Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok haklısın bacım ama bu konuda benim eşim çok aşırı derecede sabırlımi desem insafsız mi desem yani ben ayağına gitmesem yok yani nasıl duruyor deli oluyorum bu defa ilk defa bende inat ettim sonuç böyle oldu çok yoruldum gökçe kardeş ya bu illet benim kimyami bile değiştirdi hayatima ettiği etki zaten inanılmaz. vehbi v.o okurum sağol o dediklerini de mutlaka okuyacağım. ya bide benim eşimin ailesi ile aram çok kötü ve yetmiyormuş gibi kendi derdim bide sürekli onların yaptıkları zihnimi meşgul ediyor yani ne eşime nede bu illete yeteri kadar kafa veremiyorum onlar yüzünden bu konuda çok sıkıntılıyim ondan yazdım bunları

seni çok iyi anlıyorum helede eşinin ailesiyle ara kötü olunca vajiyi yenmek adına da banane yaaa diyor insan bizzat fazlasıyla yaşadım... bu bile etken olabilir... bi nebze eşimede benziyormuş bizim adam bana bir dediğime kızıncaaa kurandan alıntılar yaparak yatakalrı ayırır güya terbiye edecekmiş beniii ayrı odalara geçerdi ve öyle 3 gece yatardık... ama nedense hiç peygamberimizin eşleriyle olan aile içi iletişimlerini sevgi ve aile diyaloglarını uygulamazdı... ona aldım okuttum okudum azcık.... şimdi yatak ayırma huyu yok.... sende öğretici şekilde konuş.... daha sonra daha detaylı yazışırızdaaa...

vajiyi kendin için yenmelisin bunu aklına sok... yoksa bende aman ne bunla yenecemde bu ilişkinin devamı gelmez ayrılırım ne gerek var bile çok diyordum içten içe ama bir yendim..... şimdi dediğim gibi herşey değişti

yendim 1 ay sonra ev aldık....

herşeyimiz düzene giryor şükür...

bol bol dua okudum okurumdaaa böyleee gelip geçiyor... yaşammmm...

Mevlana ne güzel demiş;"dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım..."

bu yüzden güzelceee egzersizine ağırlık verrr dünü boşver geleceğe bak... dünü sadece geleceğe yardımcı olması adına kullan... ve güzel anılar biriktirmek adına hatırlaa... bacım... herşey gönlünce olsun bacım...

eeeee kızlarrrrr malum bugun mübarek cumaa....

önünüzde bu gece de olmak şartıyla güzel bir haftasonu var... çok iyi değerlendirip güzel vakit geçirip bol egzersiz yapıp ve bol gelinler vereceğimiz bir süreç geçirmenizi diliyorummm.... hoşçakalın

ya ağlattın beni sağolasin çok ta iyi geldi mümkün olursa daha sonrada konuşmak çok sevinirim

egzersizsiz yenmek istiyom ya üff çok yoruldum sıkldım bunaldım canım hiç denemek istemiyor istekde kalmadı

Canım Benim Ne Yazık ki Egzersiz Yapmadan Yenmen Çook Çook Zorr
Biz Boşuna Söylemiyoruz Egzersiz yapın diye.Senin İçinn Çok Büyük Bir Yararı Var
Şimdi Tembelliği Bırak senin için,eşin için Yani Evliliğiniz İçin bunu yap!! Yapmak Zorundasınn
Bende bir zamanlar senin Yaşadığını yaşadım. Bende senin gibi Çook ağladım. Amaa Yapmak Zorundaydımm.
Ben Yaptım,Arkadaşlarım yaptı,HERKES Yaptı !! Sendee Yapacaksınn.

Ama küçücük orası ya nasıl gircek ya
Adetim bitti kizlar bu aksam başlıyorum egzersize

Tatlım Evet Orası Çok Küçük Bir delik gibi duruyor.
Amaa Emin Ol Hepimizde Öyle. Orası Çook Çook Esnek Bişey. Herşeyin şeklini alıyor
Sen Olacağına İnan kendine güven.Gerisi Kendiliğinden Olur
Güzel Günler Çook Çook Yakındaa. Yeter ki Umutsuzluğa Kapılmaa

ay canım ya ne diyeyim bilemedim dr git en iyisi yada zeytinyağı kullan doğal olanından valla gülesim geldi yazdıklarına kurak iklimde ben yaşıyom ama gayet ıslağım hahah birde sen gül

Gul bitanem bende guluyorum halime:) sali gunune ancak randevu alabildim bakalim insallah cozulyr su sikinti . Bi cozulse eskiden cok oluo die sikayet ediyodum alindi kustu sanirim bi duzelim daha sikayet etmucem:):):)

Bende inanmaya başladım kendime sayenizde çok çok çok sağol rahatliyorum burda ...

Ama küçücük orası ya nasıl gircek ya
Adetim bitti kizlar bu aksam başlıyorum egzersize

sandığımız gibi küçük değil aslında orası..biz kendimizi korkutuyoruz.ben ilk egzersize başladığımda ön aşamaları geçtikten sonra oraya dokunmaya parmak egzersizine geldi sıra.doktor sadece deliğe (düğmeye basar gibi) dokunacaksın kasılma geçene kadar kasılman geçnce bırak tekrarla, bundan sonra da parmağının bir boğumunu al sonraki seansta görüşelim dedi. 2 hafta geçti ben dokunmayı hallettim ama parmağı ne yaptıysam cesaret edip alamadan doktora gittim utanarak. biraz sert konuştu oradaki delik çok esnek açılacak sen kendini zorlamıyorsun diye. eşim de vardı yanımda tabi. ben öyle bir sinirlendim ki doktorun yüzüne bile bakmadan çıktım bu da beni anlamıyor bi de psikiyatrist olacak diye :)ağladım ben bi daha gitmek istemiyorum diye. sonra eve gittim o gazla ve hırsla uzandım iki saat boyunca kalkmadım ve parmağımın ilk boğumunu almayı başardım :) o kadar sevindim ki anlatamam gözyaşları içinde eşimi aradım başardım diye sanki hastalığı yendim :) ama benim için bu bir mucizeydi :) sonra doktora giitk dedi ki bak biraz sert konuşmak lazımmış :) bu arada ben hala parmak egzersizi yapıyorum ama az kaldı başarcam inş :)
yani istedikten sonra gerçekten herşey oluyor. sen de başla canım bir an önce.. egzersiz yaparken klasik müzik de açarsan rahatlıyorsun kendini müziğe kaptırıp.kolay gelsin hepimize :)

kızlar egzersiz yaparken çok dikkat edin ben dikkat etmedim idrar yollarım enfeksiyon kapmış şuanda çok sancılıyım..bu arada 3 gündür egzersiz yapamıyorum 13 cm deydim ya inşallah tekrar sıkıntı yaşamam değilmi 3 gün ara verirsem ne olur???

Olmaz birsey ins . Artık ne yapacagını bildigin için olmaz once azcik zorlanır ama hemen alisir p... S de öyle oluyor çünkü regl nedeniyle 7 gün Ara vermiştim sonrasında girişte biraz zorlanıyor ama 2 dk icinde alışıyor ... Biran evvel es denemesi yap 13 cm çok iyi hemen yenersin sen.. O halden kurtulmak çok güzel iyileş hemen yapppppppppppppp

sudenazy bacım hayırlı geceler.sen yenmiştin bana da biraz yardımcı ol lütfen yani ne yapayim aklımı nasıl ikna edeyim birde özellikle gecenin bu saati olunca tamam diyorum hadi bugünde kalsin geç oldu vs yani tembellik isteksizlik valla nefret ettim artık

Canım artık canına tak etmişse gerisi geliyor gözün karart olsun ve bitsin.. Sürekli yenenlerin anılarını okudum ben çok gaza getiriyordu beni.. Birde eskide esim Ayda 2-3 kez sirnasirken şimdi neredeyse her gece istemeye başladı aksamı dört. Gözle bekliyor kadın olarak çok gurur verici bunları duşun

bu kadar karamsar olmayın caresiz bir hastalık değil bu ama ilk çnce beynini hazırlaman lazım bu yenilenecek bir durum illa doktora gitmenede gerek yok burdaki coğu insan kendi kendine yendi....

Tembellik mı oda ne hele bu konuda once bunu att aklı da bitsin ne kadar yiprandigini anlıyorum ve biliyorummm o yüzden hadi gayrette yok istemem bunu kendin için yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…