Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsın bacımmm.. hamile olmak istiyormuşun hayırlı olsun bacım... dieğr topici takip et ve en yakın zamanda folic aside başla

İns istiyorum takip ediyorum diğer topic sessiz sessiz 1 iki hafta icinde doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım başlasam folik aside iyi olur... Bu sürede iyice alışmış olurum iliskimize de.... :))))) kızlardan ses yok bakıyorum neler yaptılar acabaaaaaaaaaaaaasaaa burayı bırakamıyorum ........

evet pek sessiz bir hafta sonu yarın ya patlak verecez sayıda yadaaaa ......

neyse

yeteramabukadar baskabahar flower hobby hayal

ve ilk başlarda aralık 85 iyi gidiyordu inşallah çarçabuk hallederlerrr

Bende yazdığın isimleri dört gözle bekliyorum. Aralik85 de biraz isteksizlik baslamis dün konuştuk ..( ins atmıştır üzerinden o haliiiiiii :)))

hanı bey mumlar warya abcım elektırıkler gıttgnde yaktıgmız :) o bıde kalın bı mum alıp normal bı erkek p...n kalınlıgnda yaptım sımdı o kalına gecmeyı dusunuyorum napmalıym

hee o zaman baya iyisin sen o normal mumu aldığına göre
şimdi bence o normal mumu aşama aşama kalınlaştrsan daha iyi olur, direk penis kalınlığına geçersen zorlanabilirsin.. birer ikişer cm artır kalınlığı.. bi anda artırırsan dediğim gbi zorlanabilirsin

:) ben yenıyım kusuruma kamayın sıteyı pek kulanmayı bılmıyorum da :)
olsun aramıza hoşgeldin bile çokdandır..
Bende yazdığın isimleri dört gözle bekliyorum. Aralik85 de biraz isteksizlik baslamis dün konuştuk ..( ins atmıştır üzerinden o haliiiiiii :)))
evet maalesef farkındayım ona bir el atmak lazım en yakın zamanda kendimi anlatacam onaaa... zira maalesefki çok benziyor bana yaşadıkalrı.. inşallah fazlaca benzemez ama...

bende ole dusunmutum ablacım cok saol cunku ılk bu denedım zorlandı anladım kı bırz daha az ınce olması gerek bu arda :) abla dıyorum ama yasınız kac :) benum 20 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…