- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.801
Tembellik mı oda ne hele bu konuda once bunu att aklı da bitsin ne kadar yiprandigini anlıyorum ve biliyorummm o yüzden hadi gayrette yok istemem bunu kendin için yapıyorsun...
ben ayağına 2 buçuk yıllık evliyim ışte son bir aydır 7buçuk cm aldım ışte herkes gibi eşime izin veremiyorum ustte iken deniyorum ama genel olarak tembellik isteksizlik hatta bazen düşünüyorum artık yoksa eşimi sevmemismıyım diye düşünür oldum
Bende çok iyiyim alıştıkca daha mutlu oluyorum... Başarmak çok güzel .:))))) sen ne kadar oldu vajiyi yeneli???Alışmak ne kadar sürdü?????
...kızlarrr bi gelişme oldu:) galiba parmak egzersizi orayı esnetti. eşimle normal şekilde yakınlaştık ama hiç denemeyi falan düşünmedik.ben üstteydim. derken vajinanın girişinde eşim boşaldı ben anlayınca hemen çektim kendimi ama o da kendine doğru çekti devam etti.p..si hissettim.sonra ben tamamen çektim kendimi.o anda ya hamile kalırsam diye düşündüm hiç tamamı girer mi başarırmıyız diye düşünmemişim kızdım sonra kendime. ben başı girdi sanıyordum ama eşim daha fazlası girdi diyor sen farketmedin diyor. çünkü orası çok ıslaktı. bu şekilde denersek olacak çok kaygan diyor ama ben de korkuyorum denerken hemen olmazsa ya hamile kalırsam diye? şimdi bile içimde bi korku oluştu.. siz ne dersiniz bu şekilde deneyen var mı?
...
bu bile cesaret işi yaptıkça daha fazlasını yapmak isteyeceksin bak hiç ara verme madem yarısı girdi ertesi gün yine deneyin bu bile sana nasıl cesaret vermiştr değilmi bırakma arkasını bugün yarın yendim diye yazacaksın burda ara vermek yok...benimde böyle oldu ilk gün yarısını ertesi gün tamamını aldım p..sin bol bol kayganlaştırıcı kullanmayı unutma çok işe yarıyor :)))))
kızlar egzersiz yaparken çok dikkat edin ben dikkat etmedim idrar yollarım enfeksiyon kapmış şuanda çok sancılıyım..bu arada 3 gündür egzersiz yapamıyorum 13 cm deydim ya inşallah tekrar sıkıntı yaşamam değilmi 3 gün ara verirsem ne olur???
...
bu bile cesaret işi yaptıkça daha fazlasını yapmak isteyeceksin bak hiç ara verme madem yarısı girdi ertesi gün yine deneyin bu bile sana nasıl cesaret vermiştr değilmi bırakma arkasını bugün yarın yendim diye yazacaksın burda ara vermek yok...benimde böyle oldu ilk gün yarısını ertesi gün tamamını aldım p..sin bol bol kayganlaştırıcı kullanmayı unutma çok işe yarıyor :)))))
Kızlar saçma olacak ama p.... denemesinde yarısını almakla tamamını almak arasında his olarak bir fark varmı yani tamamını aldıınızda daha mı çok yanma ve baskı oluyor onu hissedebiliyormusunuz? Çok merak ediyorum o günleri bir görsem ben de denesem artık... keşke.... 11 cmle cebelleşiyorum adetim bitsin devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?