- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.781
hımmm evet gfarkındayım bu sıralarda halledebilirsin diye düşünüyorum reglden sonra sıklaştır egzersizlerini bir daha reglin gelmeden halletmiş olabilesin inşlh...
ayrıcaaa size hiç yakıştıramadım 1 hafta küs kalınırmı kızzzz.... anammmmm ben 1 saat kalamam eşimle... her yaptığım verimsizleşirrr... yaaa... çok kötü bir huy... sema maraşlı ve vehbi vakkasoğlunun bir kaç eserini okudum ve küsme zaten dinen hiç iyi değil bunu bilirsinizde hani aile içindeki iletişim adına çok olumsuz ve geriye götüren sevgi iletişimini bozan bir durum....diye anlatırlar...üstelik küsme durumunu devam ettirince anneler babalar olucak çocuklarınada küsme eğilimini vermekteler... bu yüzden bunu birdaha uygulama yapmayın eşine de diyorum.. hatta bu kitapları alıp okutabilirsin okuyabilirsinde....
yani aziz valentinenin uydurduğu o 14 şubat günü olmasaaa hala küstünüzz abovvvvvvvvvvvvvvvv yapmayın bir dahaaa
hadi bakalım bugun iyi haberlerle yap egzersizini....
hafta sonunu iyi değerlendir bacım
çok haklısın bacım ama bu konuda benim eşim çok aşırı derecede sabırlımi desem insafsız mi desem yani ben ayağına gitmesem yok yani nasıl duruyor deli oluyorum bu defa ilk defa bende inat ettim sonuç böyle oldu çok yoruldum gökçe kardeş ya bu illet benim kimyami bile değiştirdi hayatima ettiği etki zaten inanılmaz. vehbi v.o okurum sağol o dediklerini de mutlaka okuyacağım. ya bide benim eşimin ailesi ile aram çok kötü ve yetmiyormuş gibi kendi derdim bide sürekli onların yaptıkları zihnimi meşgul ediyor yani ne eşime nede bu illete yeteri kadar kafa veremiyorum onlar yüzünden bu konuda çok sıkıntılıyim ondan yazdım bunları
seni çok iyi anlıyorum helede eşinin ailesiyle ara kötü olunca vajiyi yenmek adına da banane yaaa diyor insan bizzat fazlasıyla yaşadım... bu bile etken olabilir... bi nebze eşimede benziyormuş bizim adam bana bir dediğime kızıncaaa kurandan alıntılar yaparak yatakalrı ayırır güya terbiye edecekmiş beniii ayrı odalara geçerdi ve öyle 3 gece yatardık... ama nedense hiç peygamberimizin eşleriyle olan aile içi iletişimlerini sevgi ve aile diyaloglarını uygulamazdı... ona aldım okuttum okudum azcık.... şimdi yatak ayırma huyu yok.... sende öğretici şekilde konuş.... daha sonra daha detaylı yazışırızdaaa...
vajiyi kendin için yenmelisin bunu aklına sok... yoksa bende aman ne bunla yenecemde bu ilişkinin devamı gelmez ayrılırım ne gerek var bile çok diyordum içten içe ama bir yendim..... şimdi dediğim gibi herşey değişti
yendim 1 ay sonra ev aldık....
herşeyimiz düzene giryor şükür...
bol bol dua okudum okurumdaaa böyleee gelip geçiyor... yaşammmm...
Mevlana ne güzel demiş;"dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım..."
bu yüzden güzelceee egzersizine ağırlık verrr dünü boşver geleceğe bak... dünü sadece geleceğe yardımcı olması adına kullan... ve güzel anılar biriktirmek adına hatırlaa... bacım... herşey gönlünce olsun bacım...
egzersizsiz yenmek istiyom ya üff çok yoruldum sıkldım bunaldım canım hiç denemek istemiyor istekde kalmadı
Ama küçücük orası ya nasıl gircek ya
Adetim bitti kizlar bu aksam başlıyorum egzersize
ay canım ya ne diyeyim bilemedim dr git en iyisi yada zeytinyağı kullan doğal olanından valla gülesim geldi yazdıklarına kurak iklimde ben yaşıyom ama gayet ıslağım hahah birde sen gül
Tatlım Evet Orası Çok Küçük Bir delik gibi duruyor.
Amaa Emin Ol Hepimizde Öyle. Orası Çook Çook Esnek Bişey. Herşeyin şeklini alıyor
Sen Olacağına İnan kendine güven.Gerisi Kendiliğinden Olur
Güzel Günler Çook Çook Yakındaa. Yeter ki Umutsuzluğa Kapılmaa
Ama küçücük orası ya nasıl gircek ya
Adetim bitti kizlar bu aksam başlıyorum egzersize
Olmaz birsey ins . Artık ne yapacagını bildigin için olmaz once azcik zorlanır ama hemen alisir p... S de öyle oluyor çünkü regl nedeniyle 7 gün Ara vermiştim sonrasında girişte biraz zorlanıyor ama 2 dk icinde alışıyor ... Biran evvel es denemesi yap 13 cm çok iyi hemen yenersin sen.. O halden kurtulmak çok güzel iyileş hemen yapppppppppppppp
sudenazy bacım hayırlı geceler.sen yenmiştin bana da biraz yardımcı ol lütfen yani ne yapayim aklımı nasıl ikna edeyim birde özellikle gecenin bu saati olunca tamam diyorum hadi bugünde kalsin geç oldu vs yani tembellik isteksizlik valla nefret ettim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?