- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.821
eşini sevmemezlik değil bu...yaşadığın sorunun psikolojik etkileri aslında o kadar zor bir şey değil ki hep kulaktan dolma şeylere inanıp evliliğimizi kendimize zehir etmişiz...kasılman normal ama onu kontrol etmeyi öğrenmen lazım inan denedikce üstüne gittikce o kasılma yavas yavas gidecek...herşey inanmayla başlıyor.ALLAH yardımcın olsun yeneceksindir inşallah en yakın zamanda
arkadaşlar adet tarihine göre gebelik olma riski ne zaman oluyo
mrb arkadaşlar biraz önce egzersizden kalktım buraya koştum..kaç gündür uğraıyorum parmak egzersizi yapıyorum. tek parmak 2 boğumdan sonra ilerleyemiyorum.işaret ve orta parmağı 2 boğumu tamamen alıyorum buna da çok şükür tabi ama sonrasında parmağım bükülüyor itemiyorum bir türlü. uzanarak çalışıyorum biraz doğruluyorum yana dönüyorum falan olmuyor..( oyurarak sanki üst pozisyondaymış gibi hiç yapamıyorum.) biraz fazla uğraştım galiba saatlerce tahriş de oldu acı yanma var o bölgede bir de kasıklarımda ağrı.parmak egzersizi yapanlar nasıl ilerlediniz acaba? yardımcı olur musunuz
Selamun aleykümmm...
bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ben de yaşadım bunu
Selamun aleykümmm...
bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ben de yaşadım bunu
Kızlar saçma olacak ama p.... denemesinde yarısını almakla tamamını almak arasında his olarak bir fark varmı yani tamamını aldıınızda daha mı çok yanma ve baskı oluyor onu hissedebiliyormusunuz? Çok merak ediyorum o günleri bir görsem ben de denesem artık... keşke.... 11 cmle cebelleşiyorum adetim bitsin devam edicem.
ve Aleykum selam...özümm uzunnnn bi aradan sonra seni görmek güzel...hoşgeldin...
Baktım telden girebilirmıyim diye giriliyormuş neredeyse 2 sene yakın olacak buraya gelmıyeli
sudenazy bacım hayırlı geceler.sen yenmiştin bana da biraz yardımcı ol lütfen yani ne yapayim aklımı nasıl ikna edeyim birde özellikle gecenin bu saati olunca tamam diyorum hadi bugünde kalsin geç oldu vs yani tembellik isteksizlik valla nefret ettim artık
Selamun aleykümmm...
Baktım telden girebilirmıyim diye giriliyormuş neredeyse 2 sene yakın olacak buraya gelmıyeli
aleykümselam canım, sen eskilerdensin galibabiz yeni geldik
hamile misin , ne kadar var doğuma
Evet cok eskilerdenim ..hamileydim doğum yaptım kızım şimdi 1.5 yaşında
ayy Allah bağışlasın ne güzell
merhaba canım nasılsın
ıyıym canım ya canımcok sklıdı hıc arkadsım yok sızde olmasanız kımle konuscam walla :)
olsun biz varız ya
sen egzersiz yapıyo muydun yoksa yenmiş miydin.. adını biliyorum da durumudan haberdar değilim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?