Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın bacım sağol destegin için allahim inşallah artık inşallah bende kurtulaym sizler gibi.

bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ben de yaşadım bunu

Kizlar o yanmayi sik sik ve surekli yasaysnlardanim kullandiginiz jel cok onemli bana bir cogu dokundu bebeyagi krem vs sakin kullanmayin ve jeli cok bol kullanin ozaman daha az tanmam oluyodu. Sonrasinda devam eden yanmalarimda cok oluyodu dra gittim krem verdi fitil verdi simdi yanmam oldugunda arada o kremi suruyorum. Sik sikkkkkkk bolllll jelllll kullanin

arkadaşlar selamlar nasılsınız bakalım, ne durumdasınız ilerleyen var mı? hafta sonları bereketlidir genelde var mı gelin haberini verip bizi sevindirecek olan :16.

Selamun aleykümmm...

ve aleyküm selam

arkadaşlar ben de bu sorunu yaşadım, ben de önce parmak egzersizi yapıyordum ama dediğiniz gibi 2 parmak ikinci bogumdu galiba kaldım ilerleyemedim ben de aparata geçtim, hem daha kolay oldu hem de penise alıştırdı beni, 10cm aparatı alınca da yendim şükürler olsun :) olmuyorsa zorlamayın bence aparata geçin böylece yolunuz kısalır evvelallah :)))

olur mu canım aklınıza ne geliyorsa sorun, bilmediğimiz ne çok şey öğrendik burda... baskı biraz daha fazla oluyor canım ama bunu kulağın duymuyor sevinçten bu arada 11 cm tamamdır, adetini biter bitmez eş denemesine gec (eğer 10 ve 11cm leri rahat alıp çıkarabiliyorsan) çünkü artık zamanı gelmiş, ayrıca adet sonrası vaji normalden daha esnek ve açık oluyor olma şansını daha da arttırıyor. inşaallah adetin bittiği gün bu sıkıntın da bitecek

canım sen o kadar güzel ilerliyodun kiii noldu sana böyle
o isteksizlik zaman zaman herkese oldu ama üstüne gitmezsen olmaz.. o tembelliği at üstünden silkelen artık.. yendiğinde bol bol yaparsın tembelliğini olur mu...
şimdiki hedefin sadece yenmek olsun, kendine bi tarih belirle ve o güne kadar yenmen gerektiğine ikna et beynini

olsun biz varız ya
sen egzersiz yapıyo muydun yoksa yenmiş miydin.. adını biliyorum da durumudan haberdar değilim:26:

yk ben daha yenemedın ama egsersızlerdeyım b benım adım berna canım ama 2 gundur calısamıyorum jelım bıtıı bı turlu musaıt olup alamdım ama ınsallahh bugun baslıcmm :) bıse sorabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…