Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tembellik mı oda ne hele bu konuda once bunu att aklı da bitsin ne kadar yiprandigini anlıyorum ve biliyorummm o yüzden hadi gayrette yok istemem bunu kendin için yapıyorsun...

ben ayağına 2 buçuk yıllık evliyim ışte son bir aydır 7buçuk cm aldım ışte herkes gibi eşime izin veremiyorum ustte iken deniyorum ama genel olarak tembellik isteksizlik hatta bazen düşünüyorum artık yoksa eşimi sevmemismıyım diye düşünür oldum

eşini sevmemezlik değil bu...yaşadığın sorunun psikolojik etkileri aslında o kadar zor bir şey değil ki hep kulaktan dolma şeylere inanıp evliliğimizi kendimize zehir etmişiz...kasılman normal ama onu kontrol etmeyi öğrenmen lazım inan denedikce üstüne gittikce o kasılma yavas yavas gidecek...herşey inanmayla başlıyor.ALLAH yardımcın olsun yeneceksindir inşallah en yakın zamanda

Aralık 7 cm almışsan gayet iyi girdiğini görüyorsun biraz daha kalinlastir . Ben üstte yapmadım oturmadım ama altta daha rahat oldu öyle denemeye calis eşini yönlendir sen çık dediğinde biraz beklesin çıkmasın yavaş yavaş seni sakinlestirsin ilkini yap bak ikinci daha kolaylaşıyor.. Bol bol kayganlastirici surun tabi yapabilirsin once kendine İnan bizden hiçbir farkın yok başarırsın bizler yanındayız sakın tembellik isteksizlik deme onun için bu yılları kaybetmedik mı????? (((((

Bende çok iyiyim alıştıkca daha mutlu oluyorum... Başarmak çok güzel .:))))) sen ne kadar oldu vajiyi yeneli???Alışmak ne kadar sürdü?????

Bende çok iyiyim alıştıkca daha mutlu oluyorum... Başarmak çok güzel .:))))) sen ne kadar oldu vajiyi yeneli???Alışmak ne kadar sürdü?????

katılıyorum alıştıkça çok iyi oluyor insan...başarmak bambaşka bir duygu benim birbucuk ay oldu nerdeyse...artık hiç sorunsuz yaşıyorum ilişkiyi her seferinde rahat bir şekilde alıyorum p..nisi kendim acıyorum bacaklarımı hiç yapamıcam zannediyordum hayatta olmaz bir 10 sene bu böyle gidecek galiba diyordum ama RABBİM dualrıma yanıt verdi hiç sorun yaşamadan ve cokta kolay yendim kokrktuğum hiç bir şey başıma gelmedi bu mu yani dedim yazıklar olsun bana diye ağladım:))))))))

Bende vardır Rabbim im bir bildigi diyorum 3,5 yıl bosuna değildir sabır ve sevgi sınavıydi galiba 2009 da bu siteye rastlasaydım belki o zaman bitersin bu çile diyorum neyse güç olmadı çok şükür 4 günde bitti buradaki arkadaşların sayesinde ... İns artık bir bebiste nasip eder Rabbim hayırlısı bakalım...

Sabah uyandığımda bir sürü gelin haberi alirizzzz herkez kurtulsun istiyorummm Rabb'im yar ve yardımcınız olsun kızlar bol gelinli hafta sonu olur insallahhhhhhhh

bende senin gibi düşündüm Allah bunun için bize bir vakit belirledi ne yapalım beklicez bir cözüm yolu göstereck dedim ve bunu dememden cok kısa süre sonra burayı keşfettim Allah razı olsun hiç yenene kadar buraya yazmadım gizli gizli okudum burda yazılanları uyguladım ve başardım 1.5 senem boşa gitmiş çok üzüldüm sonra....Allah herkese cesaret ve azim versin bu çok zor bir psikolojik vaka yaşayan bilir 1.5 sene boyunca en ufak sorunlarımdan tut en büyük sorunuma kadar her depresfliğimin altında bu sorun varmış yenince herşey iyi oldu ve mutluluk geldi sanki bir anda çok güzel bir duyguymuş...şimdidide bebek için dua ediyorum en yakın zamanda nasip ederYARADAN onuda:))))))

Bende bebek çok istiyorum hayırlısı bakalım... Bende artık son çırpınışlarda buldum burayı doktor ararken bu site cikti karsima ve dualarımın yanitiydi sanki her yazılan aynı benim yaşadıklarımdi birçok yaşanan da ve soramadiklarini kimseyeyle paylasamadiklarimi hepsini sordum paylaştım. Galiba ilk terapi bu sorunumuzda yüzleşiyoruz kabul edip çözüme doğru adımlar atıyoruz.... Hayırlısı bakalım Rabbim dermanımız dert vermesin....Bebeği de nasip eder inşallah YARADAN.....

bende doktor ararken buldum sonra vajinismusu nasıl yeneriz diye yazdım burası cıktı ve okudum taa başları işte sonunda başardım:)))) gecen ay yendim ama mucize olsun istiyorum eşimde benim gibi sabırsızlıkla bekliyor...dün test yaptım cıkmadı bir şey adetimde yaklaştı bu ay boş gececek sanırım((()))))

kızlarrr bi gelişme oldu:) galiba parmak egzersizi orayı esnetti. eşimle normal şekilde yakınlaştık ama hiç denemeyi falan düşünmedik.ben üstteydim. derken vajinanın girişinde eşim boşaldı ben anlayınca hemen çektim kendimi ama o da kendine doğru çekti devam etti.p..si hissettim.sonra ben tamamen çektim kendimi.o anda ya hamile kalırsam diye düşündüm hiç tamamı girer mi başarırmıyız diye düşünmemişim kızdım sonra kendime. ben başı girdi sanıyordum ama eşim daha fazlası girdi diyor sen farketmedin diyor. çünkü orası çok ıslaktı. bu şekilde denersek olacak çok kaygan diyor ama ben de korkuyorum denerken hemen olmazsa ya hamile kalırsam diye? şimdi bile içimde bi korku oluştu.. siz ne dersiniz bu şekilde deneyen var mı?

...

bu bile cesaret işi yaptıkça daha fazlasını yapmak isteyeceksin bak hiç ara verme madem yarısı girdi ertesi gün yine deneyin bu bile sana nasıl cesaret vermiştr değilmi bırakma arkasını bugün yarın yendim diye yazacaksın burda ara vermek yok...benimde böyle oldu ilk gün yarısını ertesi gün tamamını aldım p..sin bol bol kayganlaştırıcı kullanmayı unutma çok işe yarıyor :)))))

cesaret verdi tabiiki nasıl heyecanlandım..hadi inş. ancak yarın yatılı misafirim geliyor hafta sonu bizdeler. o yüzden mecburen ara vermek durumundayım ama sonra devam edeceğim inş. ben bi ara tedaviyi bırakmıştım çok pişmanım. inş bu sefer bırakmak yok ezersizlere devam :)

Geçmiş olsun, niye öyle oldu ki, dikkat etmedim derken neyi kastediyorsun temizlik konusunda mı hassas davranmadın yoksa kullandığın kayganlaştırıcılar mı iyi gelmedi. 3 gün ara vermekten birşey olmaz hatta düzelmezse doktora görün ihmal etme.

Son düzenleme:

Kızlar saçma olacak ama p.... denemesinde yarısını almakla tamamını almak arasında his olarak bir fark varmı yani tamamını aldıınızda daha mı çok yanma ve baskı oluyor onu hissedebiliyormusunuz? Çok merak ediyorum o günleri bir görsem ben de denesem artık... keşke.... 11 cmle cebelleşiyorum adetim bitsin devam edicem.

canım saçma değil ben de her aklıma geleni soruyorum başlarda utanıyordum ama buradaki samimiyetten alıştım :)
ben yarısını aldım mı onu da bilmiyorum fazla bişey hissetmedim sonrasında biraz yanma oldu...ama bunu düşünmek bile cesaret verdi bana :)

5 gündür giremiyordum internete gelen giden felan oldu,bel ağrısı beni mahfetti.neyse daha iyiiym tekrar devam etcem egzesizlere,en son 5 cm aparattaydım umarım gerilememişimdir,

BU ARADA BEN YOKKEN GELİN OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR MI?

sitresimi atmak için yaklaşık on senedir uzun, yetmiş santimlik saçımı,kısa küt kestirdim,nede olsa değişim saçdan başlar,arkasındanda VAJİDE DEĞİŞİKLİK İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…