye düşündüm ama başka belirtin yok mu hamileliğe dair

ayy cecem ne yaptı acaba saonuçları 2 de alacaktı ne çıktı acaba merak ettim kendi kendime konuşuyom off bu kızlarda girmiyo beaaaaa

geldim canım malum sağlık ocağında yaptırmıştım sıra bekledim 15 gün geçti hayatımda bir ilk olduğu için bu gecikme haliyle endişe ettim ama değer düşük çıktı 1.20 çıktı beta hcg ama dr gebelik yok dedi 1 hafta bekleyelim dedi geldi geldi gelmezse hastaneye gidicem ay niye gecikti bu şimdi hastalıkmı çıktı yine başıma Allah ım sen büyüksünn

canım benim hemen telaşlanma stres hava herşey etkiliyo zaten adeti biraz daha bekle sonra hastaneye git sen sağlık ocağına gitme inşallah bişey yoktur hemen kötüye yorma

canım benim hemen telaşlanma stres hava herşey etkiliyo zaten adeti biraz daha bekle sonra hastaneye git sen sağlık ocağına gitme inşallah bişey yoktur hemen kötüye yorma

inş. canım bak dediğim gibi hep böyle oluyo her ay bişiy çıkıyo bu vajiyi yenemicem yani elimde olmayan sebeplerden dolayı yenmeye fırsatım olmuyoki :) Allah büyük aman inş. kist falan çıkmasında yumurtalıklarda giderim hafta içi dr a artık..

yenersin yenersin sen devam et çalışmalara bırakma canım seni bekliyoz artık gelin edelim hayırlısıyla bak sen kaldın eskilerden

cecem bacım bişeycik bebek adına çıkmamış inşlh psikolojik bir durumdur da herhangi birşey çıkmazzzz allah korusun....

ayrıca bende önce vajiyi yenip o şekilde hamile kalmanı dilerim .... öteki hali zorr olur aman aman

Malesef henuz alisamadim siddetli bir kuruluk devam ediyor:) kurudum kaldim:) yarin yada pazartesi dra gidecegim bunun icin. Jel bile yeterli gelmiyo iki gitgelden sonra o bile kuruyo. Icim kurudu resmen:))))
​elmas bacımmmm bol bol su içmende gerekiyorrrr....

ben kaçtım hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları

inş. canlarım ya valla sıkıldım artık zaten ödüm koptu aklıma birsürü şey geldi bebek varsa ben naparım diye kafayı yedimki çıkmadı ay bebek yok diye sevinende bi bizler gibi olanlar vardır heralde ama ben yenipde olmak isterim hamile çünkü bi dr a gidicem biri yanımda gelse hayda hadi vajili olduğumu nasıl saklarım iyice sinir stres olurdum alttan muayene olamazdım birsürü şey Allah ım bişiy çıkmaz inş. da bende bitireyim artık şu işi valla korunmicam şu işi bi yeniyim olsun çocuk olcaksa yeterki yeniyim sorunsuz hastalıksız..

hadi bakalım cecem inşlh yakın zamanda yenersin sen egzersizlerde uzman oldun bacım.. herkese bilgi verebiliyosun inşlh en yakın zamanda kendinide iyice aşarsın bacım....

aralık85 bacım en son çok güzel gelişmeler yazardın ne olduu durumun nedir...

ooof of gökçe bacım sorma diyeceğim ama sorduğun hatırladığın için çok sağol. ne durumdayım aslında en son 7.5 cm almıştım ondan sonra regl oldum daha sonrada eşimle sağolası ailesi yüzünden 1haftadan fazla küs kaldik daha dün barisik sevgililer günü hatırına:) bugün ise allah kerimdir inşallah iyi şeyler olur diyorum. bu arada en son o 7.5 cmden sonra böyle biraz açıklık esneklik oldu resmen buda beni ümitlendiriyor

hımmm evet gfarkındayım bu sıralarda halledebilirsin diye düşünüyorum reglden sonra sıklaştır egzersizlerini bir daha reglin gelmeden halletmiş olabilesin inşlh...
ayrıcaaa size hiç yakıştıramadım 1 hafta küs kalınırmı kızzzz.... anammmmm ben 1 saat kalamam eşimle... her yaptığım verimsizleşirrr... yaaa... çok kötü bir huy... sema maraşlı ve vehbi vakkasoğlunun bir kaç eserini okudum ve küsme zaten dinen hiç iyi değil bunu bilirsinizde hani aile içindeki iletişim adına çok olumsuz ve geriye götüren sevgi iletişimini bozan bir durum....diye anlatırlar...üstelik küsme durumunu devam ettirince anneler babalar olucak çocuklarınada küsme eğilimini vermekteler... bu yüzden bunu birdaha uygulama yapmayın eşine de diyorum.. hatta bu kitapları alıp okutabilirsin okuyabilirsinde....
yani aziz valentinenin uydurduğu o 14 şubat günü olmasaaa hala küstünüzz abovvvvvvvvvvvvvvvv yapmayın bir dahaaa

hadi bakalım bugun iyi haberlerle yap egzersizini....
hafta sonunu iyi değerlendir bacım

inş. canım sağol Allah büyük gönlümüze göre nasip etsin herşeyi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…